Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΥΠ.ΕΞ > «Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΥΠ.ΕΞ > «Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ










Στοκχόλμη. Ο Καρλ Μπιλντ
* (Nils Daniel Carl Bildt) υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας - ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), είναι τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής και ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη - θεωρεί ότι η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια. Ενώ έδειξε σύνδεση με τις «δυτικές αξίες» κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο REX.
 
Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που γίνεται σαφές από ένα post του στο Twitter του.
 
Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι πεπεισμένος ο  Καρλ Μπιλντ.
 
Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Bildt, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.
 
* Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (ΠΓΔΜ, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών. Ο Τζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ «συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο». Ο Καρλ Μπιλντ φέρεται να είναι πληροφοριοδότης των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970! Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ) - Την είδηση την είδα εδώ.

Τουλατος και Αγγελo Ολύμπιοι και η σχέσης με τους εξωγήινους-A

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Τέσλα καιρούς κατεργάζεται από τις Αζόρες...

ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο Τέσλα καιρούς κατεργάζεται από τις Αζόρες...


Οι Αζόρες είναι μια ομάδα πανέμορφων νησιών της Πορτογαλίας και αποτελούν το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής ηπείρου. Τα 9 κυρίως νησιά που αποτελούν τις Aζόρες βρίσκονται στο βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό και είναι τα: Σάντα Μαρία, Σάο Μιγκέλ, Φαϊάλ, Φλόρες, Κόρβο, Σάο Ζόρζε, Τερσέιρα, Πίκο και Γκρασιόσα. Είναι ηφαιστειογενή νησιά με συχνούς σεισμούς, κλίμα υγρό και θερμό με μέση ετήσια θερμοκρασία τους 18οC. Ένα ιδανικό μέρος για διακοπές, δεν νομίζετε;

Μάλλον θα συμφωνούσε μαζί μας και ο Τέσλα αν δεν
του είχαν αρπάξει την εφεύρεση και την χρησιμοποιούσαν για στρατιωτικούς σκοπούς και μάλιστα επιθετικούς.

Από το 1953 υπάρχει στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο νησί Τερσέιρα. Αποστολή και στόχοι είναι η υποστήριξη του Υπουργείου Άμυνας, σύμμαχων του έθνους και άλλων αεροσκαφών που διέρχονται από την εγκατάσταση. Σε καιρό ειρήνης, ένα μικρό προσωπικό, που αποτελείται από προσωπικό του Στρατού, του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στηρίζει τον διοικητή της βάσης των ΗΠΑ στις Αζόρες διοικητής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό έκτακτης ανάγκης. Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο διοικητής αυτός αναλαμβάνει τον επιχειρησιακό έλεγχο των εκχωρημένων στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ. Η αποστολή του είναι να υποστηρίξει τοις δυνάμεις του ΝΑΤΟ δυνάμεις στην περιοχή, για να βοηθήσει στην τοπική άμυνα, εφόσον ζητηθεί και να προστατεύει και να φύγουν οι πολίτες των ΗΠΑ από τις Αζόρες, την Ευρώπη, την Αφρική, Νοτιοδυτική Ασία, ή άλλες περιοχές του κόσμου.

Και τώρα τι έχουμε; Καιρό ειρήνης ή πολέμου; Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε. Γιατί πάνω από αυτή την περιοχή βρήκαμε τον Τέσλα στη στρατιωτική βάση να δουλεύει υπερωρίες επεμβαίνοντας στον καιρό της Ευρώπης, στο διάστημα 1-3 Μαΐου!        


Picture




[κλικ για μεγέθυνση]














Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε τέτοιες χοάνες να ορθώνονται από στρατιωτικές βάσεις. Διαβάστε και δείτε τα βίντεο στο Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική.

Πολλοί συνέχεια λένε, «Έχετε αποδείξεις για τα όσα καταγγέλλετε;» Ε, ναι! Έχουμε!!! Φτάνει να ξέρετε τι σημαίνει η λέξη 'απόδειξη' -και να μην την μπερδεύετε με την ταμειακή- και τι αναγνωρίζεται ως επιστημονική μέθοδος:
Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι επιστητό αποκαλείται αυτό που μπορεί να προσεγγίσει ο άνθρωπος μέσω της γνώσης, ως επιστήμη ορίζεται το σύνολο των συστηματικών και επαληθεύσιμων γνώσεων, καθώς επίσης η διερεύνηση καθορισμένων πεδίων του επιστητού. Η διερεύνηση στο πλαίσιο της επιστήμης γίνεται με συγκεκριμένες και σαφώς καθορισμένες διαδικασίες, οι οποίες συναποτελούν την επιστημονική μέθοδο.

Βάσει των ανωτέρω επιστημονική μέθοδος είναι η διαδικασία την οποία εφαρμόζουν οι επιστήμονες στην έρευνα των φαινομένων, ώστε να καταλήξουν σε αξιόπιστη γνώση σχετικά με τους νόμους που τα διέπουν.

Η επιστημονική μέθοδος περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα και χαρακτηρίζεται από την επαναλαμβανόμενη εκτέλεση τους:

1. Παρατηρήσεις πάνω σε ένα φυσικό φαινόμενο ή ομάδα φυσικών φαινομένων.
2. Σχηματισμός μιας γενικής υπόθεσης (μοντέλου) η οποία είναι συνεπής με τις παρατηρήσεις που έγιναν (μπορεί να τις εξηγήσει).
3. Χρησιμοποίηση της υπόθεσης για να γίνουν προβλέψεις για την ύπαρξη άλλων φυσικών φαινομένων ή για τα ποσοτικά αποτελέσματα νέων παρατηρήσεων σε ότι αφορά το ίδιο φαινόμενο.
4. Εξέταση των προβλέψεων που έγιναν με επιπρόσθετες παρατηρήσεις και διεξαγωγή πειραμάτων και αναθεώρηση της υπόθεσης ανάλογα, έτσι ώστε να είναι συνεπής και με τα νέα δεδομένα.Τα δύο τελευταία βήματα επαναλαβάνονται συνεχώς, ενισχύοντας συνεχώς την ισχύ της υποθέσεως μέσα στα όρια της ακρίβειας των παρατηρήσεων. Όταν η αλήθεια μιας υπόθεσης έχει εξακριβωθεί διαμέσου παρατηρήσεων, πειραμάτων και κριτικής σκέψης,τότε γίνεται αποδεκτό ότι αποτελεί μια ικανοποιητική αναλυτική-συστημική προσέγγιση της πραγματικότητας και έτσι αποκτά τη θέση επιστημονικής θεωρίας. Οι προβλέψεις της θεωρίας αυτής εξακολουθούν να ελέγχονται και είναι πιθανό μελλοντικές παρατηρήσεις και πειράματα να την καταρρίψουν, οπότε διατυπώνεται μια νέα, βελτιωμένη και γενικότερη υπόθεση, η οποία εξηγεί τόσο τις προηγούμενες, όσο και τις νέες παρατηρήσεις.
Καταλάβατε; ΜΙΑ χοάνη "κυματιστή" πάνω από μια στρατιωτική βάση... έτυχε! ΠΟΛΛΕΣ χοάνες πάνω από βάσεις, δεν έτυχε, ΠΕΤΥΧΕ!!!

