Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΎΠΝΗΣΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΊΟ ,ΤΙ ΕΊΔΕ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΌ ΤΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Υψηλόβαθμος ΜΑΣΩΝΟΣ αποκαλύπτει: Δαιμονική Θρησκεία η ΜΑΣΟΝΙΑ! “Όσο πιό υπάκουος είσαι στα “Πνεύματα-Οδηγούς” τόσο πιό “ψηλά” ανεβαίνεις. Υπάρχουν και άλλοι βαθμοί μετά τους 33!!!

Υψηλόβαθμος ΜΑΣΩΝΟΣ αποκαλύπτει: Δαιμονική Θρησκεία η ΜΑΣΟΝΙΑ! “Όσο πιό υπάκουος είσαι στα “Πνεύματα-Οδηγούς” τόσο πιό “ψηλά” ανεβαίνεις. Υπάρχουν και άλλοι βαθμοί μετά τους 33!!!

Υψηλόβαθμος ΜΑΣΩΝΟΣ αποκαλύπτει: Δαιμονική Θρησκεία η ΜΑΣΟΝΙΑ! “Όσο πιό υπάκουος είσαι στα “Πνεύματα-Οδηγούς” τόσο πιό “ψηλά” ανεβαίνεις. Υπάρχουν και άλλοι βαθμοί μετά τους 33!!! - Kinitro news ΠΗΓΗ

 ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ Σχέση Μασονίας και Βατικανού… Οι περισότεροι ΠΟΝΤΙΦΗΚΕΣ και Υψηλόβαθμοι ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ είναι Μασώνοι!

 

Απίστευτες αποκαλύψεις … το βίντεο έχει Ελληνικούς Υπότιτλους οπότε μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι.

 

Παραθέτουμε ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ των  ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ:

 


ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!


 
 
 

(Μετά το 1:25):
” Όταν περνούσα τις Μασονικές τελετές είχα κατα τη διάρκεια της Μύησης, τα Πνεύματα-Οδηγούς να ψιθυρίζουν διάφορες οδηγίες στο μυαλό μου. Μου έλεγαν πώς να κάνω το κάθε τί, με συγκεκριμένο τρόπο, και πώς να απαντήσω σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Επειδή λοιπόν τα έκανα όλα αυτά, αναγνωρίστηκα από τη Μεγάλη Στοά της Πολιτείας του Wisconsin σαν κάποιος που είναι αρκετά ιδιόμορφος. Και φυσικά τα Πνεύματα-Οδηγοί εξακολουθούσαν να με ενισχύουν με επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον τεκτονισμό. Και γι αυτό το λόγο, γνώριζα πριν με ρωτήσουν ότι υπάρχει η τελετή Μύησης με το όνομα Memphis-Misraim : γιατί μου το ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ-ΟΔΗΓΟΙ !

 

Γι αυτό με προσέγγισαν οι Illuminati,  γιατί τα Πνεύματα-Οδηγοί μου είχαν δώσει λέξεις-κλειδιά να πώ, ακόμα και χειραψίες να κάνω, προκειμένου να αναγνωριστώ ως κάποιος που είναι άξιος για περισσότερο Φώς“. Και συνεχίζοντας, εξηγεί, ότι στο τέλος της Μασονίας, απο το πολύ “Φώς” τελικά βλέπουν τον Εωσφόρο, και ότι πολλοί υψηλά “μυημένοι” της Μασονίας,  είναι μέσα στο σατανισμό…

 

Πιό κάτω, ( μετά το 2:46 ) μιλάει για την εκμετάλλευση τωνχαμηλόβαθμων Μασόνων (κορόϊδων) απο τους Υψηλόβαθμους-Μυημένους. Τους απομυζούν  από κάθε άποψη.. όπως λέει:
” τους στραγγίζουν πνευματικά, τους εξατμίζουν Οικονομικά, γιατί η Μασονία ΡΟΥΦΑΕΙ πολλά χρήματα απο τους συμμετέχοντες στα Τεκτονικά Δρώμενα…

