Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πιο κοντά από ποτέ ! Πατροκοσμάς: Γενικός Πόλεμος μετά από διπλή Πασχαλιά και διπλό καλοκαίρι

Πιο κοντά από ποτέ ! Πατροκοσμάς: Γενικός Πόλεμος μετά από διπλή Πασχαλιά και διπλό καλοκαίρι


Θα έρθει ξαφνικά… Έτος 2014; Ο πατροκοσμάς ο Αιτωλός, ο μέγας αυτός Άγιος της πίστης μας, ο γίγαντας εθνομάρτυρας του νεότερου ελληνισμού, μίλησε στους υπόδουλους τότε Ρωμηούς τη γλώσσα την προορατική. «Είδε» βαθιά μέσα στον μέλλοντα χρόνο όχι μόνο τα επερχόμενα για την εποχή του γεγονότα που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση του γένους, αλλά και τα συμβάντα που χαρακτηρίζουν την δική μας εποχή!
Περίπου 250 χρόνια από τον καιρό που έζησε και έδρασε ο πατροκοσμάς,, τα περισσότερα από όσα προείδε τα έχουμε ήδη ζήσει ή… κοντεύουμε να τα ζήσουμε…! (σημ.: Για τα όσα εκπληκτικά είπε και έκανε ο Άγιος Κοσμάς, βλέπε και το έργο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη «Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», Αθήνα 2012).
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι καιροί που ζούμε είναι αποκαλυπτικοί και, ίσως, εσχατολογικοί. Ο Πατροκοσμάς είπε: «Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύσει»! Επίσης είπε: «Θα συμβεί όταν θα πέσουν δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια μαζί»…! Και, τέλος, είπε ακόμη: «Μετά τον γενικό πόλεμο θα ζήσει ο λύκος με το αρνί»
Αυτές οι τρεις προφητείες είναι άμεσα συνδεόμενες μεταξύ τους. Ιδιαίτερα δε, κατά μερικούς ερευνητές, αρμόζουν πάρα πολύ στα όσα δραματικά βιώνει τις ώρες αυτές η ανθρωπότητα και, κυρίως, η περιοχή μας. Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί σε άρθρα μας για το πώς ολόκληρη η ενδιάμεση περιοχή της Ευρασίας «φλέγεται» απ’ άκρο σ’ άκρο: «Αραβική άνοιξη», «κρίση χρέους», της νότιας Ευρώπης, εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και στη μέση… Ελλάδα και Κύπρος στο «μάτι του κυκλώνα»!
Κάποτε ο Πατροκοσμάς τριγυρνούσε στα χωριά της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο μιας εκ των θρυλικών περιοδειών του. Εκεί μόρφωνε τα πλήθη, αλλά και ξεσήκωνε τον ελληνισμό για εθνική λευτεριά και πίστη. Σε ένα χωριό λοιπόν της ορεινής Φωκίδας, το χωριό Δάφνος, στάθηκε μπροστά στους Έλληνες και είπε τη γνωστή «κωδική» του φράση (με την οποία αφύπνιζε το υποσυνείδητο των σκλαβωμένων ραγιάδων):«Το ποθούμενο θα γίνει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»!
Φράση ιδιαίτερα βαθύτατου συμβολισμού και σημασίας, που ιστορικά δικαιώθηκε.
Κάποιος όμως χωρικός τον ρώτησε να εξηγήσει περαιτέρω, τι εννοεί ο Πατροκοσμάς με αυτά του τα αινιγματικά λεγόμενα. Και συμπλήρωσε τότε ο Άγιος: «Θα έρθουν δύο χρονιές, η μία πίσω από την άλλη, που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας! Γράψτε το, για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω»
Ήδη,. Πριν από μερικά χρόνια, σε σχετικό κείμενό μας, γράψαμε ότι η χρονιά εκείνη με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπέσουν δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια, είναι το… έτος 2014! Δηλαδή φέτος!!!
