Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Από τις πύλες ανεξήγητου ο συγγραφέας ερευνητής και δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης μιλά για την μασονία

Από τις πύλες ανεξήγητου ο συγγραφέας ερευνητής και δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης μιλά για την μασονία

ΜΑΣΟΝΙΑ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ-ΠΥΛΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ - YouTube ΠΗΓΗ

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!


Τον Φεβρουάριο του 2006, το γνωστό αμερικανικό περιοδικό UFO magazine έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ γήινων και εξωγήινων! Το Πρόγραμμα Serpo φέρεται να εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και αφορούσε 12 Αμερικανούς που υποτίθεται ότι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli!



Ο πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI) Richard Doty αποστρατεύτηκε το 1988 από τη US Air Force με τον βαθμό του επισμηνία, αφού υπηρέτησε για μια δεκαετία στο Γραφείο Ειδικών Ερευνών.


Το 2005 έγραψε το βιβλίο Exempt From Disclosure, στο οποίο ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τα UFO και περιγράφει διάφορα μη γνωστά περιστατικά με εξωγήινες οντότητες (EBEs), μεταξύ των οποίων τις συντριβές δυο εξωγήινων σκαφών στο Nέο Mεξικό κοντά στην Corona και το Datil, τον Αύγουστο του 1949. Σε μια από αυτές –λέει- είχε αιχμαλωτιστεί ένας εξωγήινος από έναν πλανήτη στον αστερισμό Zeta Reticuli.

Ο εξωγήινος, που τον αποκαλούσαν EBE– 1, βρισκόταν υπό στρατιωτική επίβλεψη από το 1947 μέχρι τον θάνατό του το 1952. Ως τότε, είχε αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο λειτουργίας των διαστημικών σκαφών και τα συστήματα επικοινωνίας με τον πλανήτη του. Ο Doty υποστηρίζει ότι είχε και ο ίδιος μια συνάντηση με τον εξωγήινο σε μια απόρρητη μονάδα στο Los Alamos στο Νέο Μεξικό το 1983 και ένα χρόνο αργότερα βρήκε ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ εξωγήινων και γήινων το οποίο εκπονήθηκε το 1964!


Σύμφωνα με τον υπαξιωματικό, που η συμμετοχή του στις έρευνες για τους εξωγήινους τεκμηριώνεται από την υπογραφή του σε επίσημα έντυπα του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι Αμερικανοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον πλανήτη του ΕΒΕ-1 με μια τηλεπικοινωνιακή μονάδα που τους έδειξε πώς να χειρίζονται. Τον Απρίλιο του 1964 κοντά στο Alamogordo του Νέου Μεξικού, προσγειώθηκε ένα εξωγήινο σκάφος. Οι επιβάτες του παρέλαβαν τις σορούς των νεκρών συντρόφων τους που είχαν κρατηθεί σε ψυγεία και αντάλλαξαν πληροφορίες με τους γήινους στρατιωτικούς. Η συνομιλία έγινε στα Αγγλικά, χάρη σε μια συσκευή μετάφρασης που είχαν οι επισκέπτες!

Σύμφωνα με τις άκρως απόρρητες πληροφορίες, το πρόγραμμα Serpo κράτησε από το 1965 ως το 1978! Όπως ισχυρίζεται ο Doty, το 1965 12 ειδικά εκπαιδευμένοι Αμερικανοί μεταξύ των οποίων δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και μεταφέρθηκαν στον πλανήτη, σε απόσταση 37 ετών φωτός. Οι οκτώ ήταν αξιωματικοί της Αεροπορίας, δύο του Στρατού και δύο του Ναυτικού. Δυο από αυτούς ήταν γιατροί, άλλοι τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, δυο ήταν γλωσσολόγοι, δυο, πιλότοι, δυο προσωπικό ασφαλείας και ο τελευταίος ήταν ο σμήναρχος επικεφαλής. Θυμηθείτε την ακριβώς ίδια σκηνή από τις «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Από τους ταξιδιώτες του διαστήματος, ένας γιατρός και ένας του προσωπικού ασφαλείας πέθαναν στον ξένο πλανήτη τρία χρόνια αργότερα, ο πρώτος από πνευμονία και ο δεύτερος από τραυματισμό σε κάποιο ατύχημα. Άλλοι δυο αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί! Οι οκτώ που επέστρεψαν το 1978, κρατήθηκαν επί ένα χρόνο σε απομόνωση σε ειδικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπου αξιωματικοί του Γραφείου Ειδικών Ερευνών (AFOSI) τους ανέκριναν συνεχώς.