 

Για τη σχέση του Βατικανού με τη Μασονία μιλά μετά το ….. 5:14:
Αυτό που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία βοήθησε στην ίδρυση των Ελευθεροτεκτόνων. Οι περισσότεροι κανόνες, για παράδειγμα, του λεγόμενου Τεκτονικού δόγματος Σκωτικού τύπου (Scottish rite) γράφτηκαν από τους  Ιησουίτες! Ενώ λοιπόν υποτίθεται ότι υπάρχει αυτή η προφανής αντιπάθεια ανάμεσα στους Μασόνους και τους Καθολικούς, σε τέτοιο σημείο που μέχρι την εποχή του Πάπα Ιωάννη Β’ αν ήσουν καθολικός και γινόσουν τέκτονας, η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία σε αφόριζε και σε αναθεμάτιζε εν ψυχρώ. Αυτό τελικά αποδείχτηκε παραμύθι γιατί ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. Αλλά και πολλοί Μασόνοι είναι Καθολικοί.”

 


- Τι κερδίζουν  από αυτό το παραμύθι; ρωτάει η δημοσιογράφος

 


-” Αυτό που κερδίζουν έχει να κανει με την παλιά ιδέα του φιλόσοφου Χέγκελ (που κι αυτός  την πήρε απο τους Illuminati) που είναι η σύνθεση των αντιθέτων” και εξηγεί ότι εκεί βασίζεται η ιδέα μίας “Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας” που θα “ενώνει” τα αντίθετα…..
και συνεχίζει:
….” έχω λόγους να πιστεύω  ότι ο νέος Πάπας είναι Μασώνος” μιλάει για το Βενέδικτο.

 


….”Ο παλαιότερος Πάπας που πέθανε πριν τον τωρινό (μιλάει για τον Ιωάννη – Παύλο Β’που ήταν Πολωνο-Εβραϊκής καταγωγής) ήταν επίσης Μασώνος, καθώς και ο προηγούμενος ήταν όχι μόνο Μασώνος αλλά και Ροδόσταυρος
….”Ο Πάπας Ιωάννης ΚΓ’ ήταν μέλος ενός υψηλόβαθμου Ροδοσταυρικού-Μασονικού Τάγματος. Υπάρχουν ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν αυτό, και βρίσκονται σε βιβλίο….”

 

….”Ο Πάπας Παύλος ο ΣΤ’ επέκετεινε την Ακαδημία των Καρδιναλίων, και “εντελώς συμπτωματικά” όσους Αρχιεπισκόπους  επέλεξε για να τους κάνει Καρδιναλίους, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ.”
…” Όταν ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος δέχτηκε πυροβολισμό απο έναν Τρομοκράτη, έκανε τον μέγα τεκτονικό χαιρετισμό με το σημάδι της Έντονης Εξάντλησης :  ..το οποίο κάνουν οι Μασόνοι όταν έρχονται σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ“.
Ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος Β’  ήταν εκείνος που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του Παπισμού έκανε άρση του αφορισμού της Μασονίας, και αυτό από μόνο του αφήνει να εννοηθούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ….

 

Υπό το πρίσμα των παραπάνω, γίνεται κατανοητό γιατί ο  Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ εδώ,  κάθεται σε θρόνο με ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ. Από την Επίσκεψη του (Πολωνο-Εβραϊκής καταγωγής) Πάπα Ιωάννη – Παύλου Β’  στο Ισραήλ….. το 2000.  Όταν πηγαίνουν στο Ισραήλ, νιώθουν “ελεύθεροι και εκφράζονται πιό  άνετα…”

 

 Περισσότερα για την κρυπτοεβραϊκή καταγωγή (Marranos) πολλών Καθολικών Ιερωμένων, εδώ:  http://trelogiannis.blogspot.gr/2012/07/eustace-mullins.html

 

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ;  “Τον Πάπα να καταράσθε….” … Φτάσαμε κοντά  300 χρόνια μετά τον Πατροκοσμά, να μαθαίνουμε ότι το Μισό Βατικανό είναι ΜΑΣΩΝΟΙ – Δαιμονόπληκτοι ….

