Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ!!!ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ NSA!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ YOUTUBE!!!!

ΗΠΑ!!!ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ NSA!!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ YOUTUBE!!!!



Την ελληνική πρεσβεία αλλά και την ελληνική αποστολή στα Ηνωμένα 
Έθνη παρακολουθούσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, υποστηρίζει ο Guardian. 

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται απόρρητα έγγραφα που προέρχονται 
από τον Έντουαρτ Σνόουντεν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρακολούθηση της ελληνικής αποστολής
 στον ΟΗΕ έφερε την κωδική ονομασία «Πάουελ» και η επιχείρηση εναντίον
 της ελληνικής πρεσβείας την ονομασία «Κλοντάικ».

«Όλα αυτά συμβαίνουν με την ενεργό συμμετοχή όλων των μεγάλων επιτευγμάτων
 των τελευταίων 15 με 20 χρόνων. Το Google, το internet, το Twitter, όλα συμμετέχουν. 
Όλα αυτά που θεωρούμε τεράστια πρόοδο στην οριζόντια επικοινωνία, έχουν 
αποδειχθεί μέσα για την ενίσχυση του ελέγχου από πάνω. 
Αυτό είναι, νομίζω, τροφή για σκέψη, για όσους είναι σκεπτόμενοι σχετικά με
 τα νέα μέσα και τον εκδημοκρατισμό», δήλωσε στο euronews και την Έφη
 Κουτσοκώστα ο ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, καθηγητής Ζακ Ρούπνικ. 

Ευρωπαϊκές πηγές σχολιάζουν πως το αμερικανικό πρόγραμμα παρακολούθησης
 των ευρωπαίων εταίρων τους, έχει προκαλέσει ρήξη εμπιστοσύνης και μπορεί 
να είναι η αρχή μίας σοβαρής πολιτικής κρίσης. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2014/02/nsa-youtube.html#ixzz2tyzlDLvi

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες!

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες!

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες!
Απλά δείτε το βίντεο.

Το βίντεο που σαρώνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες! ΠΗΓΗ

Ο Προγραμματισμός του υποσυνείδητου - Τι είναι η νοητικη άγκυρα; Ποιοι και γιατι τις χρησιμοποιουν; (Βίντεο)

Ο Προγραμματισμός του υποσυνείδητου - Τι είναι η νοητικη άγκυρα; Ποιοι και γιατι τις χρησιμοποιουν; (Βίντεο)

Η κινηση του χεριου του μεγαλύτερου διασημου υπνωτιστη στον κοσμο, Μπαρακ Ομπαμια, ειναι ενας τροπος προγραμματισμου σας. Ο προγραμματισμος συμβαίνει και σε σας καθημερινά. Σε μια συνομιλία, είναι πολυ εύκολο για έναν έμπειρο υπνωτιστή να σας περασει τις νοητικες ΄΄αγκυρες΄΄ που θελει και να περασει τον σκοπο του. Οι ΄΄άγκυρες" περνανε με το άγγιγμα, την αφή τις χειρονομίες, με την επαναληψη λεξεων, φρασεων και την εμφαση που δινει ο προγραμματιστης/υπνωτιστης. Ο Ομπαμιας ειναι τό Παραδειγμα, αν και αλλοι πολιτικοι, μαναντζερς, πωλητές κατεχουν την γνωση της νοητικης χειραγωγησης, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιοδικά , ταινίες , διαφημίσεις και ούτω καθεξής, σας περνανε πολλαπλα μηνυματα καθημερινα. Αυτό συνεπάγεται την χρήση πολλαπλών τεχνικών συνδυασμών. Σε πρωην άρθρο έχουμε ήδη εξηγήσει λεπτομερώς τα βηματα του νοητικου προγραμματισμου.

Οτι οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται για να πλαθουν την αλήθεια σας, το γνωριζετε πολυ καλα. Αυτο που δεν εχετε ακομα αντιληφθει ειναι οτι ολες οι αληθειες που θεωρειτε σαν αληθειες σας, ειναι νοητικα προγραμματισμενες. Απο μικρα παιδια σας εχουν εκπαιδευσει να ειστε το καλυτερο στρατιωτακι και σαν καλο στρατιωτακι παντα θα κανετε βημα μετα απο την διαταγη.... το ενα-δυο-ενα.... αυτοι που πηγαν φανταροι καταβαινουν. Ο προγραμματισμος σας φτανει μεχρι το μικροτερο κομματακι dna που εχετε.

