Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κύβος μεγαλύτερος από τον Δία στην επιφάνεια του Ήλιου!

Κύβος μεγαλύτερος από τον Δία στην επιφάνεια του Ήλιου!

    
Print Friendly
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης
Έχουμε ξαναγράψει επανειλημμένα στο exelixeis.gr για τα μυστηριώδη αντικείμενα που έχουν καταγραφεί να κινούνται πολύ κοντά στον Ήλιο ή ακόμη και να φαίνεται πως αντλούν ενέργεια από αυτόν. Αυτό που κατέγραψε πέντε φορές μέσα σε ένα μήνα το παρατηρητήριο SOHO της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, όμως, δεν έχει προηγούμενο!
Hlios-kybosΠρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων αντικείμενο –μεγαλύτερο ακόμη και από τον πλανήτη Δία, που εμφανίζεται σε διάφορα σημεία της επιφάνειας του Ήλιου και μάλιστα είναι εμφανώς τρισδιάστατο!
Επομένως, οι οποίοι ισχυρισμοί του τύπου «πρόκειται για σπασμένα pixels της εικόνας» ακολουθήσουν, μάλλον θα είναι εντελώς αστείοι.
Το περίεργο –και τρομακτικό λόγω του μεγέθους του, που είναι πολλές φορές αυτό της Γης- αντικείμενο, έχει σχήμα κύβου ή εξαγώνου, ανάλογα με τη γωνία παρατήρησης.
Άλλοτε εμφανίζεται το μισό πίσω από την επιφάνεια του Ήλιου, άλλοτε ολόκληρο.
Τι ακριβώς κάνει στο διακεκαυμένο κέντρο του πλανητικού μας συστήματος, είναι αδύνατο ακόμη και να υποτεθεί!
Hlios-kybos3Συχνά, μάλιστα, συνοδεύεται από ένα φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα πούρου, όμοιο με αυτά που έχουν καταγραφεί πολλές φορές, όχι μόνο να πλησιάζουν την επιφάνεια του Ήλιου, αλλά έχουν θεαθεί ακόμη και στη Γη!
Το αντικείμενο αυτό, που επίσης είναι μεγάλων διαστάσεων, φαίνεται καθαρά στις εικόνες από τα τηλεσκόπια. Δείτε το βίντεο με τις σχετικές φωτογραφίες:
Disclose.tv – Huge Hexahedron Object Next To Sun 2013
Hlios-kybos5Η αιωνίως μυστικοπαθής NASA απέφυγε να σχολιάσει την παρουσία του στον ζωοδότη μας, όπως άλλωστε έκανε και με όλες τις εμφανίσεις άγνωστης προέλευσης UFO, που κατά καιρούς καταγράφουν τα Ηλιακά- Ηλιοσφαιρικά Παρατηρητήριά της LASCO C2 και LASCO C3 και το ευρωπαϊκό SOHO να πλησιάζουν την επιφάνεια του Ηλίου ή και να ενώνονται με αυτήν με δίνες ενέργειας.
Παρ” όλα αυτά, οι σχετικές φωτογραφίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της χωρίς την παραμικρή προσπάθεια απόκρυψης! Σημαίνει, άραγε, κάτι αυτό;