Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εκπομπή πόση αλήθεια αντεχεις με τον Ι.Παπαζήση και καλεσμένο τον Ησαΐα Κωνσταντινίδη με θέμα το εμφυτεύσιμο τσιπάκι στους ανθρωπους για τον έλεγχο των μαζών. 21-3-14

ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ - YouTube ΠΗΓΗ

Ναι σας ψεκάζουν………….. Και όποιος έχει απορίες ας ψαχτεί….

Ναι σας ψεκάζουν………….. Και όποιος έχει  απορίες ας ψαχτεί…. Απόλαυση .. Ο  καταγάλανος ουρανός της πόλης μας σε 2 ώρες έγινε γαλακτώδης από τις δεκάδες χημικές ουρές … δείτε τις Φώτο!!!!!!







Βομβαρδισμός σε όλη την Έλλαδα...... δειτε εδω .....

Καλαμάτα... άρχισαν από το πρωί οι ρίψεις! 22-3-2014

Τέταρτη ημέρα συνεχόμενων αεροψεκασμών. Άρχισαν τις πρωινές ρίψεις στην Καλαμάτα και έχουμε ακόμα συνέχεια. Τις τελευταίες ημέρες η έξαρση του φαινομένου παρατηρείται από το μεσημέρι και μετά...







Καλαμάτα 22-3-2014




Read more: http://psekasmata.blogspot.gr/2014/03/22-3-2014.html#ixzz2wgjR6cVd

\

Χάθηκε ο ήλιος και στην Καλαμάτα... Έπιασαν όλη τη Δυτική Ελλάδα... Μην ξεχνιόμαστε.. από εκεί θα αρχίσει η επιδείνωση του καιρού!

Admin | Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 | 8:03 μ.μ. | 5 σχόλια
Σκέπασαν όλη τη Δυτική Ελλάδα με τους αεροψεκασμούς σήμερα...  Το δελτίο της ΕΜΥ κάνει λόγο για επιδείνωση από τα δυτικά... το προετοιμάζουν όπως μπορείτε να δείτε... Αυτή τη φορά πόλη - στόχος η Καλαμάτα!







Καλαμάτα 21-3-2014







Read more: http://psekasmata.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7604.html#ixzz2wgkp0ZLW


Οί εμπειρογνώμονες του Καιρού είναι σε αμηχανία από την εμφάνιση ενός ''μυστηριώδης σύννεφου" στο Μεξικό!!!!

Οί εμπειρογνώμονες του Καιρού είναι σε αμηχανία από την εμφάνιση ενός ''μυστηριώδης σύννεφου" στο Μεξικό!!!!

Εμπειρογνώμονες Καιρός αμηχανία από την εμφάνιση ενός «μυστηριώδη σύννεφο" στο Νέο Μεξικό

Ένα μυστήριο «σύννεφο» πιάστηκε σε ραντάρ καιρού, αφού δραπέτευσε από μια στρατιωτική βάση πυραύλων των ΗΠΑ, ακριβώς στο Νέο Μεξικό, αυτή η ανωμαλία έχει αφήσει τούς  εμπειρογνώμονες σε αμηχανία.
Οί Θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν σκεφτεί ότι το μυστηριώδες σύννεφο, φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά και μπορεί να είχε κυκλοφορήσει μετά από μια έκρηξη που δημιουργήθηκε σε μια δοκιμασία αδήλωτων  όπλων .
Οι εμπειρογνώμονες καιρού προσπαθούσαν  να δούν τους λόγους για την εμφάνιση του "σύννεφου" μέσω των γραφείων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ στο Albuquerque και το Ελ Πάσο, όπου επιβεβαίωσαν την ανάγνωση τής μυστηριώδης ανωμαλίας από το ραντάρ, αλλά ανέφεραν ότι δεν είχαν καμία ιδέα για το τί θα μπορούσε να ήταν αυτό το τεχνικό σύννεφο, και ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε.
Το λοφίο τόσο μυστηριώδες όπως φάνηκε στο ραντάρ σε Plymouth State Μετεωρολογικό Κέντρο, καθώς κατευθύνθηκε προς Cannon Air Force Base.  Οι εμπειρογνώμονες καιρού αμηχανία σχετικά με το πού θα μπορούσε να είναι από