Όλοι έχουν πεθάνει… Ο τελευταίος το 2002 σε νοσοκομείο της Βιρτζίνια. Πριν ακόμη αναχωρήσουν για το διάστημα, τα μητρώα τους είχαν εκκαθαριστεί προσεκτικά, τα ίχνη τους είχαν χαθεί και –μια και επελέγησαν ώστε να μην έχουν οικογένειες- κανείς δεν τους αναζήτησε!

Οι δυσκολίες προσαρμογής που συνάντησαν οι γήινοι στον ξένο πλανήτη, ήταν τρομακτικές. Είχαν εφόδια για δυο χρόνια και, όταν τελείωσαν, άρχισαν να τρέφονται με την τροφή των ΕΒΕ που ο οργανισμός τους δυσκολευόταν να αφομοιώσει με αποτέλεσμα να παθαίνουν γαστρεντερικές διαταραχές. Η πολύ υψηλή θερμοκρασία του Serpo –από 34 ως 60 βαθμούς Κελσίου!- τους δυσκόλευε αφάνταστα τους πρώτους μήνες, προκαλώντας τους ζαλάδες, πονοκεφάλους και απώλεια προσανατολισμού, ενώ αντιμετώπιζαν κινδύνους από την έκθεση στους δυο λαμπρούς ήλιους του πλανήτη.


Ο πλανήτης Serpo είχε πληθυσμό μόλις 650.000 ψυχές που ζούσαν σε μικρές κοινότητες. Η ατμόσφαιρα ήταν όμοια με της Γης, δεν είχε ωκεανούς, είχε λίγα βουνά και κάποια είδη δέντρων και σπάνιες βροχές. Αν και υπήρχαν πολλά είδη ζώων, μερικά μάλιστα μεγαλόσωμα, οι εξωγήινοι δεν έτρωγαν κρέας και τα είδη διατροφής παράγονταν σε αγρούς ή τεράστια κτίρια. Οι κάτοικοι του πλανήτη, των οποίων τη γλώσσα οι γήινοι κατάφεραν να μεταφράσουν στα Αγγλικά, δούλευαν με συνέπεια ανάλογα με τη θέση των δυο ήλιων του που δεν έδυαν ποτέ τελείως, με τρία διαλείμματα ανά 43 ώρες!


Οι γήινοι έμαθαν εύκολα τον χειρισμό των σκαφών, που πετούσαν με ενέργεια από μια συσκευή η οποία εξασφάλιζε την αντιβαρύτητα. Με τον ίδιο τρόπο κινούνταν τα οχήματα στον πλανήτη, χωρίς ρόδες και λάστιχα! Οι κάτοικοι ζούσαν σε μια ιδανική κοινωνία, χωρίς κυβέρνησης αλλά με κάποιους επικεφαλής, χωρίς εγκληματικές ενέργειες και –κυρίως- χωρίς χρήμα! Καθένας προμηθευόταν ό,τι χρειαζόταν, χωρίς να υπάρχουν εμπορικά κέντρα παρά μόνο κέντρα παραγωγής.