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

ΗΠΑ: Οι σατανιστές έχουν έτοιμο το άγαλμα του Βάαλ που θέλουν να στήσουν στην Οκλαχόμα [Εικόνες]

ΗΠΑ: Οι σατανιστές έχουν έτοιμο το άγαλμα του Βάαλ που θέλουν να στήσουν στην Οκλαχόμα [Εικόνες]

Η Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε ανακοινώσει το σχεδιασμό ενός μνημείου που θα ανεγείρουν στην Οκλαχόμα.
Το μνημείο θα έχει ύψος 2,13 και θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βάαλ ήταν αρχαίος σημιτικός θεός της Μέσης Ανατολής και κύριο χαρακτηριστικό του ήταν ότι "απαιτούσε" ως θυσία τη βρεφοκτονία πάνω στα... γόνατά του...
Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από ποιητές του Λόρδου Βύρωνα και του Ουίλιαμ Μπλέικ.
Ένας πραγματικός άρχων του σκότους ο Βάαλ που από πολλούς ονομάζεταιΜπαφομέτ η Μολώχ. «Το μνημείο έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις απόψεις των σατανιστών στην πόλη της Οκλαχόμα και ακόμη πιο πέρα.
Το άγαλμα του Βάαλ, που είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ, θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων.
Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του για έμπνευση και στοχασμό, "εξήγησε ο εκπρόσωπος Lucien Greaves.
Η Εκκλησία του Σατανά επιμένει ότι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.
"Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης", δήλωσε ο Greaves.
"Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας".
Ο καλλιτέχνης του μνημείου έχει εκπαιδευτεί στην κλασική γλυπτική και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, πλάθοντας την μορφή του Βάαλ που κάθεται κάτω από μια ανεστραμμένη πεντάλφα και πλαισιώνεται από δύο παιδιά ατενίζοντας προς τα πάνω την πίστη. Όταν ολοκληρωθεί, θα γίνει επιχάλκωση, και η ελπίδα των σατανιστών είναι να εμφανιστεί μπροστά από το Καπιτώλιο στην Οκλαχόμα.
Παρ 'όλα αυτά, οι σατανιστές χτίζουν αυτό το πράγμα, και μου προσφέρθηκε μια πρώιμη ματιά στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον εκπρόσωπο Lucien Greaves.
Ο Greaves μου είπε ότι έχει λάβει πολλές απειλές από ανθρώπους που θέλουν να επιτεθούν στο γλυπτό. Ο Ναός χτίζει ένα καλούπι του γλυπτού, έτσι ώστε να αποφύγει αυτά τα πράγματα.
Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείται ανοιχτά. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται από την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς.
Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με".

Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο Έλληνες από εμάς! Βίντεο από Περού γεμάτο συγκίνηση

Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο Έλληνες από εμάς! Βίντεο από Περού γεμάτο συγκίνηση


Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο Έλληνες από εμάς! Βίντεο από Περού γεμάτο συγκίνηση
Ένα τυχαίο περιστατικό του 1880 στο Περού , στο οποίο βρέθηκαν από τις συμπτώσεις της ζωής 7 Έλληνες , εγκαταστάθηκαν οριστικά και έζησαν και δημιούργησαν τις οικογένειές τους , έγινε παράδοση και διατηρείται δυναμικά με την παρουσία όλων των ηλικιών η άσβεστη φλόγα της καταγωγής τους μέχρι και σήμερα,που ακόμη και χωρίς την Ελληνική γλώσσα, τιμούν τις Εθνικές Επετείους.

Ελληνική αποικία του Σαν Αντρές
Το 1880, κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Περού και Χιλής, συνέβη το εξής: Σε μια αιματηρή επιδρομή των Χιλιανών κατά του χωριού Σαν Αντρές του Περού, οι Χιλιανοί στρατιώτες σκότωναν αδιακρίτως τους κατοίκους του χωριού.
Ανάμεσα σε αυτούς όμως, ήταν και 7 Ελληνες ναυτικοί, οι οποίοι αγάπησαν το Περού από τα ταξίδια τους και είχαν εγκατασταθεί εκεί για να ζήσουν. Κάποιοι από αυτούς είχαν παντρευτεί με Περουβιανές γυναίκες και είχαν δημιουργήσει τις οικογένειές τους. Οταν λοιπόν έγινε η φονική επιδρομή, μαζεύτηκαν όλοι οι Ελληνες σε ένα σπίτι, μαζί με πολλούς Περουβιανούς κατοίκους, κλειδώθηκαν μέσα, ύψωσαν την ελληνική σημαία και περίμεναν με αγωνία.
Και τότε έγινε το θαύμα! Οι Χιλιανοί στρατιώτες που είχαν ξεκληρίσει το χωριό, δεν πείραξαν καθόλου το σπίτι με την ελληνική σημαία!
Οι απόγονοι 6ης, 7ης και τώρα πια 8ης γενιάς αυτών των 7 Ελλήνων ναυτικών, είναι περίπου 650 άτομα και αποτελούν την ελληνική κοινότητα του Σαν Αντρές. Οι περισσότεροι δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα. Γιορτάζουν την μέρα που σώθηκαν, αλλά και ελληνικές γιορτές, όπως την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου με επίσημο τρόπο και στις γιορτές τους ακούγεται πάντα ο ελληνικός Εθνικός Υμνος μαζί με τον Εθνικό Υμνο του Περού.
Ονόματα όπως Komninos, Gikas, Papafavas, Falkonis και Constantinou είναι τα πιο συνηθισμένα στο San Andres. Κάποιοι από αυτούς δεν μοιάζουν σε τίποτα στην όψη με Ελληνες. Οπως η γιαγιά στο βίντεο που ακολουθεί και της παραδίδουν την ελληνική σημαία. Δεν μοιάζει με Ελληνίδα εξωτερικά και μιλάει ισπανικά. Πρατηρήστε πως σφίγγει τη σημαία στην αγκαλιά της λέγοντας: "Μi sangre! mi sangre!" (το αίμα μου! το αίμα μου!)
Οι άνθρωποι αυτοί, τα μακρινά αδέρφια μας, μάς γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια. Αφιερωμένο σε μερικούς στενόμυαλους ανθρώπους γεμάτους με φανατισμό και κακώς εννοούμενο εθνικισμό, για να ανοίξουν τα μάτια τους. Και κυρίως τις καρδιές τους.

Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο Έλληνες από εμάς! Βίντεο από Περού γεμάτο συγκίνηση | Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ 2


Πως η τηλεόραση μετατρέπει τα παιδιά μας σε “φυτά”
Πρόγραμμα 1ο, εξερευνάει το μέλλον της ανθρωπότητας και του Μετά- Άνθρωπο πλανήτη. Μπορεί ο "τέλειος"
άνθρωπος να γίνει ένας αποβλακωμένος, πειθαρχημένος κάτοικος ενός κυβερνώ- καθαρτηρίου δημιουργημένου από αόρατους ελίτ; Μπορεί τα
παιδιά του αύριο να χαμογελούν καταθλιπτικά σε μια τεχνοκρατική δυστοπία; Ο Μάικλ Τεσάριον είναι ένας συγγραφέας, εναλλακτικός
ιστορικός, φιλόσοφος και είναι ειδικός στην απόκρυφη ιστορία της Ιρλανδίας και της Αμερικής.
Οι Αρχιτέκτονες Του Ελέγχου
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
ilioswebradio.blogspot.de/
ΤΑΧΥΓΡΑΦΟΣ
ilioswebradio.com/index.php/chat
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ilioswebradio.com/
ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ
ilioswebradio.com/player.html
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ Tunein
ΜΕΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ 2 from ΗΛΙΟΣ WEBΡΑΔΙΟ on Vimeo.

tunein.com/radio/Ilios-Web-Radio-s196850/
ΕΤΑ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ 2 from ΗΛΙΟΣ WEBΡΑΔΙΟ on Vimeo.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (3-5-2014)





OΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ.
ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ.
ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ.
Η ΒΑΣΗ ΝΤΕΓΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ.


ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (3-5-2014) - YouTube ΠΗΓΗ