Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η "αόρατη" αυτοκρατορία - Οι τρεις πόλεις κράτη που κυβερνούν τον πλανήτη (vid)


Η "αόρατη" αυτοκρατορία - Οι τρεις πόλεις κράτη που 

κυβερνούν τον πλανήτη (vid)

Λίγοι έχουν γνώση για τις 
τρεις μυστικές πόλεις-κράτη
 που κυβερνουν τις τύχες του πλανήτη. 
Πρόκειται για το City του Λονδίνου που
 είναι το οικονομικό κέντρο, το Βατικανό
 που είναι το θρησκευτικό κέντρο, και το 
Κολουμπια που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον
 και θεωρέιται το στρατιωτικό κέντρο του
 κόσμου (το Πεντάγωνο είναι εκεί).



Και οι τρεις πόλεις έχουν δικούς τους νόους δικιά τους αστυνομία, και δικό τους σύνταγμα!
 Περιττό να πούμε ότι το City αποτελεί την εδρα των πανίσχυρων Rothchild

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - Αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στη Γη

ΕΚΤΑΚΤΟ !! - Αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στη Γη


Στους τρεις πρώτους μήνες, όλα ήταν απόλυτα φυσιολογικά, αλλά από αρχές Απριλίου, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά.

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους σε διάφορα μέρη του κόσμου, υπήρξαν σεισμικές δραστηριότητες με περισσότερους σεισμούς πάνω από το συνηθισμένο μέγεθος 6.5 ρίχτερ.

Στη Γη συμβαίνουν κάθε μέρα εκατοντάδες μικρές και μεσαίες έντασης σεισμών, αλλά δεν είναι συχνό ότι σε ένα μήνα έχουν καταγραφεί πέντε μεγέθη ίσοι, αλλά και μεγαλύτεροι από 7,8 ρίχτερ, η οποία με τη σειρά τους υπάρχει πιθανότητα ενός τσουνάμι κατά μήκος των ακτών.

Συνολικά, λέει το κέντρο ''Pacific Tsunami Warning''(PTCW) τον Απρίλιο υπήρξαν 13 μετασεισμοί μεγέθους 6,5 και μεγαλύτεροι. Το βίντεο καταγράφετε από το PTCW, που δείχνει τους μεγάλους σεισμούς που έχουν καταγραφεί στον κόσμο μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και τέλος Απριλίου. Μετά τα πρώτα λεπτά, τα πράγματα αρχίζουν να ζωντανεύουν στο βίντεο μέχρι τον Απρίλιο, που ανίχνευσαν τον σεισμό 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη βόρεια Χιλή.

Εκτός της Χιλής, τον Απρίλιο υπήρξε ένας ισχυρός σεισμός στα Νησιά του Σολομώντος στο Νότιο Ειρηνικό, και έχουν αναγνωρισθεί επίσης ιδιαίτερα έντονα σεισμικά φαινόμενα στη Νικαράγουα, το Μεξικό και τον Καναδά.

Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια!

Απίστευτο! Δείτε τι έκρυβε η Λίμνη Καστοριάς για 7.254 χρόνια!


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκρυβε η λίμνη της Καστοριάς, συγκεκριμένα το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια!..

Είναι μια ξύλινη επιγραφή με άγνωστο μήνυμα, χαραγμένο από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμναίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του ευρήματος έγινε από τον καθηγητή της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ, κ. Γιώργο Χουρμουζιάδη: «Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς αποκαλύφθηκε στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας και χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα–14 στον “Δημόκριτο”, στο έτος 5260 π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου!

Όπως αντιλαμβάνεστε, το εν λόγω εύρημα στη λίμνη της Καστοριάς, γνωστό και ως “Πινακίδα του Δισπηλιού”, ανατρέπει όλες τις “επίσημες” θεωρίες περί καταγωγής της γραφής από τη Μεσοποτομία ή τη Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνει τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ότι οι πρόγονοί μας, οι προϊστορικοί κάτοικοι της Ελλάδας, που αποκαλούμε Πελασγούς, είναι οι εφευρέτες της γραφής.

Όπως μπορείτε να δείτε, και τα ίδια τα γράμματα της επιγραφής δείχνουν ότι από αυτά προήλθε το ελληνικό αλφάβητο και όχι φυσικά από τους Φοίνικες, όπως έγραψε μόνο ο Ηρόδοτος από όλους τους αρχαίους συγγραφείς και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε τον ισχυρισμό ενός ενάντια σε όλους τους άλλους, που είχαν αντίθετη άποψη και υποστήριζαν ότι το αλφάβητο όχι μόνο είναι ελληνικής προέλευσης, αλλά και ως εφευρέτες του αναφέρονται οι Έλληνες ήρωες Λίνος, Παλαμήδης κ.ά.».

Δείτε τι γράφει η επιγραφή που βρέθηκε στη λίμνη της Καστοριάς:

Σχέδιο Περσεφόνη: Η διαστρική κιβωτός του Νώε είναι η λύση για την καταστροφή του πλανήτη

Σχέδιο Περσεφόνη: Η διαστρική κιβωτός του Νώε είναι η λύση για την καταστροφή του πλανήτη


Σχόλιο Αφύπνισης: Φυσικά και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τον πλανήτη μας... αφού βάλανε σκοπό να τον κάνουν έναν δεύτερο πλανήτη Άρη! Ο νοών νοείτω.

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί αισθητό κίνδυνο για την ισορροπία του πλανήτη μας, ωστόσο οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για τα χειρότερα. Αυτό επιβεβαιώνει το «σχέδιο Περσεφόνη», μία πρωτοποριακή κιβωτός του Νώε, που θα μεταφέρει το ανθρώπινο είδος μακριά από τον πλανήτη Γη, όταν αυτός καταστεί εντελώς αφιλόξενος.

Οπως αναφέρει σε σχετικό της άρθρο η εφημερίδα Τα Νέα, τουλάχιστον 13 σχεδιαστές από τη Βρετανία, την ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Ιταλία εργάζονται για το συγκεκριμένο project, το οποίο σε περίπου 100 χρόνια, υπολογίζεται να μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους καθώς και δείγματα της χλωρίδας και της πανίδας του πλανήτη μας στο διάστημα, προς αναζήτηση ενός πιο φιλόξενου πλανήτη.

Ο σκελετός και τα υλικά του σκάφους θα είναι κατασκευασμένα από οργανική ύλη, όπως άλγη και τεχνητό έδαφος και θα χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παράγουν βιοκαύσιμα, ικανά να κρατήσουν τους επιβάτες ζωντανούς για πολλές γενιές.

Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για ένα ιπτάμενο οικοσύστημα που θα παράγει τεχνητό φως, βιοκαύσιμα, βαρύτητα, τροφή, οξυγόνο και πόσιμο νερό.

Ωστόσο, πριν εκτοξευθεί η διαστρική κιβωτός, οι ερευνητές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν παρόμοιες τεχνολογίες για να κατασκευάσουν πράσινες και βιώσιμες πόλεις
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ   ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ : ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  ((
ELYSIUM))  ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!!!!

 www.iefimerida.gr/node/153379#ixzz30rXd7wbc


Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/05/blog-post.html#ixzz30vbdVaXS