Στις παραπάνω φωτογραφίες, η καταγραφή του νέφους είναι τόσο μυστηριώδες όπως φάνηκε στο ραντάρ στο Plymouth State του μετεωρολογικού Κέντρου, πού κατευθύνθηκε προς τη βάση του Cannon Air Force. Οι εμπειρογνώμονες του καιρού είναι σε αμηχανία από αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο.
Το λοφίο εντοπίστηκε στη βορειο-ανατολικά, καθώς και Cannon Air Force Base κοντά Clovis, το σπίτι του 27ου Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και Amarillo στο βορρά στα σύνορα του Τέξας και την Οκλαχόμα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω το μυστηριώδη νέφος ακολουθήθηκε καθώς ταξίδευε προς τα βόρεια-ανατολικά, καθώς και πρός το Cannon Air Force Base κοντά στο Clovis, πού είναι το σπίτι τής Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και στο βόρειο Τέξας, και την Οκλαχόμα στα σύνορα.
Η εμφάνιση του φαινομένου έλαβε χώρα κατά το ηλιοβασίλεμα το βράδυ της Δευτέρας (17 Μαρτίου του 2014) σχετικά με την κάθετη γραμμή του διάσημου White Sands Missile Range στα ανατολικά του νομού Socorro, , όπου το 1945 είχαν πυροδοτήσει την πρώτη ατομική βόμβα.
Η Αγία Τριάδα Οικόπεδο, όπου η πρώτη ατομική βόμβα στον κόσμο εξερράγη τον Ιούλιο του 1945, η οποία είναι κοντά στην πηγή του νέφους ανεξήγητο το White Sands Missile Range
Τό Οικόπεδο τής  Αγίας Τριάδας , όπου πυροδότησε την πρώτη ατομική βόμβα στον κόσμο, το πείραμα έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 1945. Φαίνεται ότι το μυστηριώδες σύννεφο προέρχονταν από την εν λόγω περιοχή,  στο White Sands Missile Range
Έτσι, εντόπισε από το ραντάρ που ήταν επίσης προσβάσιμο στο κοινό, ο οποίος παρακολουθούσε την κατάσταση του καιρού, που δημοσίευσε τα ευρήματά του σε δύο βίντεο του YouTube.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς το σύστημα αναγνώρισης της καταιγίδας του Weather Channel, είχε εντοπίσει το νέφος και αυτό φάνηκε να είναι σαν μία ισχυρή « κύτταρο καταιγίδα »που είχε προκύψει φαινομενικά από το πουθενά σε μια μπλε νύχτα.
Μια δεύτερη άποψη του νέφους θεωρήθηκε από το ραντάρ της νέας γενιάς τού DuPage τού Καιρού Lab, το οποίο έδειξε πώς φαινόταν να "ξεφεύγει" από ένα μικρό σημείο, και στη συνέχεια να έχει επιπτώσεις ως αποτέλεσμα μιας τεράστιας έκρηξης.
Όπως προαναφέρθηκε, το σύννεφο (ή τεχνητή καταιγίδα κυττάρων) είχε εντοπιστεί  βόρειο-ανατολικά, καθώς και πρός το Cannon Air Force Base κοντά στο Clovis, στο κτίριο τής Ομάδας Ειδικών Επιχειρήσεων, καθώς και στο Amarillo στο βορρά στα σύνορα του Τέξας και την Οκλαχόμα , όπου εμφανίστηκε .
Ωστόσο, η περίεργη εμφάνιση της έκθεσης «Θύελλας», η οποία έλαβε χώρα σε ένα στρατιωτικό χώρο, οδήγησε στην υποψία ότι ήταν κάποιο είδος όπλου μαζικής καταστροφής, πού εξερράγη στήν λευκή άμμο της ερήμου του Νέου Μεξικού, προκαλώντας ένα τεράστιο ποσό των σωματιδίων συντριμμιών στην ατμόσφαιρα.
Οι εμπειρογνώμονες καιρικών συνθηκών  έχουν πει στα Νέα αυτοπτών μαρτύρων ότι δεν είχαν καμία ιδέα για το τι θα μπορούσε να είναι. Έτσι, ανεξάρτητα από την πηγή της ανάγνωσης, η συναίνεση φαίνεται να είναι, ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να συσχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες.