Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ : ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ : ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

     
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ..... 

Γέρων Παΐσιος για το Χάραγμα του Αντιχρίστου 666 και την Κάρτα Πολίτη με τσίπ καταδότη 666.

Αποσπάσμα απο την εκπομπή "ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ". Δείτε τι έλεγε πριν απο χρόνια (Το 1996) ο αγιορείτης Παΐσιος για το Χάραγμα του Αντιχρίστου 666 και την Κάρτα Πολίτη με τσίπ καταδότη 666.
Πηγή: http://youtu.be/vFQx7ibjFY0 , (2011) ελπίζω να μην έχει αντίρρηση για την αναδημοσίευση ο αγαπητός DimitrisBpower και τον ευχαριστώ...

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ έγκαιρα προειδοποιεί με την Εγκύκλιό της Αριθμ. Πρωτ. 445 Αθήνησι τη 9η Φεβρουαρίου 1998 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2641 για την Συνθήκη Σένγκεν και το χάραγμα του αντίχριστου 666http://www.freevolition.gr/Iera%20Syn... . ( Είναι δυνατόν εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί να υπογράψουμε, να παραλάβουμε και να ταυτιστούμε με τον αντίχριστο 666 με την νέα ηλεκτρονική (Δημόσια) Ταυτότητα 666;) 
ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ; 
ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666...
Αν είμαστε αληθινοί ορθόδοξοι χριστιανοί πρέπει να ομολογούμε παντού και πάντα με την χάρη του Θεού την πίστη μας και τις αλήθειες της Εκκλησίας του Χριστού ακόμα και σε αιρετικούς, αντίχριστους και αλλόπιστους και όχι να συμπροσευχόμαστε μαζί τους, ούτε να έχουμε εκκλησιαστική κοινωνία με αντίχριστους...
Αν αναρωτιέστε ποιά είναι η στάση της Εκκλησίας μετέπειτα, θα σας πω ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τότε δέχτηκε τον αιρετικό, υποτίθεται αλάθητο, Πάπα στην Ελλάδα και θεώρησε την Παπική Εκκλησία ως Αδελφή Εκκλησία και όχι ως αίρεση όπως θεωρούν τον αιρετικό παπισμό οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας και οι Οικουμενικές Σύνοδοι της Εκκλησίας μας για αιώνες. Ποιά περιμένετε να είναι μετά η στάση της Εκκλησίας για το χάραγμα του αντίχριστου 666; Μην ξεχνάμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ θεωρούσε ότι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ) ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥhttp://www.freevolition.gr/orthodoxy-... δεν προσφέρει τίποτα στην Εκκλησία (απεβίωσε στις 10/4/1998), ενώ ο νέος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος αποκατέστησε τις σχέσεις του με το Παναιρετικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και με νέα εγκύκλιο το 1999 ουσιαστικά θεώρησε ότι "δεν υπάρχει κίνδυνος από το χάραγμα του αντίχριστου 666". 
Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Adobe reader για να διαβάσετε αρχεία τύπου PDF μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την σελίδαhttp://get.adobe.com/reader 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτώνhttp://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 Rfid τσίπ ελέγχου και ηλεκτρονική σκλαβιά στα σκαριά - YouTube ΠΗΓΗ
)

Πως η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε “φυτά” (Βίντεο)

Πως η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε “φυτά” (Βίντεο)

Ο σκηνοθέτης Godfrey Reggio παρουσιάζει τη δική του “απόδειξ用ότι η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε φυτά. Πολύ δυνατές εικόνες, τα πιτσιρίκια στέκονται αποχαυνωμένα μπροστά στην οθόνη και μοιάζουν “ναρκωμένα, σαν ασθενείς σε ψυχιατρείο”, όπως αναφέρει ο ίδιος.
ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Πως η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε “φυτά” (Βίντεο)

Ζωντανοί οι επιβάτες του εξαφανισμένου Μπόινγκ! Το προσγείωσαν αεροπειρατές σε απομονωμένη περιοχή! Aπιστευτο σενάριο για την τύχη του αεροσκάφους εξετάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Ζωντανοί οι επιβάτες του εξαφανισμένου Μπόινγκ! Το προσγείωσαν αεροπειρατές σε απομονωμένη περιοχή!
Aπιστευτο σενάριο για την τύχη του αεροσκάφους εξετάζουν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Το πιο συγκλονιστικό θρίλερ στην σύγχρονη ιστορία της αεροπλοΐας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς 6 ολόκληρες μέρες μετά την εξαφάνιση του Μπόινγκ των αερογραμμών της Μαλαισίας , δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του αεροπλάνου με το γεγονός να φουντώνει τα σενάρια για το μπορεί να έχει συμβεί στη μοιραία πτήση.

Οι τελευταίες εξελίξεις και οι αποκαλύψεις από εμπειρογνώμονες πως το αεροσκάφος πετούσε για 4- 5 ώρες μετά την εκπομπή του τελευταίου στίγματος του στα ραντάρ έχει αναγκάσει τους ειδικούς να στρέφουν πλέον τις υποψίες του στο σενάριο που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

aeroplano_aeropeiratia

Στο Μπόινγκ 777 έγινε αεροπειρατεία! Αυτό όμως που προκαλεί τεράστια αίσθηση είναι πως αμερικανικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εξετάζουν το αδιανόητο σενάριο πως το αεροπλάνο με τους 230 επιβάτες κατελήφθη από αεροπειρατές που το έχουν οδηγήσει σε απομονωμένη περιοχή.

Εκτιμούν μάλιστα πως πολύ πιθανόν οι 239 επιβαίνοντες να είναι ακόμα ζωντανοί και να κρατούνται ως όμηροι από τους δράστες που σχεδιάζουν να τους χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους!

Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας εξετάζουν συγκεκριμένα την περίπτωση ο πιλότος ή κάποιος άλλος στην πτήση να έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροσκάφους και τους πομπούς που στέλνουν τα ίχνη του στους πύργους ελέγχους και τα ραντάρ σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον εντοπισμό και την ίδια ώρα οδήγησε το Μπόινγκ σε μια άλλη χώρα και σε κάποιο απομονωμένο προορισμό.

aeroplano2 

Μάλιστα εκτιμούν πως τα καύσιμα που είχε στις δεξαμενές του το αεροπλάνο έφταναν για να διανύσει μια απόσταση ως και 2.200 μιλίων δηλαδή ως το Πακιστάν ή την Αραβική Θάλασσα!
Το παραπάνω σενάριο που τις πρώτες μέρες του θρίλερ με την πτήση είχε ακουστεί ως ακραίο σενάριο συνωμοσιολογίας τώρα κερδίζει έδαφος και μάλιστα σήμερα με την βρετανική εφημερίδα εξετάζεται σοβαρά από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Ρωσικά άρματα κινούνται προς τα ανατολικά ουκρανικά σύνορα

Ρωσικά άρματα κινούνται προς τα ανατολικά ουκρανικά σύνορα

Γραμματέας της Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας: «Μέσα σε τρεις ώρες τα ρωσικά άρματα μάχης μπορούν να φτάσουν στο Κίεβο» 

Μετάφραση Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών


Στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας, 20χλμ μέσα στο ρωσικό έδαφος θεάθηκαν επί σιδηροδρομικών συρμών εκατοντάδες ρωσικά άρματα μάχης T-72BM αναφέρει το ουκρανικό πρακτορείο Korrespondent.

Σύμφωνα με φωτογραφίες από ρώσους χρήστες κοινωνικών δικτύων στο χωριό Veselaya Lopan στην περιοχή του Belgorad, μόλις 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία, καταφθάνουν τρένα φορτωμένα με το ρωσικά άρματα μάχης.

Συγκεκριμένα, σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, επιβεβαιώνουν την παραπάνω πληροφορία που εμφανίστηκε σε κοινωνική ιστοσελίδα του Μπέλγκοροντ και στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte.

Εκεί αναφέρεται ότι «αρκετοί άνθρωποι παρακολούθησαν σήμερα τη μεταφορά στρατιωτικών αρμάτων μάχης κοντά στο χωριό Veselaya Lopan» στα ανατολικά σύνορα της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με άλλη αυτόπτη μάρτυρα, άρματα μάχης άρχισαν να ξεφορτώνονται στο έδαφος στο χωριό Lopan. Το τι συμβαίνει επιβεβαιώνεται από διάφορους ανθρώπους, τις φωτογραφίες τους και τα βίντεο όπου «όλα ξεδιπλώνονται», μόλις 20 χιλιόμετρα από τα ρωσο- ουκρανικά σύνορα».

Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, τα ρωσικά άρματα κινούνται ήδη στα σύνορα με την Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι η CIA θεωρεί πολύ πιθανή μία ρωσική εισβολή στην ανατολική Ουκρανία. Την προηγούμενη φορά αναφέρθηκαν ρωσικές στρατιωτικές συγκεντρώσεις στην περιοχή του Ροστόβ. Προφανώς πρόκειται για δεύτερο πιθανό σημείο «εκκίνησης» της ρωσικής πολεμικής μηχανής.

Οι κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων όμως δεν ξέφυγαν από την προσοχή της προσωρινής ουκρανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων χθες το βράδυ.

«Τα Ρωσικά στρατεύματα σε τρεις ώρες μπορούν να βρίσκονται στο Κίεβο, αλλά η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε λόγω του δυνητικού κινδύνου δεν υφίσταται» δήλωσε εχθές το βράδυ σε συνέντευξη τύπου ο Γραμματέας της Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Αντρέι Paruby σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο unian.net.

«Μέρος των ρωσικών στρατευμάτων δύναται μέσα σε δύο ή τρεις ώρες να μεταβεί στο Κίεβο. Επιπλέον, οι μονάδες μας είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε σε επιθέσεις από όλες τις πλευρές», συνέχισε ο ίδιος.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν επιβάλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ουκρανία για να μην διακόψει την προεκλογική εκστρατεία. «Σήμερα είναι πολύ σημαντικό για την Ουκρανία οι προεδρικές εκλογές να διεξαχθούν στις 25 Μαΐου», δήλωσε ο επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με η χρήση « βάρβαρων ενεργειών» στην Κριμαία, από την Ρωσική Ομοσπονδία προσπαθεί να διαταράξει τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία.

«Όταν είμασταν στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συζητήσαμε τις επιλογές για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να διακόψουμε την προεκλογική εκστρατεία η οποία είναι πολύ σημαντική για τη λήψη απόφασης για περαιτέρω δράση», δήλωσε ο Paruby.

Υπενθύμισε ότι η εισαγωγή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη χώρα διακόπτει την προεκλογική εκστρατεία στην Ουκρανία. Ο Paruby τόνισε επίσης ότι οι προεδρικές εκλογές αποτελούν την κύρια πτυχή της άμυνας και της ασφάλειας στη χώρα. 

Video1
Video2
Video3
Video4