Στο βιβλίο μας «Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς» (σ.69) διαβάζουμε και τα εξής ενδιαφέροντα: «Η περιβόητη προφητεία του, ότι δηλαδή «το ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί», πέφτει το έτος 2014! Γιατί, Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα εδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίας, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθόλου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλαδή δύο καλοκαίρια μαζί…)».
Αυτά γράφαμε πριν από λίγα χρόνια. Ιδού τώρα τι λένε οι επιστήμονες.
Ως γνωστόν, πριν από μερικές μόνο ημέρες, είχαμε τα γνωστά φοβερά φαινόμενα με την κακοκαιρία σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, που προκάλεσαν απίστευτες καταστροφές. Ερευνητές μακροχρόνιων προβλέψεων θεωρούν ότι αμέσως μετά από ανάλογα καιρικά φαινόμενα ακολουθεί απίστευτος καύσωνας! Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε το περίφημο «διπλό καλοκαίρι» από τα μέσα του μήνα Μαρτίου, εφόσον για τότε προσδιορίζουν οι μετεωρολόγοι την εμφάνιση αυτών των πολύ υψηλών θερμοκρασιών…
Θα έχουμε, λοιπόν, σύμφωνα με αυτές τις ενδείξεις, εντός του 2014 τόσο τη «διπλή Πασχαλιά» όσο και το «διπλό καλοκαίρι»…
Μετά όμως τι; Θα ακολουθήσει άραγε ο γενικός πόλεμος, για τον οποίο κάνει λόγο ο Πατροκοσμάς;
Ως γνωστόν, αυτός ο πόλεμος ταυτίζεται ήδη από τους περισσότερους μελετητές με τον
Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, που θα είναι μετά βεβαιότητας (λόγω των υπερσύγχρονων προηγμένων οπλικών τεχνολογιών) ο πλέον καταστροφικός όλων των εποχών για την ανθρωπότητα
! Μάλιστα, εάν όντως «πιαστεί από πάνω» (ρήση κι αυτή του Πατροκοσμά…), δηλαδή από την Ουκρανία, τότε… πολλά είναι τα δεινά που μας περιμένουν!
Ο Πατροκοσμάς είπε επίσης: «Θα έρθει ξεφνικά»! Και, πράγματι, όλα θα γίνουν ξαφνικά!... Είναι θέμα χρόνου πια το αποκορύφωμα της έντασης και της τραγωδίας που μαστίζει σήμερα τον πλανήτη, με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται στη χώρα μας και στον κόσμο όλο…
Πολλοί αναμένουν με αγωνία τον ψηφιακό αντίχριστο, το θηρίο της Νέας Εποχής, που θα στήσει την ηλεκτρονική του δικτατορία επί του κόσμου τούτου. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες που βλέπουμε, όπως είναι π.χ. στην Ελλάδα το δίδυμο «χοντρού» (Βουβουζέλου) και «λιγνού» (Σαμαρά), δεν είναι παρά άβουλα όργανα στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων, βρωμερές μαριονέτες που κουνούν εκ του παρασκηνίου άδηλα αφεντικά, με σκοπό την υποδούλωση των ανθρώπων και την απώλεια των ψυχών μας!...
Όχι μόνο σε «λύση» δεν θα οδηγήσουν ποτέ την Ελλάδα οι σαμαρο-βουβουζέλοι, αλλά συνειδητά αποκοιμίζουν τα «πρόβατα» (Ελληνικό λαό), προκειμένου να τα οδηγήσουν σύντομα σε απίστευτη σφαγή – γενοκτονία!
Οι μεγάλες εξελίξεις ήδη γίνονται γύρω μας.
Συμβαίνουν πραγματικά «σημεία και τέρατα»! Κα οι Έλληνες αντί να αφυπνισθούν και να σηκώσουν ανάστημα έναντι των διεθνών τοκογλύφων και των εδώ υπηρετών τους (όπως π.χ. ο Άδωνης Γεωργιάδης), αναρωτιούνται ακόμα εάν… υπάρχει «πρωτογενές πλεόνασμα»(!) ή εάν μέχρι το 2016,που θα γίνουν οι εκλογές(!), θα έχουμε δει το «φως» στην άκρη του «τούνελ»…!
«Πρωτογενές πλεόνασμα» υπάρχει σίγουρα, αλλά μόνο στην βλακεία όλων εκείνων που ανέχονται ακόμη τον Αντώνη Σαμαρά! Και όσο για το «φως» στην άκρη του «τούνελ», δεν είναι παρά η «λάμψη» που κάνουν οι φωτιές της κόλασης, την οποία ετοιμάζουν για τον ελληνισμό οι προδότες σαμαρο-βουβουζέλοι!!!

