Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Nigel Farage: "H Ελλάδα είναι έθνος με ψυχή με υπερηφάνεια με ιστορία..."

Nigel Farage: "H Ελλάδα είναι έθνος με ψυχή με υπερηφάνεια με ιστορία..."

(Μετά την μεγάλη νίκη του Farage με 29% στην Βρετανία ας θυμηθούμε ποιος είναι...)
"η Ελλάδα δεν είναι μια αποτυχημένη θυγατρική εταιρεία..."
"η Ελλάδα είναι έθνος με ψυχή, με υπερηφάνεια, με ιστορία..."
"η Ελλάδα είναι σήμερα μια αποικία. Και αυτό είναι ένα τρομερό, τεράστιο λάθος..."
"εσείς προκαλέσατε την αθλιότητα σ' αυτές τις χώρες..."
"θυμηθείτε όμως, οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένα πράγματα..."
Λόγια του ΑΓΓΛΟΥ ευρωβουλευτή Νάιτζελ Πολ Φάριτζ [Nigel Paul Farage]καθώς κατακεραυνώνει τον Ρομπάι [van Rompuy] στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!
ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΧΟΥΝΤΑΣ??
.....

 ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ  Ο ΦΑΡΑΖ
ΔΕ ΜΑΣΗΣΕ...
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ..
ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΣΤΟ 22% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 25 ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ  Ο ΦΑΡΑΖ
Ο ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΡΑΖ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ!

Υπάρχει σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με την ταινία Battle Los Angeles; [Βίντεο]


Υπάρχει σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με την ταινία Battle Los Angeles; [Βίντεο]

Το πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας του Rupesh Paul ονομάζεται «The Vanishing Act», και αναφέρετε περίπου στην χαμένη πτήση της MH370. Αυτό το τρέιλερ περιέχει μέσα ένα πλαίσιο που μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ της ταινίας Battle: Los Angeles.
Είναι ενδιαφέρον ότι, το πλαίσιο αυτό χρησιμοποιείται με ένα υποσυνείδητο τρόπο στα δύο βίντεο. Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα UFO. (Που απεικονίζεται ανωτέρω)
Το πλαίσιο εξακολουθεί να παρατηρείται πολλές φορές σε όλο το σύντομο βίντεο, και σύμφωνα με τον Rupesh Paul, ο ίδιος λέει ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί, υποστηρίζοντας ότι η τελική επεξεργασία για το promo έγινε από άλλους, και γρήγορα κυκλοφόρησε εν αγνοία του.
Το Battle: Los Angeles το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, τέσσερα χρόνια πριν την εξαφάνιση της πτήσης MH370 και απεικονίζει μια εξωγήινη εισβολή προς τη Γη.
Υπάρχει μια σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με το Battle: Los Angeles; Πρόκειται απλά για ταινίες ή γίνονται για να μας απομακρύνουν από την πραγματική αλήθεια;
Το ερώτημα που παραμένει είναι ως προς το ποιος πρόσθεσε τα υποσυνείδητα καρέ στο «The Vanishing Act» και γιατί;
Η πτήση Malaysia Airlines Flight 370 MH εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου, με 239 επιβαίνοντες.
Την εικόνα μπορεί να δείτε για πρώτη φορά στο 00:2 του βίντεο, και επαναλαμβάνεται πολλές φορές καθ όλη τη διάρκεια.
Η ίδια υποσυνείδητη εικόνα εμφανίζεται στο 00:26. Ελέγξτε το βίντεο παρακάτω.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η εξαφάνιση του χρόνου από τον Γκέντελ

Η εξαφάνιση του χρόνου από τον Γκέντελ

O Immanuel Kant υποστήριζε την άποψη ότι η αλλαγή είναι μια αυταπάτη που οφείλεται στους ειδικούς μας ανθρώπινους τρόπους πρόσληψης.
Συγκεκριμένα, στην Κριτική του Καθαρού Λόγου, ο Καντ δηλώνει:
«Εκείνα τα συναισθήματα τα οποία παρουσιάζουμε στους εαυτούς μας ως αλλαγές, σε όντα με άλλες μορφές διαίσθησης θα προκαλούσαν μια πρόσληψη στην οποία η ιδέα του χρόνου, και συνεπώς και της αλλαγής, δε θα εμφανιζόταν καθόλου».
Το 1949 ο Kurt Gödel (Γκέντελ), προς τιμή των
εβδομηκοστών γενεθλίων του Αϊνστάιν, παρουσίασε ένα άρθρο με λύσεις των εξισώσεων πεδίου του Αϊνστάιν στη ΓΘΣ. Οι λύσεις του παρήγαγαν θεωρητικά σύμπαντα στα οποία «δεν μπορούσε κανείς με τίποτε να υποθέσει αντικειμενική παρέλευση του χρόνου».
Σ’ ένα τέτοιο κόσμο, ταξίδια στο χρόνο μέσα στο μέλλον ή στο παρελθόν είναι δυνατά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ταξιδεύουμε σε διαφορετικές διευθύνσεις στο χώρο.
Στο σύμπαν του Γκέντελ, εγκαταλείπεται η διάκριση ανάμεσα σε νωρίτερα και αργότερα. Το ερώτημα είναι αν εάν μπορούμε, με βάση τα αποτελέσματα παρατηρήσεων, να αποκλείσουμε την πιθανότητα να είναι αυτό το μαθηματικά δυνατό σύμπαν υποψήφιο για το φυσικό σύμπαν……
Αν ο Αϊνστάιν μεταμόρφωσε το χρόνο σε χώρο, ο Γκέντελ πέτυχε κάτι ακόμα πιο μαγικό: τον εξαφάνισε. Έχοντας ήδη σείσει συθέμελα το μαθηματικό κόσμο με τοθεώρημα της μη πληρότητας, τώρα ο Γκέντελ καταπιανόταν με τον Αϊνστάιν και τη σχετικότητα.
Τα μαθηματικά, η φυσική και η φιλοσοφία των ευρημάτων του Γκέντελ ήταν εντελώς καινούρια.
Στους πιθανούς κόσμους που θα διέπονταν απ’ αυτές τις νέες κοσμολογικές λύσεις, (τα αποκαλούμενα περιστρεφόμενα ή σύμπαντα Γκέντελ), προέκυπτε πως η δομή του χωροχρόνου στρεβλώνεται ή καμπυλώνεται τόσο πολύ από την κατανομή της ύλης, ώστε δημιουργούνται χρονοειδείς διαδρομές με φορά προς το μέλλον, που αν τις ακολουθήσει ένα ταχύτατο διαστημόπλοιο – ο Γκέντελ είχε βρει ακριβώς την ταχύτητα και τα καύσιμα που θα απαιτούνταν, ξεχνώντας μόνο το φαγητό των κοσμοναυτών – μπορεί να εισέλθει σε οποιαδήποτε περιοχή του παρελθόντος, του παρόντος ή του μέλλοντος.
Ο Γκέντελ, αυτός ο συνδυασμός Κάφκα και Αϊνστάιν, απέδειξε για πρώτη φορά στην ιστορία, χρησιμοποιώντας τις εξισώσεις της σχετικότητας, ότι τα ταξίδια στο χρόνο δεν ήταν μια φαντασίωση των φιλοσόφων αλλά μια επιστημονική πιθανότητα…..
Ο Γκέντελ έσπευσε να επισημάνει, πως, εάν μπορούμε να επισκεφτούμε το παρελθόν, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πραγματικά «παρέλθει». Όμως, ο χρόνος που δεν περνάει δεν είναι χρόνος….
Μελετώντας ξανά το περιστρεφόμενο σύμπαν Γκέντελ, ο Stephen Hawking (Χόκινγκ)ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τον θαυμασμό του.
Τα αποτελέσματα του Γκέντελ (που δείχνουν πως το ταξίδι στο χρόνο συνάδει με τους νόμους της σχετικότητας), του φάνηκαν τόσο απειλητικά ώστε βάλθηκε να σκαρώσει ένα αντι-γκεντελιανό αίτημα.
Εάν γίνει αποδεκτή η περίφημη «εικασία για την προστασία της χρονολογίας» του Χόκινγκ, τότε ακυρώνεται η συνεισφορά του Γκέντελ στην σχετικότητα. Ευρήματα σαν αυτά του Γκέντελ, ήταν κατά τον Χόκινγκ τόσο απαράδεκτα από φυσική άποψη ώστε πρότεινε μια ad hoc τροποποίηση των νόμων της φύσης που οδηγούσε στην απόρριψη του σύμπαντος Γκέντελ ως φυσικά δυνατού…