Ο πολιτισμός των εξωγήινων ήταν περίπου 10.000 ετών και προέρχονταν από άλλον πλανήτη τον οποίο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πριν από 5.000 χρόνια εξ αιτίας τρομακτικής ηφαιστειακής δραστηριότητας. Πριν από 3.000 χρόνια, έχασαν πολλές χιλιάδες δικούς τους σε ένα μεγάλο διαπλανητικό πόλεμο από τον οποίο εξαφανίστηκε ολοσχερώς η αντίπαλη φυλή. Χίλια χρόνια αργότερα, άρχισαν να εξερευνούν το διάστημα και η Γη ήταν ένας από τους πρώτους προορισμούς τους. Ο πλανήτης Serpo και η επαφή με τους κατοίκους του έγιναν ταινία το 2008, που πάντως δεν εμφάνιζε ιδιαίτερα φιλικές τις σχέσεις τους με τους γήινους:


Όλα αυτά, μπορεί να μοιάζουν απίστευτα… Ο Richard Doty ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε σε σημαντικές πτυχές του προγράμματος. Ήταν, όμως, πράγματι το «Βαθύ Λαρύγγι» της υπόθεσης; Ή μήπως ήταν ένας κρίκος στις απατηλές διαρροές που γίνονται από τις μυστικές υπηρεσίες για να παραπλανήσουν το ευρύ κοινό σχετικά με την παρουσία εξωγήινων μορφών ζωής στη Γη;

πηγη
thesecretrealtruth


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/03/12-13.html#ixzz301PFpXkC

ΕΣΕΝΑ... σου φαίνονται νορμάλ όλα αυτά; Μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι φυσιολογικά;

ΕΣΕΝΑ... σου φαίνονται νορμάλ όλα αυτά; Μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι φυσιολογικά;


Μην προσπαθείς να παραπλανήσεις τον εαυτό σου, τη λογική σου, τα μάτια σου. Μη χώνει το κεφάλι σου στην άμμο προκειμένου να μη δεις αυτό που εξελίσσεται πάνω από το κεφάλι σου. Μην απαντάς "έλα μωρέ.. καυσαέρια είναι..." για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Μη
συνεχίζεις να πίνεις ατάραχος τον καφέ σου στρέφοντας το βλέμμα σου αλλού για να μην αντικρίζεις κατάματα την πραγματικότητα.  Μην εμπιστεύεσαι την ενημέρωση σου στους μισθοφόρους των ΜΜΕ, σε έχουν κοροϊδέψει άπειρες φορές. Μη φοβάσαι να τους αντιμετωπίσεις ακόμα κι αν σε πουν γραφικό ή σε τρολλάρουν σε κάποιον ιστότοπο ή κάποιο φόρουμ. Σε κάποιος από τους αναγνώστες αυτών των τόπων θα μπει ο προβληματισμός.
Εμπιστεύσου τα μάτια και τη λογική σου... μην εμπιστεύεσαι αυτό που προσπαθούν να σου περάσουν. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου και τη νοημοσύνη σου. Παρατήρησε το ουρανό και θα καταλάβεις πολλά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θεωρεία συνωμοσίας... ΕΙΝΑΙ πραγματικότητα!!!











































reEmbedit

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, ΚΑΙ ΟΙ 72 ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, ΚΑΙ ΟΙ 72 ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ


Γιατί η Ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο παθιασμένη να σας πάρει τα σπίτια;
Γιατί θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, και φταίνε λέει τα μνημόνια που μας επιβάλλουν τη φορολόγηση των ακινήτων μαζί με το χαράτσι της ΔΕΗ, οι πλειστηριασμοί των ακινήτων, κτλ...

Μήπως δεν είναι όμως έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα;

Τι άλλο να φταίει δηλαδή;;;

Πολύ βολικό αυτό για όλους! Κυβερνητικούς, αντικυβερνητικούς, μνημονιακούς αντιμνημονιακούς, συστημικούς δημοσιογράφους, αντισυστημικούς δημοσιογράφους, αντιμερκελιστές, και κάθε λογής καρύδι που δηλώνει υπέρ η κατά του συστήματος.

Ολοι τους είναι σφουγγοκωλάριοι των αφεντικών τους, όσο κι αν θέλουν να ξεγελούν τον εαυτό τους και να δείχνουν πρός τα έξω ότι είναι ανεξάρτητοι.