Ο μεγαλύτερος μετεωρίτης που έχει καταγραφεί ποτέ σκάει πάνω στην Σελήνη (Bίντεο)

Ο μεγαλύτερος μετεωρίτης που έχει καταγραφεί ποτέ σκάει πάνω στην Σελήνη (Bίντεο)

Ένα παρατηρητήριο στη Γη δημοσίευσε βίντεο από μετεωρίτη 400 κιλών να πέφτει στο φεγγάρι με ταχύτητα 61.000 χιλιομέτρων την ώρα. Ο μετεωρίτης αυτός ήταν δέκα φορές μεγαλύτερος από αυτούς που είχαν καταγραφεί και άφησε πίσω του έναν κρατήρα με διάμετρο 40 μέτρα. «Αυτή είναι η μεγαλύτερο, και φωτεινότερη σύγκρουση που έχει παρατηρηθεί ποτέ στο φεγγάρι» δήλωσε ο Jose Madiedo του προγράμματος MIDAS, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν μπορούσε να φανταστεί» μια τέτοια σύγκρουση πριν την δει να εμφανίζεται στην οθόνη του στις 11 Σεπτεμβρίου 2013.

Ενώ ο μετεωρίτης είχε το βάρος ενός μικρού αυτοκινήτου, ταξίδευε με ταχύτητα 61.000 χιλιομέτρων την ώρα, δημιουργώντας ένα «λευκό ζεστό» φως κατά την επαφή με την επιφάνεια της σελήνης.

Οι επιστήμονες στο MIDAS, που μελετούν της σεληνιακές συγκρούσεις από το 2009, λένε ότι η συντριβή απελευθερώσε ενέργεια ίση με 15 τόνους TNT. Η έκρηξη θα ήταν ορατή με γυμνό μάτι από τη Γη. Ωστόσο, χτύπησε τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

«Συνήθως οι σεληνιακές συγκρούσεις έχουν πολύ μικρή δάρκεια - μόλις ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, όμως, αυτή τη φορά διήρκεσε πάνω από οκτώ δευτερόλεπτα. Ήταν σχεδόν τόσο φωτεινό όσο ο Πολικός Αστέρας, κάτι που καθορίζει το γεγονός αυτό ως το πιο λαμπρό που έχει καταγραφεί από τη Γη», είπε ο Madiedo.

Ο αστεροειδής εύκολα νικά το προηγούμενο ρεκόρ που παρατηρήθηκε από τη NASA τον περασμένο Μάρτιο. Αλλά το μέγεθός του δεν αντιπροσωπεύει παρά ένα μικρό κλάσμα του μεγαλύτερου αστεροειδή που έχει επιβεβαιωθεί ότι χτύπησε την τροχιά του σώματος μέσα στα 4.5 δισεκατομμύρια χρόνια της ιστορίας του.

Ο αστεροειδής που δημιούργησε τον 2.500 χιλιομέτρων σε διάμετρο κρατήρα στον Νότιο Πόλο της Σελήνης, ήταν πιθανώς περίπου 170 χιλιόμετρα σε διάμετρο, και ταξίδευε με 40.000 χιλιόμετρα ανά ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠ .

Ευτυχώς, η ατμόσφαιρα της Γης καεί τους περισσότερους παρόμοιους μετεωρίτες κατά την είσοδο.

Παρόλα αυτά, ο περυσινός μετεωρίτης Chelyabinsk εξερράγη με τη δύναμη των 500.000 τόνων ΤΝΤ καθώς κατέβαινε προς τη Γη.

