Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Στη Σουηδία ξεκίνησε το "τσιπάρισμα" των πολιτών

Στη Σουηδία ξεκίνησε το "τσιπάρισμα" των πολιτών


Στη Σουηδία ξεκίνησε το "τσιπάρισμα" των πολιτών
Μας εξοικειώνουν με διαφόρων τύπων "σφραγίσματος" στο σώμα μας, ώστε να μην αντιδράσουμε στο τελικό χάραγμα του Αντιχρίστου, στην παγκόσμια δικτατορία του και στην δική μας απόλυτη χειραγώγηση και υποταγή που μας "μαγειρεύουν" για το μέλλον!Mα πάνω απ' όλα, για να μην αντιδρούμε στα θέματα σωτηρίας. πως αλλιώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι:
Μια νέα μέθοδος πληρωμών δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ της Σουηδίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε 1.600 εθελοντές να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας την παλάμη τους σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι.
Αναπτυγμένη από ερευνητές του πανεπιστημίου της πόλης, η τεχνολογία μπορεί να ταυτοποιεί κάθε εθελοντή από το μοναδικό σχήμα που δημιουργούν οι φλέβες στο χέρι του. Έτσι, σε κάθε συναλλαγή, ο χρήστης τοποθετεί το χέρι του πάνω από το ειδικό τερματικό στο κατάστημα, για να αναγνωρισθεί η ταυτότητά του. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το PIN, ώστε να επικυρώσει την πληρωμή.
Οι ερευνητές έχουν ιδρύσει την Quixter, μια start-up για την εμπορική αξιοποίηση της τεχνολογίας, η οποία υποστηρίζουν πως υπόσχεται ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του τίποτε άλλο πέρα από το χέρι του για τις καθημερινές του πληρωμές. Μάλιστα, το ίδιο απλή και γρήγορη είναι και η εγγραφή στην υπηρεσία, κατά την οποία ο εθελοντής ουσιαστικά καταχωρίζει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ψηφιακό αντίγραφο του σχήματος που δημιουργούν οι φλέβες στην παλάμη του.