Αν όντως ήταν γνήσιοι και ήθελαν το καλό της ελλάδας και όχι το προσωπικό τους όφελος, τότε έπρεπε κάποιος από αυτούς, τουλάχιστον να είχε μιλήσει για την Ατζέντα 21. Οχι δηλαδή ότι θα άλλαζε τα σχέδια των κοσμοεξουσιαστών αν μιλούσαν, αλλά τουλάχιστον θα είχε ενημέρωση η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου που παρακολουθούν την επικαιρότητα μόνο από τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, και σαφέστατα θα είχαν οι ψηφοφόροι διαφορετικά κριτήρια στις εκλογές.

Αν είχαν λοιπόν τα κάκαλα, (και αναφέρομαι ιδιαίτερα σε αυτούς που δηλώνουν αντισυστημικοί) θα έπρεπε να μας πούν ότι η Ατζέντα 21 που τόσο ύπουλα περνάνε στην ελλάδα, προβλέπει ότι, η Γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία, ώστε να αποθαρρυνθούν οι έχοντες από το να επενδύσουν σε ακίνητα, αγροτεμάχια και οικόπεδα.

Σίγουρα, σε μια τέτοια περίπτωση, θα βγούν αμέσως να χλευάσουν τον οποιονδήποτε ανοίξει ενα τέτοιο θέμα, βγάζοντας τον τρελό, διώχνοντας τον από το κόμμα η το κανάλι που εργάζεται, η στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πούν ότι πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας.

Το κράτος, εκ των πραγμάτων κατέχει ήδη μεγάλο μερίδιο της γης. Γιατί όμως είναι τόσο αποφασισμένοι να αρπάξουν ακόμα περισσότερα; Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά δεν γίνονται επειδή τα επιβάλλουν τα μνημόνια, γίνονται πολύ πιό σαφέστερα μόλις καταλάβει κάποιος ότι υπάρχει μια πολύ στριμμένη φιλοσοφία πίσω από αυτό που κάνουν.

Η Αθέατη γνώση έχει αναφερθεί δεκάδες φορές για την κοινώς γνωστή ως "Ατζέντα 21, αν και πολλά ονόματα και ετικέτες χρησιμοποιούνται για τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, όπως το υποτιθέμενο μνημόνιο, η πράσινη ανάπτυξη και η υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη.

Βασικά, αυτοί που κατέχουν αυτή τη μορφή της ριζοσπαστικής οικολογίας πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει εντελώς τον πλανήτη, και ως εκ τούτου, ο στόχος πρέπει να είναι να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου κυριολεκτικά τα πάντα που κάνουμε να παρακολουθούνται στενά και να ελέγχονται στο όνομα της " αειφόρου ανάπτυξης ".

Στο όραμά τους για το μέλλον, ο ανθρώπινος πληθυσμός θα μειωθεί σημαντικά και η ανθρώπινη δραστηριότητα θα πρέπει να περιορίζεται σε αυστηρά αστικές περιοχές. Το υπόλοιπο του πλανήτη θα μείνει στη φύση. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα γίνει μαζική μεταβίβαση της γης από ιδιώτες ιδιοκτήτες γης στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση που θα είναι απαραίτητο.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν χρειάζεται περισσότερη γη. Αλλά υπάρχει μια εμμονή να αρπάξει περισσότερη, έτσι ώστε οι εντολές της Ατζέντας 21 να μπορέσουν να εφαρμοστούν.

Ο χάρτης που έχω δημοσιεύσει παρακάτω είναι μια προσομοίωση για το ποιό θα είναι το φινάλε της Ατζέντας 21. Εάν αυτοί οι ριζοσπάστες περιβαλλοντιστές υλοποιήσουν τους στόχους τους, οι μόνες περιοχές που θα παραχωρηθούν για κανονική ανθρώπινη χρήση θα είναι οι περιοχές με πράσινο χρώμα...


Οποιος όμως αντισταθεί στις προσταγές της Ατζέντα 21 θα θεωρείται τρομοκράτης.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς παίζεται, παρακάτω είναι μια λίστα με με 72 τύπους Αμερικανών που θεωρούνται «εξτρεμιστές» και «εν δυνάμει τρομοκράτες" απο επίσημα έγγραφα της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Για να δείτε το πρωτότυπο έγγραφο προέλευσης για κάθε σημείο, απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο. Όπως μπορείτε να δείτε, ο κατάλογος αυτός καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής...