 

Στο σημείο αυτό, ΑΞΙΖΕΙ  να  θυμηθούμε   τα λόγια του Γ. Παίσιου για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:

 

 ”Οι Σιωνιστές θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρησιμοποιούν για να πετύχουν το σκοπό τους, τη μαγεία και το σατανισμό. Τη σατανολατρία  την βλέπουν σαν μιά δύναμη που θα τους βοηθήσει στα σχέδιά τους. Πάνε δηλαδή να κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη”

 

(Γέροντος Παισίου Αγιορείτου Λόγοι Β’ Πνευματική Αφύπνιση, σελ 177 κ.ε., Έκδοση Δ’,  Ιερού Ησυχαστηρίου Σουρωτής Θεσ/νίκης, 2004)

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ (Μασώνοι) και ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ (Σιωνιστές)  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Γι αυτό φτάσαμε στο σημείο αυτό…

 

Και τα χειρότερα έρχονται όπως αναγγέλει ο Στουρνάρας της “Bilderberg” : “Οι επόμενοι  έξι μήνες θα είναι ΚΟΛΑΣΗ” Κάτι ξέρει ο “Πεφωτισμένος”….

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΗ  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στην κατάσταση αυτή;
ΠΟΤΕ θα αποφασίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ   να ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ τη στάση των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ;  ΣΗΜΕΡΑ  είναι ΑΝΑΓΚΗ  να  πατήσουμε    στα βήματα  του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:

 

 «Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς… Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα…την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του. – Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι. -Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλικάρια… Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του».

 

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

 

(στην ΠΗΓΗ κάτω, υπάρχει  και δεύτερο αποκαλυπτικό  βίντεο, με πολλές  λεπτομέρειες για τις Μασονικές Μυήσεις)
ΠΗΓΗ:  http://www.imdleo.gr/diaf/files/polymesa/video/02_diaf/19_Masonry/masons.htm


Πηγή

Προπαγάνδα του BBC: "Θέλω ένα εμφυτεύσιμο τσιπ"

Προπαγάνδα του BBC: "Θέλω ένα εμφυτεύσιμο τσιπ"



Prison Planet / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Θα θέλατε να έχετε ένα μικροτσίπ RFID εμφυτευμένο κάτω από το δέρμα σας; Εάν και πολλοί συνειδητοποιημένοι άνθρωποι ποτέ δεν θα επέτρεπαν να γίνει κάτι τέτοιο, πολλοί άλλοι, ειδικά από τη νέα γενιά, βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Τα RFID μικροτσίπ εμφυτεύματα και άλλες μορφές «wearable τεχνολογίας» όλο και περισσότερο θεωρούνται "cool" και "trendy" από τους νέους που θέλουν να "ενισχύσουν" τον εαυτό τους. Και φυσικά τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι υπέρ κάθε "τεχνολογικής προόδου". Για παράδειγμα, το BBC δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο "Γιατί θέλω ένα μικροτσίπ εμφύτευμα" (Why I Want A Microchip Implant).

Μας λένε ότι τέτοια εμφυτεύματα θα μπορούσαν να λύσουν μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων της κοινωνίας. Η κλοπή της ταυτότητας και η απάτη των πιστωτικών καρτών σχεδόν θα εξαλειφθεί, πολλές άλλες μορφές εγκλήματος θα μειωθούν σημαντικά, τα παιδιά ποτέ δεν θα χάνονται και δεν θα πρέπει να θυμόμαστε μια μεγάλη σειρά από κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς PIN, όπως κάνουμε τώρα. Μας λένε ότι αν απλά υιοθετήσουμε μια τέτοια τεχνολογία, η ζωή μας θα γίνει πολύ καλύτερη. Αλλά είναι πράγματι έτσι;

Καθώς η κοινωνία μας γίνεται «ψηφιακά ολοκληρωμένη», οι τεχνολόγοι μας λένε ότι «αναπόφευκτα» η wearable τεχνολογία θα γίνει τόσο κοινή όσο είναι τα έξυπνα τηλέφωνα σήμερα. Και το άρθρο του BBC είναι πολύ πρόθυμο για να φτάσει σύντομα εκείνη την ημέρα ...

Τελικά, τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ προσφέρουν έναν τρόπο να κάνουν το φυσικό σας σώμα ένα αναγνώσιμο μηχάνημα. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει ένα ενιαίο πρότυπο επικοινωνίας με τα μηχανήματα που στηρίζουν την κοινωνία μας - από την πρόσβαση σε ΑΤΜ – παρά μια ατελείωτη ποικιλία συστημάτων αναγνώρισης: μαγνητικές ταινίες, κωδικοί πρόσβασης, αριθμοί PIN, ζητήματα ασφάλειας και dongles. Όλα αυτά είναι προσπάθειες για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην ψηφιακή και την φυσική σας ταυτότητα και αν τα ξεχάσετε ή τα χάσετε, είστε ξαφνικά αποκομμένοι από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, το γυμναστήριο σας, την επιστροφή στο σπίτι σας, την απόδειξη της ταυτότητάς σας και πολλά άλλα. Ένα εμφυτευμένο τσιπ, αντίθετα, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως η καθολική μας συμβολική ταυτότητα για την πλοήγησή μας στον ρυθμιζόμενο από μηχανήματα κόσμο.

Και για μερικούς ανθρώπους, εκείνη η ημέρα είναι ήδη εδώ. Στην πραγματικότητα, σε κάποια συνέδρια τεχνολογίας πραγματικά οι άνθρωποι στέκονται στην ουρά για να τσιπαριστούν...

Αυτό το μήνα, στο συνέδριο ‘Transhuman Visions’ στο Σαν Φρανσίσκο, ο Graafstra έστησε έναν "σταθμό εμφύτευσης" προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να τσιπαριστούν με 50 δολάρια το χρόνο. Χρησιμοποιώντας μια μεγάλη βελόνα που έχει σχεδιαστεί για τσιπάρισμα κατοικίδιων ζώων, ο Graafstra με ένεση εμφύτευε ένα RFID στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού σε κάθε εθελοντή. Μέχρι το τέλος της ημέρας ο Graafstra είχε δημιουργήσει 15 νέους cyborgs.

Πόσο ανατριχιαστικό είναι αυτό;

Επιπλέον, οι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μπαταρίες που τροφοδοτούνται από το ανθρώπινο σώμα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν μια μόνιμη πηγή ενέργειας για την εμφυτεύσιμη τεχνολογία. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα πρόσφατο άρθρο του Kristan Harris με τίτλο «Οι επιστήμονες αναπτύσσουν μπαταρία που φορτίζεται από τον άνθρωπο για τα εμφυτευμένα RFID τσιπ» (Scientists DevelopHuman-Powered Battery For RFID Implantable Chips)...

Μια ομάδα ερευνητών από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Κίνα έχουν συνεργαστεί  και έχουν δημιουργήσει μια μικροσκοπική εμφυτεύσιμη μπαταρία που τροφοδοτείται από ανθρώπινη ενέργεια. Αυτές οι λεπτές, εύκαμπτες ενεργειακές μηχανές έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε αγελάδες. Η διαδικασία χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ως σύμμορφη ενέργεια πιεζοηλεκτρικής συγκομιδής και αποθήκευσης από τις κινήσεις της καρδιάς, των πνευμόνων, και του διαφράγματος.

