Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove

Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους δηλώνει πως ήταν ο Τζ. Μπούς και ο Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή ο πρώην πάπας βενέδικτος της εκκήσίας των καθολικών!!! Ο Peter Alexander Chernoff δηλώνει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστοντριών ανθρωποθυσιών στο δάσος του Bohemian την δεκαετία του '80. Ανάμεσα στα θύματα και ο μικρος kevin andrew collins ο οποίος εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1984, πρόκειται για μιά γνωστή φυσιογνωμία παιδιού που ο κόσμος είχε δεί τότε σε αφίσες και ανακοινώσεις χαμένων παιδιών.


Μάλιστα ο ερευνητής Anthony Hilder ο οποίος του παίρνει και την συνέντευξη του εξηγεί πως βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες με μέλη του bohemian groove και τον ρωτά εάν θα ήταν καλό, για να εκθέσει το τι γίνεται σε αυτό το δάσος να προτείνει να ερευνηθεί από τις αρχές το έδαφος της έκτασης για να εντοπιστούν απομεινάρεια θαμένων ανθρώπων και ο Peter απολύτως σίγουρος ότι θα βρεθούν στοιχεία τον παρακινεί να το κάνει!!!

Το ακόμη πιο σοκαριστικό της όλης υπόθεσης είναι πως καταμαρτυρά πως κατα τις τελετές που παρευρέθηκε "για λόγο που δέν αναφέρει" ήταν παρών αρκετοί επιφανείς άνδρες του παγκόσμιου στερεώματος και ανάμεσα σε αυτούς ονοματίζει τον πρωην πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζ. Μπούς και τον Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή τον πρώην πάπα Βενέδικτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας...

Δείτε το βίντεο:


Φώτο από παλαιότερες Συνευρέσεις και τελετουργικά στο Bohemian Groove













ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Αποκάλυψη σοκ !!! Αυτόπτης μάρτυρας ομολογεί Ανθρωποθυσία στο Bohemian Groove
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!

ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!!!


Ανεξήγητα και ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα στην Αττική, την μια αύξηση θερμοκρασίας στους 22 βαθμούς , ρεκόρ 200ετίας για μήνα Φεβρουάριο έτσι στο ξαφνικό και μας το επικοινωνούν ως καλοκαιράκι δήθεν χαρά Θεού. Τίτλος ενημερωτικού σάιτ: ΄΄Μοναδικό ελληνικό φαινόμενο: καλοκαίρι Φεβρουάριο μήνα με 25 βαθμούς Κελσίου! ΄΄ Και μάλιστα για να εμπεδώσουμε τον ρόλο που αποσκοπεί να παίξει μας υποδύεται και την ΕΜΥ με πλήρη ενημέρωση του τριημέρου για όλη την Ελλάδα.
Μετά δύο μέρες στο ίδιο σάιτ: ΄΄ Σπάνιο φαινόμενο ομίχλης κάλυψε και την Αθήνα σήμερα το πρωί. ΄΄ Όντως ανεξήγητη ομίχλη προερχόμενη από τον Σαρωνικό κάλυψε Πειραιά και Νότια προάστια προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία και όχι μόνον.
Κάποιοι ¨¨παϊζουν΄΄ με τον καιρό της Αττικής και της Ελλάδας και είναι ΑΥΤΟΙ που δήθεν έκπληκτοι μας ενημερώνουν για αυτά τα φαινόμενα. Προκαλούν το φαινόμενο και μετά μας ΄΄ ενημερώνουν΄΄, Αν δεν σταματήσουν τα παιχνίδια θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Υβόννη Τσιλίδου Δημοσιογράφος

Το «διαπλανητικό» λέιζερ εν δράσει [Βίντεο]

Το «διαπλανητικό» λέιζερ εν δράσει [Βίντεο]

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για ένα πειραματικό σύστημα επικοινωνίας
Ένα πειραματικό σύστημα επικοινωνίας με λέιζερ, το οποίο δοκιμάζεται στην τελευταία αποστολή της ΝASA στη Σελήνη, έθεσε νέο ρεκόρ ταχύτητας για εξωγήινες μεταδόσεις στα 622 Mbps. Αυτό σημαίνει ότι οι μελλοντικές αποστολές της NASA θα μπορούν να μεταδίδουν βίντεο σε υψηλή ανάλυση και σε 3D.
Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο του εγχειρήματος:
Σχεδόν όλες οι διαστημικές αποστολές βασίζονται σήμερα στις ραδιοεπικοινωνίες, οι οποίες όμως συναντούν σημαντικούς περιορισμούς. Ένα πρόβλημα είναι ότι το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα δεν είναι απεριόριστο και οι συχνότητες που αντιστοιχούν στα ραδιοκύματα και στα μικροκύματα είναι πλέον κατειλημμένες.
Η NASA όμως χρειάζεται όλο και ταχύτερες μεταδόσεις, και μια καλή λύση είναι η αξιοποίηση της ακτινοβολίας λέιζερ σε άλλες, πιο ευρύχωρες συχνότητες. Η επικοινωνία λέιζερ δοκιμάζεται τώρα στην αποστολή LADEE που τέθηκε πρόσφατα σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη. Το σκάφος επικοινωνεί μέσω μιας δέσμης λέιζερ με έναν σταθμό στο Νέο Μεξικό.
Η ταχύτητα των 622 Mbps «είναι έξι φορές μεγαλύτερη από ό,τι στο τελευταίο σύστημα ραδιοεπικοινωνίας στη Σελήνη» ανέφερε ο Ντον Κόρνουελ, συντονιστής της Επίδειξης Σεληνιακής Επικοινωνίας Λέιζερ (LLCD). «Το εύρος ζώνης των 622 Mbps θα υποστήριζε 30 κανάλια υψηλής ανάλυσης» πρόσθεσε.
Η επόμενη δοκιμή της τεχνολογίας προγραμματίζεται για το 2017, οπότε θα εκτοξευθεί ένας γεωστατικός δορυφόρος που θα λειτουργήσει ως αναμεταδότης για την επικοινωνία του σταθμού στο Νέο Μεξικό με έναν δεύτερο σταθμό στην Καλιφόρνια.
tovima.gr