Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.......Για γερά στομάχια και νευρα.....!!!

Για γερά στομάχια και νευρα.....!!!


Η προπαγάνδα ξεκινά από την πρώτη δημοτικού (βίντεο)
Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου
Απόσπασμα από την εκδήλωση "ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ" που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.
…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με '' υπερηφάνεια '' την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε...

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ILLUMINATI ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ/ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ G7 ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ILLUMINATI ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ/ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ G7 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε με τους συμμάχους στην Ολλανδία τη Δευτέρα για να συζητήσουν την επέμβαση της Ρωσίας στην Κριμαία.
Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες στον κόσμο - μια ομάδα γνωστή ως Ομάδα των 7-συγκεντρώθηκαν σε μια σύνοδο κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει πλέον στην προγραμματισμένη σύνοδο της G8 στη Ρωσία τον Ιούνιο. Αντ 'αυτού τα έθνη δήλωσαν ότι θα συναντηθούν στις Βρυξέλλες χωρίς τη Ρωσία.
Ολοι οι παγκοσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια αυτή την εβδομάδα και φόρούσαν κάτι παράξενες πινέζες illuminati (εκτός απο τον Ομπάμα) με την πυραμίδα στο πέτο, ενώ συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα γιγάντιο μάτι με μια ολογραφική πυραμίδα να αιωρείται από πάνω τους, και με Αιγυπτιακά ιερογλυφικά των Νεφελίμ περιμετρικά της αίθουσας.
Δείτε το βίντεο