Στο μέλλον, λένε, η μπαταρία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτήσει μια σειρά από gadgets. Πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να χρεώσετε το I-phone σας, συνδέοντας το στο σώμα σας;

Chippie
Φυσικά τα μικροτσίπ RFID δεν χρειάζεται ουσιαστικά να εμφυτεύονται για να είναι χρήσιμα. Στην πραγματικότητα, ήδη χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των παιδιώνσχολικής ηλικίας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ...

Κατά την άφιξη του το πρωί, σύμφωνα με το Associated Press, ο κάθε μαθητής στον βρεφικό σταθμό CCC - Τζορτζ Μίλερ θα φοράει μια φανέλα με ραμμένο στο τσιπ RFID. Καθώς τα παιδιά θα μαθαίνουν διάφορα πράγματα, αισθητήρες που θα βρίσκονται στον σταθμό θα καταγράφουν τις κινήσεις τους, θα συλλέγουν πληροφορίες για τα μαθήματα και τα γεύματα. Η διεύθυνση του σταθμού ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για καταγραφή πληροφοριών που απαιτούνται για να λαμβάνουν ομοσπονδιακά κεφάλαια για το πρόγραμμα τους και μόνο.

Και πάνω στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα μικροτσίπ RFID χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των παιδιών, όλη την ημέρα ...

Για εκείνους που πιστεύουν ότι η NSA είναι ο χειρότερος εισβολέας στην ιδιωτική ζωή, σας καλούμε να παρακολουθήσετε ένα απόγευμα με τον Aiden και τον Foster, δύο 11χρονα αγόρια, που τελειώνουν την Παρασκευή το σχολείο. Ο Aiden προσκαλεί το φίλο του στο σπίτι και στέλνουν μήνυμα στους γονείς τους, οι οποίοι συμφωνούν.

Καθώς πηγαίνουν με το λεωφορείο το τηλέφωνο του Foster και ένας αισθητήρας σε ένα βραχιολάκι ειδοποιεί το σχολείο και τους γονείς του για οποιαδήποτε απόκλιση από την κανονική διαδρομή του. Το σχολείο ενημερώνεται ότι οδεύει προς το σπίτι του Aiden έτσι η αστυνομία δεν ειδοποιείται.

Καθώς μπαίνουν στο σπίτι, το ολοκληρωμένο οικιακό δίκτυο αναγνωρίζει τον Aiden και με ένα ping ενημερώνει τους γονείς του, που και οι δύο εργάζονται, οι οποίοι λαμβάνουν το μήνυμα σε κινητά και tablets.

Προχωράμε ταχέως σε ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο θα είναι«φυσιολογικό» η τεχνολογία να παρακολουθεί τις κινήσεις μας 24 ώρες το 24ωρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χαιρετίσουν κατά πάσα πιθανότητα αυτή την αλλαγή, χωρίς να ενδιαφέρονται εάν έτσι ανοίγει η πόρτα για την κατάχρηση αυτής της τεχνολογίας από μια καταπιεστική κυβέρνηση κάποια μέρα.

Ένας άλλος τύπος της «wearable τεχνολογίας» που προχωράει γρήγορα και κερδίζει την αποδοχή είναι το "έξυπνο τατουάζ".

Κανονικά, θεωρούμε το τατουάζ ως «τέχνη του σώματος». Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Δείτε τι γράφει ένα πρόσφατο άρθροτου Gizmodo ...

Ο καθένας από ψυχίατρους έως biohackers ανακαλύπτουν ξανά την φύση του τατουάζ. Με την κατάλληλη τεχνολογία, το τατουάζ μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από απλώς να φαίνεται όμορφο ή χάλια. Μπορεί να γίνει ψηφιακή συσκευή, χρήσιμη και σύνθετη όσο το smartphone στην τσέπη σας. Ακούγεται άγρια ​​φουτουριστικό, αλλά η τεχνολογία υπάρχει ήδη.

Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία που ονομάζεται ‘MC10’ εργάζεται πάνω σε ένα ευρύ φάσμα «έξυπνων τατουάζ» που θέλουν να είναι σε θέση να κάνουν κάποια αρκετά άγρια ​​πράγματα...

Ο επιστήμονας John Rogers κάνει αρκετά απίστευτη δουλειά με ευέλικτα ηλεκτρονικά που κολλάνε στο δέρμα σας σαν ένα προσωρινό τατουάζ. Αυτά τα λεγόμενα «ηλεκτρονικά επισκληρίδια» μπορούν να παρακολουθούν τα ζωτικά σημεία του σώματός σας και να σας ειδοποιούν όταν πάτε να πάθετε ένα ηλιακό έγκαυμα. Ο Ρότζερς και η εταιρεία του ‘MC10’ προσπαθούν σήμερα να βρουν τρόπους για να κάνουν τα ηλεκτρονικά να επικοινωνούν με άλλες συσκευές, όπως smartphones, ώστε να μπορούν να αρχίσουν να δημιουργούν apps.

Και η Motorola έχει πραγματικά μια πατέντα για ένα τατουάζ που θα παίρνει εντολές από λέξεις που δεν θα έχετε καν προφέρει...

Το τατουάζ (δες κι εδώαυτό θα είναι στην πραγματικότητα μια ζωγραφιά πάνω από τις φωνητικές σας χορδές που θα υποκλέπτει τις λεπτές φωνητικές εντολές - ίσως ακόμη και εντολές που δεν θα έχετε προφέρει, ή ακόμα και πλήρως εσωτερικούς ψιθύρους που δεν τολμούν να εκφραστούν εάν δεν πάρουν πλήρη εγκεφαλική έγκριση. Θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει ότι δεν είναι μόνο κατοχύρωση πατέντας για μια συσκευή επικοινωνίας πάνω στο δέρμα σας, αλλά για μια επικοινωνία πάνω από την ψυχή σας.

Το ονομάζουν “wearable computing” και αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Τι θα δούμε στο μέλλον είναι πιθανόν πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε κάποιος από εμάς θα μπορούσε να φανταστεί αυτή τη στιγμή. Τοπαρακάτω είναι από ένα πρόσφατο άρθρο του Computerworld ...

Αλλά φανταστείτε ένα μέλλον όπου οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε απλά εμφανίζεται μπροστά σας χωρίς καμία ενέργεια ή προσπάθεια εκ μέρους σας. Θα μπορούσατε να τρώτε σε ένα εστιατόριο και το Google Glass θα μπορούσε, για παράδειγμα, να σας πει ότι αυτό είναι το σημείο όπου ο πατέρας σας έκανε πρόταση στη μητέρα σας. Ή ότι ο φίλος σας θα αργήσει λόγω της κίνησης, ή ότι ο σολομός που θέλετε, πήρε κακές κριτικές στο διαδίκτυο, ή ότι το παρκόμετρο σας θα λήξει σε 20 λεπτά, ή ότι η τουαλέτα είναι μέσα από το μπαρ και μετά τις σκάλες δεξιά. Φανταστείτε ότι η αναζήτηση της γνώσης απλά θα μπορούσε να εμφανιστεί στο οπτικό σας πεδίο κατά την ακριβή στιγμή όταν θέλετε να το ξέρετε.

Εκεί μας πηγαίνει το wearable computing.

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται πολύ "cool" σε πολλούς ανθρώπους.

Αλλά τι θα συμβεί εάν θα αναγκασθούμε όλοι κάποια ημέρα να έχουμε το «ηλεκτρονικό τατουάζ - ταυτότητα»;

Τι θα συμβεί αν μια καταπιεστική κυβέρνηση χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή για να μας παρακολουθεί και να μας ελέγχει 24 ώρες την ημέρα;

Τι θα συμβεί αν δεν είστε σε θέση να βρείτε μια δουλειά, να έχετε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή να αγοράσει το οτιδήποτε χωρίς την «πρέπουσα ταυτοποίηση» ;

Η τεχνολογία είναι πραγματικά ένα δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να κάνει μεγάλο καλό, αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο κακό.