Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

--- Ο ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ 5000χλμ! ---

--- Ο ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ 5000χλμ! ---

Αρχές Απριλίου του 2014, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αρκετές περσινές φωτογραφίες που έδειχναν ένα πρωτόγνωρο δίσκο 5000 χιλιομέτρων σε διάμετρο πάνω από τη πολιτεία της Αριζόνα, που κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει περί τίνος πρόκειται. 
Όσοι βιαστήκαν να το παρουσιάσουν ως ένα φωτιστικό οροφής που αντανακλάται σε ένα τζάμι που βρίσκεται μπροστά από τον φωτογράφο, έκαναν λάθος, μιας και το αντικείμενο είχε φωτογραφηθεί και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! Αυτή την εικόνα υπέβαλε στη δημοσιότητα ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard που δήλωσε ότι δεν πρόκειται για μια προβολή στη Γη καθώς πάνω από την κορυφή της ανωμαλίας περνά ένας σχηματισμός νεφών. Όμως και πάλι δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τη ταυτότητα του υπαρκτού όπως δήλωνε διάφανου δίσκου.
UFO ή φυσικό φαινόμενο; Κανείς δεν ξέρει! Πάντως, το αντικείμενο δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανιζόταν. Είχε φωτογραφηθεί και στις 17 Ιουλίου του 2010 πάνω από τη Μαλαισία, χωρίς και πάλι να δοθεί μία πιο διευκρινιστική απάντηση...

ΟΥΦΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ & ΕΞΩΓΗΙΝΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

ΟΥΦΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ & ΕΞΩΓΗΙΝΟ-ΛΑΤΡΕΙΑ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ


Η φωτογραφία του υποτιθέμενου εξωγήινου, πάνω στο σώμα του οποίου έγινε η αυτοψία το 1947, μετά τα γεγονότα του Ρόσγουελ. Η κυριότερη ένσταση εις το εν λόγω βίντεο, υπήρξε η ανακάλυψη από τους ειδικούς της λεπτομέρειας που σημειώνεται εις την φωτογραφία με μπλέ βέλος. Αυτή δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά η ύπαρξη τηλεφωνικού καλωδίου μορφής σπιράλ, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε χρόνια πολύ μεταγενέστερα από εκείνα του 1947, όταν υποτίθεται γυρίστηκε η εν λόγω ταινία.. Τότε το καλώδιο του τηλεφώνου ήταν ίσιο. Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι: Ποιοί περιπαίζουν την λογική των ανθρώπων και ποιοι οι στόχοι τους; Ακόμη και εκείνοι που υποστηρίζουν απλά και μόνο οικονομικά συμφέροντα, πρέπει να γνωρίζουν πως: Κατά Ματθαίον, Κεφ. Στ΄  «24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.». Ακόμη και αυτός που υπηρετεί τα χρήματα περισσότερο από τον Θεό, οδηγεί τους άλλους εις απώλεια με τις αιρέσεις και τα εντάλματα των ανθρώπων (Κατά Ματθαίον, Κεφ. Ιε΄ «διδάσκοντες διδασκαλίας ἐντάλματα ἀνθρώπων.»).

Ραέλ: «Το Αληθινό Πρόσωπο του Θεού Ούτε Υπερφυσικός Θεός Ούτε Εξέλιξη Η Αλήθεια Σχετικά με την Εξωγήινη Καταγωγή μας». (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 59)
Γέννεση, Κεφ Α΄ «26 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ’ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ’ ὁμοίωσιν». Η στρέβλωση αυτή, πως ο Θεός ως Ιησούς Χριστός, δεν μοιάζει εις τον πρόσωπο του ανθρώπινου είδους, είναι όχι μόνο γελοία, αλλά εντελώς πονηρότατη και αποτελεί άρνηση εις τον Πρόσωπό Του, όπως και εις το νόημα της Δημιουργίας και της Σωτηρίας του Κόσμου. Μόνο διαβολική πνευματική κίνηση μπορεί να χαρακτηριστεί η χάλκευση του προσώπου του Σωτήρα, ως κάποιου που δεν έχει ουδεμία σχέση με την ανθρώπινη υπόσταση. Ως γνωστόν μόνο ο διάβολος αρνείται το πρόσωπο του Ιησού Χριστού

Αριστερά βλέπουμε το σύμβολο των Ραελιανών, που παλιότερα αποτελείτο από το άστρο του Δαβίδ που έφερε στο εσωτερικό του τη σβάστικα. Το 1990, για ευνόητους λόγους, η σβάστικα αντικαταστάθηκε από το αφηρημένο σχήμα που βλέπουμε στη φωτογραφία και θυμίζει και πάλι έντονα τον αγκυλωτό σταυρό. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για σπείρα. Στη διπλανή του φωτογραφία, βλέπουμε ένα αγρογράφημα που εμφανίστηκε στην Αγγλία στις 12 Αυγούστου 2001. Οι ομοιότητες είναι εμφανείς. (Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 60)
Περισσότερα για τα αγρογραφήματα.

«Η Πεντάλφα και το Άστρο του Δαυΐδ, είναι πανάρχαια σύμβολα του Ελληνισμού» (Πηγή: Περιοδικό «Δαυλός», Τεύχος 192, εξώφυλλο, κάτω επικεφαλίδα)

Όπως γίνεται φανερό, ο πλάνος άγγελος γνωρίζει πολλούς μεθόδους για να προκαλεί συσκότιση της διδασκαλίας περί της ανθρώπινης θεώσεως. Ανημέρωτοι άνθρωποι, εικόνες του ενανθρωπισμένου Θεού, τα μόνα πλάσματα που πλάστηκαν «καθ’ ὁμοίωσιν», γι’ αυτό κι είναι και τα μόνα που αναζητούν τον Θεό και παρουσιάζουν θρησκεία ανάμεσα σε όλα τα άλλα, καταπίνουν παραθρησκευτικά μυνήματα αφελών, πονηρών και αμαθών που διδάσκουν ψεύτικα εντάλματα ανθρώπων (Κατά Ματθαίον, Κεφ. Ιε΄ «διδάσκοντες διδασκαλίας ἐντάλματα ἀνθρώπων.»).


Η ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ


Υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες θέσεις των ουφολατρών που ανατρέπουν την άποψη περί ύπαρξης εξωγήινων:

α. Αναφέρουν πως οι εξωγήινοι είναι πολιτισμικά και ηθικά ανώτεροι από τους γήινους και αυτός είναι ο λόγος που παίζουν αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, μη αποκαλυπτόμενοι εις την ανθρωπότητα, παρακολουθώντας την «ηθική μας πορεία» ως πανεπόπτες
β. ταυτόχρονα αναφέρουν βιασμούς γήινων γυναικών και τεχνητές γονιμοποιήσεις κατά την διάρκεια επαφών Γ΄ τύπου

Ο άνθρωπος ως μη ηθικά τέλειος κάθε φορά που ανακάλυψε μια καινούργια ήπειρο ή χώρα και το λαό της, δεν ντράπηκε ποτέ να αποκαλύψει το αδίστακτο πρόσωπό του με μια σειρά πολέμων, κάθε φορά που ήταν πολιτισμικά ή τεχνολογικά, και κατά συνέπεια, στρατιωτικά ανώτερος. Οι εξωγήινοι δήθεν δεν το πράττουν αυτό διότι είναι, κατά τους ουφολάτρες, ηθικά ανώτεροι. Όμως η συμπεριφορά των εξωγήινων που βιάζουν γήινες γυναίκες δείχνει πως κάθε άλλο ηθικά ανώτεροι είναι. Άρα είναι παράλογο το ότι δεν καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, εφόσον ηθικά χείριστοι και τεχνολογικά και πολιτισμικά ανώτεροι, εκτός και αν δεν είναι. Όμως σε μια τέτοια  περίπτωση τεχνολογικής & πολιτισμικής ανεπάρκειας, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτοί καταφέρνουν και έρχονται εδώ και δεν μπορούμε πάμε «εμείς εκεί» ή πως τολμούν και βιάζουν γήινες και δεν φοβούνται τις συνέπειες...

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα;Έρχεται υποχρεωτικό τσιπάρισμα των βρεφών!

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα;Έρχεται υποχρεωτικό τσιπάρισμα των βρεφών!


Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα; Από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη...θα έχουν υποχρέωση να «τσιπάρουν» όλα τα βρέφη υποχρεωτικά αμέσως μετά τη γέννηση τους!Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς κ' ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες γι το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία.
Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα.
Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται, από την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή γι τν Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017.
Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω απ το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις!
ΠΗΓΗΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα; Έρχεται υποχρεωτικό τσιπάρισμα των βρεφών!

Tο πείραμα της τυφλής όρασης

Tο πείραμα της τυφλής όρασης

Πολλοί τυφλοί – εξαιτίας κάποιου εγκεφαλικού επεισοδίου ή μιας κάκωσης του εγκεφάλου και όχι εξαιτίας τραυματισμού του ματιού – κάνουν κάτι αξιοπρόσεκτο.
Αν τοποθετήσουμε μπροστά τους ένα αντικείμενο, δεν μπορούν βέβαια να πουν τι αντικείμενο είναι αυτό ή που ακριβώς βρίσκεται.
Αν τους ζητήσουμε να το πιάσουν, θα πουν πως τους είναι αδύνατον αφού δεν το βλέπουν. Αν όμως πειστούν να προσπαθήσουν, καταφέρνουν να το βρουν, με μια σιγουριά που ξαφνιάζει ακόμα κι αυτούς τους ίδιους.
Αυτή η μυστηριώδης ικανότητα ονομάζεται «τυφλή όραση».
Όπως λέει ο Anthony Marcel, ένας ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ που έχει κάνει έρευνες σε σχέση με την τυφλή όραση, αποδεικνύεται πως οι άνθρωποι αυτοί διαθέτουν μια έξοχη όραση αλλά δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να δουν.
Χρησιμοποιώντας μια φωτογραφική μηχανή με μεγάλη ταχύτητα διαφράγματος, ο Marcel παρακολούθησε την ακριβή πορεία που διέγραψαν τα χέρια, οι παλάμες και τα δάκτυλα αυτών των ασθενών, καθώς πλησίαζαν τα αντικείμενα που συνειδητά δεν μπορούσαν να δουν. Όπως έδειξε το φιλμ, η προσέγγισή τους ήταν αρκετά ακριβής.
Σε τι μπορεί να οφείλεται αυτή η πραγματικά εκπληκτική επίδοση; Η άποψη των νευρολόγων για την τυφλή όραση είναι ότι η εγκεφαλική κάκωση που κατέστησε τυφλούς αυτούς τους ασθενείς περιορίζεται σε νευρωνικές περιοχές που επηρεάζουν την επίγνωση και όχι σε περιοχές που έχουν να κάνουν μ αυτή καθ αυτή την όραση.
Έτσι ενώ η όραση τους είναι θαυμάσια, αυτό που προσλαμβάνουν τα μάτια τους δεν μεταδίδεται ποτέ σ εκείνο το τμήμα του εγκεφάλου που κάνει αντιληπτό το οπτικό ερέθισμα. Η τυφλή όραση προτάσσει μια εκπληκτική πιθανότητα σχετικά με τον εγκέφαλο: ένα τμήμα του μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τι κάνει ενώ το τμήμα που υποθετικά γνωρίζει, η επίγνωση, παραμένει σε άγνοια.
Ο Marcel πραγματοποίησε κι άλλες πειραματικές εργασίες οι οποίες κατέδειξαν πως και στους υγιείς ο νους έχει την ικανότητα να γνωρίζει δίχως επίγνωση του τι γνωρίζει. Ο Marcel έκανε αυτή την ανακάλυψη τυχαία, μελετώντας τον τρόπο που διάβαζαν τα παιδιά. Πρόβαλε με αστραπιαία ταχύτητα λέξεις πάνω σε μια οθόνη, μερικές τόσο γρήγορα που τα παιδιά δεν μπορούσαν καν να τις διαβάσουν.
Όταν τους ζήτησε να βρουν ποιες ήταν αυτές οι λέξεις εντυπωσιάστηκε από ένα πολύ «έξυπνο λάθος»: κάποια παιδιά του ανέφεραν λέξεις με νόημα πολύ σχετικό με το νόημα της λέξης που ζητούσε, ας πούμε του έλεγαν «μέρα» αντί για «νύχτα».
Με παρακινημένη την περιέργεια ο Marcel άρχισε να μελετάει το φαινόμενο πιο μεθοδικά. Πρόβαλε πια τις λέξεις μόνο για μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου – με τέτοια ταχύτητα που όσοι έπαιρναν μέρος στο πείραμα δεν ήξεραν καν πως είχε περάσει από μπροστά τους η λέξη.
Έπειτα τους ρωτούσε ποια λέξη από τις δύο που ακολουθούσαν είχε το ίδιο νόημα ή έμοιαζε με τη λέξη που πριν λίγο είχε περάσει αστραπιαία μπροστά απ τα μάτια τους . Αν για παράδειγμα η λέξη που δεν είχαν δει ήταν «βιβλίο» η παρόμοια λέξη θα ήταν «κοιτάζω» και η συγγενής λέξη «διαβάζω».
Ακόμα κι όταν τα άτομα που έπαιρναν μέρος στο πείραμα δεν είχαν ιδέα για την αρχική λέξη, έπεφταν μέσα στις προβλέψεις τους κατά 90% περίπου κάθε φορά, πράγμα που αποτελεί καταπληκτικό ποσοστό ακρίβειας για ανθρώπους που δεν ήξεραν καν τι ήταν αυτό που διάβαζαν.
Το αποτελέσματα των μελετών πάνω σ αυτό που Marcel αποκαλεί «μη συνειδητή ανάγνωση» και την «τυφλή όραση» δεν μπορούν να εξηγηθούν με βάση την κοινή άποψη που έχουμε για τον εγκέφαλο.
Οι  σύγχρονοι όμως ερευνητές έχουν υιοθετήσει μια μάλλον ριζοσπαστική συλλογιστική βάση: ένα μεγάλο μέρος, ίσως και το μεγαλύτερο, της νοητικής δραστηριότητας που ακολουθεί το ερέθισμα συνεχίζεται έξω από την επίγνωση μας.
Από το βιβλίο " Ζωτικά ψέματα-απλές αλήθειες" του Daniel Goleman.