Στις 4 Μαρτίου 2014 έρχεται “ΚΡΑΧ” στις ΗΠΑ που θα βυθίσει στην άβυσσο την Παγκόσμια Οικονομία;

Στις 4 Μαρτίου 2014 έρχεται “ΚΡΑΧ” στις ΗΠΑ που θα βυθίσει στην άβυσσο την Παγκόσμια Οικονομία;

Το δολάριο θα βυθίσει στην άβυσσο την παγκόσμια οικονομία?…

Τι αναφέρει το “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes…

Κραχ στην αμερικανική οικονομία στις 4 Μαρτίου 2014 βλέπει ο Grady Means, επιχειρηματίας και “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes.

Σύμφωνα με…τον ίδιο, το ρολόι Ημέρας της Κρίσεως θα χτυπάει συνέχεια, επειδή η οικονομία των ΗΠΑ μπορεί να καταρρεύσει πλήρως γύρω από την εν λόγω ημερομηνία, η οποία, με τη σειρά της θα επηρεάσει αρνητικά όλες τις οικονομίες του κόσμου και κάθε ελπίδα ανάκτησης για το άμεσο μέλλον.

Τα επιτόκια θα ανέβουν στα ύψη, οι επιχειρήσεις θα χρεοκοπήσουν, η ανεργία θα φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, η έλλειψη τροφίμων θα είναι ανεξέλεγκτη, ενώ όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλη κοινωνική αναταραχή.

Κάθε ευσεβής πόθος ότι η Αμερική βρίσκεται σε μια διαδικασία «ανάκαμψης» και ότι «τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» είναι μια ψευδαίσθηση.

Το πρόβλημα δεν είναι το σύστημα υγείας, το οποίο δεν θα οριστικοποιηθεί ούτε τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Ούτε εκείνο της Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία θα οδηγηθεί στην πλήρη πτώχευση τα επόμενα 15 χρόνια.

Η κρίση είναι πολύ πιο άμεση και πολύ πιο σοβαρή.

Το κεντρικό πρόβλημα είναι ότι η Αμερική είναι η τράπεζα του κόσμου.

Αυτό σημαίνει, απλά, ότι το δολάριο είναι το νόμισμα του κόσμου (που συχνά αποκαλείται και «αποθεματικό νόμισμα»).

Σε όλο τον κόσμο σχεδόν όλα τα εμπορεύσιμα αγαθά, πετρέλαιο, εμπορεύματα, ακίνητα, κ.λπ., είναι εκφρασμένα σε δολάρια.

Ο κόσμος χρειάζεται δολάρια, και οι ΗΠΑ τα παρέχει και εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη ότι το δολάριο είναι το πιο «ασφαλές» νόμισμα στον κόσμο.

Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτό το σύστημα και να καλύπτουν τον κίνδυνο επενδύοντας σε δολάρια μέσω των δημοπρασιών εντόκων γραμματίων και άλλων μηχανισμών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να διατηρήσουν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού – μέχρι ενός σημείου όμως.

Το κεντρικό θέμα είναι η εμπιστοσύνη στην Αμερική, και ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη γρήγορα .

Σύντομα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φθάσουν σε επίπεδο των δαπανών για το έλλειμμα και το χρέος κατά το οποίο οι χώρες του κόσμου θα χάσουν την πίστη τους και θα αρχίσουν να αποσύρουν τις επενδύσεις τους.

Πολλοί επιφανείς οικονομολόγοι και τραπεζίτες πιστεύουν ότι τα περιθώρια είναι άλλο ένα τρισ. δολάρια.

Από το σημείο εκείνο και μετά ένα bank run θα ξεκινήσει ξαφνικά…

Σε εκείνο το σημείο η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα της, αλλά δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.

Τα επιτόκια θα αυξηθούν με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Έτσι θα ξεκινήσει ένας κύκλος αύξησης επιτοκίων, με τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Η ανεργία θα ανέβει και πάλι στα ύψη.

Ο υπόλοιπος κόσμος θα σταματήσει. Η Ευρώπη θα συνεχίσει να συρρικνώνεται, κι έτσι το ευρώ δεν θα αντικαταστήσει το δολάριο.

Η Ρωσία θα βιώσει μια κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου, καθώς η ζήτηση στην αγορά μειώνεται, με τη χώρα να καταρρέει.

Η Κίνα δεν θα βρίσκει αγοραστές για τις εξαγωγές της.

Οι ρωσικές και οι κινεζικές κυβερνήσεις, οι οποίες θεωρούν το χρυσό ως αντιστάθμισμα της κατάρρευσης του χρυσού, θα διαπιστώσουν ότι δεν θα μπορούν να “φάνε” χρυσό.

Θα υπάρξουν εξεγέρσεις – σκεφτείτε τους δρόμους στην Ισπανία και την Ελλάδα σήμερα – παντού.

Η τεχνολογική πρόοδος που οδηγεί παραδοσιακά σε αύξηση της παραγωγικότητας και οικονομική ανάπτυξη δεν θα είναι σε θέση να συμβαδίσει με αυτή την κατάρρευση.

Πότε μπορούν να συμβούν αυτό όλα; Ο Paul Volker δείχνει ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε ένα χάος, σε αυτό ή στο επόμενο έτος.

Ο David Walker, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, προέβλεψε παρόμοια χρονικά πλαίσια για την οικονομική καταστροφή πριν χρόνια.

Πάντως, ο Means θεωρεί ότι ακόμη και αν δεν ζήσουμε τώρα το κραχ, ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει περίπου έξι μήνες για να διορθώσει το πρόβλημα του χρέους και του ελλείμματος, πριν να είναι πολύ αργά.

Όλοι πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι, ικανοί και πρόθυμοι να συνεργαστούν με το Κογκρέσο και να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά για να αποτρέψουν το κραχ.


πηγή
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/02/4-2014.html#sthash.kuwc3G5V.dpuf

ΔΕΙΤΕ: Ένας 4χρονος με έκτη αίσθηση, προβλέπει το μέλλον

ΔΕΙΤΕ: Ένας 4χρονος με έκτη αίσθηση, προβλέπει το μέλλον



Αν το βλέπατε στον δρόμο θα το περνούσατε για ένα συνηθισμένο 4χρονο αγόρι...
όμως ο Elijah έχει… μεταφυσικές ικανότητες! Όπως εξηγούν οι γονείς του είναι στην πραγματική ζωή ότι ο Cole Sear's στην… «Έκτη Αίσθηση»!!! Ο Elijah μίλησε κανονικότατα σε ηλικία μόλις 10 μηνών και μάλιστα έκανε προβλέψεις για ανθρώπους που ήξερε. Μάλιστα, γιατρός έχει επιβεβαιώσει πώς πράγματι έχει τέτοιου είδους ικανότητες, ενώ οι γονείς του υποστηρίζουν πώς είχε προβλέψει την… αποβολή της μαμάς του! «Μαμά, το μωράκι που έχεις στην κοιλιά σου θα πάει να βρει τον Θεό», της είχε πει λίγο πριν αποβάλει. «Μην ανησυχείς μαμά, θα κάνεις δίδυμα και θα είναι αγόρια», είχε πει λίγο καιρό μετά. «Στην αρχή νόμιζα ότι απλά ήθελε αδερφάκια και μάλιστα αγόρια όμως όταν έμεινα έγκυος ξανά και οι γιατροί μου είπαν ότι έχει δίδυμα αγόρια σοκαρίστηκα», λέει η μητέρα του στην Daily Mail. Ο μικρός θεωρείται παιδί θαύμα και σύμφωνα με έναν ειδικό έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί με… πνεύματα. «Έχει πολύ δυνατή την αίσθηση ότι έχει ζήσει στο παρελθόν», προσθέτει… madata.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Ένας 4χρονος με έκτη αίσθηση, προβλέπει το μέλλον http://www.24wro.eu/2014/02/4_28.html#ixzz2ubzW6ih9