Οπως θα διαβάσατε και παραπάνω, η λίστα της κυβέρνησης, αναφέρει 72 τύπους Αμερικανών που θεωρούνται «εξτρεμιστές» και «εν δυνάμει τρομοκράτες". Ο αριθμός 72 δεν είναι καθόλου τυχαίος, και φυσικά παραπέμπει στους 72 Βασιλείς των Νεφελίμ που διοικούν τα τάρταρα.

Οι εντολές παραλαμβάνονται από τον λευκό οίκο ... κυριολεκτικά κατευθείαν από την Τάκλαμακάν.

1. Αυτοί που μιλούν για «ατομικές ελευθερίες»
2. Εκείνοι που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των κρατών »
3. Εκείνοι που θέλουν "να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος"
4. "Η άποικοι οι οποίοι προσπάθησαν να απελευθερωθούν από το βρετανικό κανόνα "
5. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για την «ήττα των κομμουνιστών»
6. Εκείνοι που πιστεύουν " ότι τα συμφέροντα του έθνος κάποιου είναι ξεχωριστά από τα συμφέροντα των άλλων εθνών ή το κοινό συμφέρον όλων των εθνών "
7. Καθένας που κατέχει "πολιτική ιδεολογία που θεωρεί το κράτος οτι είναι περιττό, επιβλαβή, ή ανεπιθύμητο"
8. Καθένας που διαθέτει " δυσανεξία απέναντι σε άλλες θρησκείες "
9. Εκείνοι που " ανέλαβαν δράση για την καταπολέμηση της εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος ή / και τα ζώα "
10. "Aντιομοφυλόφιλοι"
11. "κατά των μεταναστών"
12."Aντιμουσουλμανιστές"
13. "Tο κίνημα πατριωτών"
14. «Αντίθεση στα ίσα δικαιώματα για τους ομοφυλόφιλους και τις λeσβίες"
15. Μέλη του Οικογενειακού Συμβουλίου Έρευνας
16. Μέλη του Αμερικανικού Συλλόγου Οικογένειας
17. Εκείνοι που πιστεύουν ότι το Μεξικό, ο Καναδάς και οι Ηνωμένες Πολιτείες "σχεδιάζουν κρυφά να συγχωνευθούν σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που θα είναι γνωστή ως« βορειοαμερικανική Ένωση "
18 . Μέλη του αμερικανικού περιπόλου συνόρων/της αμερικανικής περιπόλου
19. Μέλη της Ομοσπονδίας για την αμερικανική μεταναστευτική μεταρρύθμιση
20. Μέλη του συνασπισμού ελευθερίας τουΤένεσι
21. Μέλη του Δικτύου Χριστιανικής Δράσης
22. Καθένας που είναι "αντίθετος με την Νέα Παγκόσμια Τάξη"
23 . Καθένας που ασχολείται με "συνωμοσίες"
24. Καθένας που είναι σε αντίθεση με την Ατζέντα 21
25. Καθένας που ενδιαφέρεται για τα στρατόπεδα της FEMA
26. Καθένας που «φοβάται τις επικείμενες κατασχέσεις όπλων η ελέγχου των όπλων»"
27. Το κίνημα πολιτοφυλακής
28. Το κυρίαρχο κίνημα πολιτών
29. Εκείνοι που «δεν σκέφτονται ότι θα πρέπει να έχουν να πληρώσουν φόρους »
30. Όποιος "διαμαρτύρεται για μεροληψία"
31. Όποιος «πιστεύει σε συνωμοσίες της κυβέρνησης σε σημείο παράνοιας"
32. Όποιος «είναι απογοητευμένος με τις επικρατούσες ιδεολογίες "
33. Καθένας που «επισκέπτεται εξτρεμιστικούς ιστοχώρους/ μπλόγκς"
34. Καθένας που «καθιερώνει τον ιστοχώρο του /blog με εξτρεμιστικές απόψεις επίδειξης»
35. Καθένας που «παρευρίσκεται σε συναθροίσεις για εξτρεμιστικές αιτίες»"
36.Όποιος «παρουσιάζει ακραία θρησκευτική μισαλλοδοξία"
37 . Όποιος «προσωπικά συνδέεται με μια διαμαρτυρία"
38. Όποιος "αποκτά ξαφνικά όπλα"
39. Όποιος «οργανώνει διαμαρτυρίες εμπνευσμένες από την εξτρεμιστική ιδεολογία"
40. «Η πολιτοφυλακή ή ανοργάνωτη πολιτοφυλακή"
41. "Ο ακροδεξιός"
42 . Οι πολίτες που έχουν "αυτοκόλλητα προφυλακτήρα» που είναι πατριωτικά ή αντίθετα του ΟΗΕ
43. Εκείνοι που αναφέρονται στο «Στράτευμα του Θεού»
44.Εκείνοι που είναι "έντονα εθνικιστικές (σε αντίθεση με τον καθολικό και διεθνή προσανατολισμό)»
45.Εκείνοι που είναι «αντι-παγκοσμιοποιητές»
46. Αυτοί που είναι «ύποπτοι της κεντρικής ομοσπονδιακής αρχής"
47. Εκείνοι που είναι "ευσεβείς της ατομικής ελευθερίας"
48. Εκείνοι που «πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας"
49. Εκείνοι που έχουν «μια πεποίθηση ότι ο προσωπικός ή/και ο εθνικός «τρόπος ζωής κάποιου» είναι κάτω από επίθεση»
50. Αυτοί που έχουν «την πίστη την ανάγκη να προετοιμαστούν για μια επίθεση, είτε συμμετέχοντας σε παραστρατιωτικές παρασκευάσματα και κατάρτισης ή Survivalism" (κίνημα για την προετοιμασία καταστάσεων έκτακτης ανάγκης)
51. Εκείνοι που «θα επέβαλλαν τις αυστηρές θρησκευτικές αρχές ή τους νόμους στην κοινωνία (φανατικοί οπαδοί)»
52. Εκείνοι που «θα παρενέβαλλαν τη θρησκεία στην πολιτική σφαίρα"
53. Καθένας που «επιδιώκει να πολιτικοποιήσει τη θρησκεία»
54. Εκείνοι που "υποστηρίζουν πολιτικά κινήματα για αυτονομία"
55. Καθένας που είναι «αντιθετος στην έκτρωση"
56. Καθένας που είναι «αντι-Καθολικός»
57. Καθένας που είναι «αντι-πυρηνικός"
58. "δεξιοί εξτρεμιστές"
59."Οι επιστρέφοντες βετεράνοι"
60. Όσοι ανησυχούν για την «παράνομη μετανάστευση»
61. Εκείνοι που "Πιστεύουν στο δικαίωμα να φέρουν όπλα"
62. Καθένας που συμμετέχει στη «συσσώρευση πυρομαχικών
63. Καθένας που παρουσιάζει «φόβο των κομμουνιστικών καθεστώτων"
64. "Οι ακτιβιστές κατά των αμβλώσεων »
65. Εκείνοι που είναι κατά της λαθρομετανάστευσης
66. Εκείνοι που ομιλούν για "την Νέα Παγκόσμια Τάξη" με "υποτιμητικό" τρόπο
67. Εκείνοι που έχουν αρνητική άποψη των Ηνωμένων Εθνών
68. Εκείνοι που είναι αντίθετοι »για τη συλλογή των ομοσπονδιακών φόρων εισοδήματος"
69. Εκείνοι που υποστήριξαν τους πρώην υποψήφιους προέδρους Ron Paul, Chuck Baldwin και Bob Barr
70. Εκείνοι που επιδεικνύουν τη σημαία του Γκάτσντεν ("Don't Tread On Me")
71. Εκείνοι που πιστεύουν σε προφητείες για "έσχατους καιρούς"
72. Ευαγγελικοί Χριστιανοί

Μήπως οποιαδήποτε από τα εν λόγω κριτήρια ισχύει για εσάς;
Αν ναι, τότε είστε ένας «εν δυνάμει τρομοκράτης», σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.