Ισως γινομαι ενοχλητικος με αυτο που διαβαζετε, ισως αυτο που διαβαζετε σας φερνει αντιμετωπους με την αλλη πλευρα του εαυτου σας. Το ενστικτο σας!

Το ενστικτο σας γνωριζει την αληθεια. Εσεις ομως; Το ασχημο ειναι οτι δεν τολματε να αφησετε το ενστικτο σας να γινει ο οδηγος σας, γιατι φοβαστε και δεν θελετε να δειτε, θελετε το ενα-δυο-ενα...το βημα... αυτο που γνωριζετε, γιατι ετσι σας εκπαιδευσαν.

Η Προγραμματισμένη αλήθεια μεσο της σχολικης εκπαιδευσης, της κουλτουρας, των πολιτικων μηνυματων, των ΜΜΕ είναι σε θέση να επηρεάσουν την συμπεριφορα σας, τα συναισθηματα σας, την Αίσθηση της αλήθειας σας. Είναι επομένως πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε πώς να ξανα αποκτήσετε (αντί της προγραμματισμένης αλήθειας ) την δική σας αλήθεια. Προσπαθειστε να ξεφυγετε απο την ''μελωδια'' των ΜΜΕ οπως ο Οδυσσεας ξεφυγε απο τις Σειρηνες και δεν τις αφησε να τον κατασπαραξουν.

Μια άγκυρα μπορεί να είναι μια απλή λέξη , μια φράση , η μουσική , αφή, γεύση , ή ένα αντικείμενο. Μπορει επισης να ειναι η ωραια γκομενιτσα που με το προκλητικο της βλεμμα, σας κανει να σβηνετε, οταν σας πασαρει το προς πωληση αγαθο.

Καθημερινα τριγυρο σας γινεται εκτεταμένη χρήση των αγκυρών, όπως ειναι τα οδικά σήματα, διαφημισεις και αλλα λογότυπα. Και οι αναμνήσεις μπορουν επίσης να είναι οι καταλληλες άγκυρες, για παράδειγμα , σκεφτείτε τη γέννησής σας , το σπίτι των γονιών σας, το σχολείο σας, ένας δάσκαλος ή καθηγητής και το περιβάλλον σας απο μικρο παιδι.

Οι διαφημιστές γνωριζουν την μαγεια και χρήση των αγκυρών. Αν προσεξετε τις διαφημίσεις στην τηλεόραση, μπορείτε να δείτε μάζες οπτικών αγκυρών, υποβλητικές εικόνες που προκαλούν ηδονικα συναισθήματα , για παράδειγμα , οτι εχετε επιτυχια παιρνοντας το διπλωμα σας, εστε εξαιρετικος-ή , ειστε όμορφος-η και ειστε δημοφιλης, ολοι θελουν την παρεα σας. Αυτά τα συναισθήματα σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο προϊόν, χωρίς ομως στην πραγματικότητα να εχουν κατι το ουσιαστικο με το προϊόν.

Αν εχετε μια έντονη διάθεση και ένα συγκεκριμένο ερέθισμα σας προσφερθει ταυτόχρονα με την κορυφή της διαθεσης σας, στη συνέχεια, συνδέονται το ερέθισμα και η διάθεση νευρολογικά. Κάθε φορά μετά, που το ερέθισμα προσφέρεται αυτόματα ακολουθεί η έντονη διάθεση.

Όλοι μας κουβαλαμε πολλες ασυνείδητες άγκυρες. Οποιοδήποτε είδος σκέψεων, ιδεών, συναισθήματων που δημιουργήθηκε συνδεση με ένα ερέθισμα ή εξωτερικό ερέθισμα είναι μια άγκυρα.

Σαν τον Οδυσσεα και εσεις μπορειτε να ξεφυγετε απο τις Σειρηνες πριν σαν κατασπαραξουν!!!

Δειτε το βιντεακι με το νοητικό προγραμματισμό: