Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Πούτιν σχεδιάζει να απελευθερώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ

Ο Πούτιν σχεδιάζει να απελευθερώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ

\
Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με αυτή του Ψυχρού Πολέμου, φαίνεται ότι ο Πούτιν έχει βαρεθεί τις ιδιοτροπίες του Ομπάμα.

Διάφοροι αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν έχει στην διάθεση του στοιχεία (π.χ. δορυφορικές εικόνες), που αποδεικνύουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ.
Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν μια επίθεση κατά της Αμερικής και τους ανθρώπους της, για να φαίνεται ότι είχαν ένα συγκεκριμένο εχθρό που είχε πραγματοποιήσει αυτές τις θηριωδίες.

Αποδεικνύοντας τώρα ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από Αμερικανούς αξιωματούχους, μπορείτε να φανταστείτε τις επιπτώσεις. Όλη η πίστη και η εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση θα αποσυντεθεί, ταραχές θα ξεσπούν στους δρόμους και, ίσως, να ξεκινήσει μια πολιτική εξέγερση.
Τούτου λεχθέντος, φανταστείτε την Αμερική στην παγκόσμια σκηνή. Ένας εύκολος στόχος για τους ισλαμιστές εξτρεμιστές ή μίας άλλης υπερδύναμης;
Παρά το γεγονός ότι αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι προσωρινά, μπορείτε να φανταστείτε άλλες δυνάμεις που θα μπορούσαν εύκολα να επωφεληθούν από μια τέτοια κατάσταση.
Τι πιστεύετε εσείς - Ο Πούτιν θα μπορούσε να έχει στοιχεία στην κατοχή του; Θα μπορούσε αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ομπάμα πάει με το μαλακό τον Πούτιν τον τελευταίο μήνα;

Ο Πούτιν σχεδιάζει να απελευθερώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια εσωτερική εργασία των ΗΠΑ ΠΗΓΗ

Ανακαλύφθηκε η μέγα-Γη που θα ξαναγράψει την ιστορία του σύμπαντος

Ανακαλύφθηκε η μέγα-Γη που θα ξαναγράψει την ιστορία του σύμπαντος

Αστρονόμοι στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν για πρώτη φορά ένα νέο τύπο πολύ βαρύ εξωπλανήτη, που ονόμασαν μεγα-Γη.
Πρόκειται για έναν βραχώδη κόσμο, εκτός του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση 560 ετών φωτός, ο οποίος ζυγίζει 17 φορές περισσότερο από τη Γη και έχει διάμετρο 2,3 φορές μεγαλύτερη.
Οι ερευνητές του Κέντρου Αστροφυσικής Χάρβαρντ-Σμιθσόνιαν, με επικεφαλής τον Ξαβιέ Ντιμίσκ, που έκαναν τη σχετική ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου στην Αμερικανική Αστρονομική Εταιρεία, δήλωσαν ότι ο εξωπλανήτης είναι ο Κέπλερ-10c, ο οποίος κάθε 45 μέρες (το έτος του) διαγράφει μια πλήρη τροχιά γύρω από το άστρο του, που μοιάζει με τον Ήλιο μας και βρίσκεται στον αστερισμό του Δράκοντα.
Στο ίδιο σύστημα βρίσκεται και ένας άλλος μικρότερος και πολύ γρήγορος εξωπλανήτης, ο Κέπλερ-10b, ένας καυτός κόσμος λάβας, με μάζα τριπλάσια από τη Γη και με διάρκεια έτους μόλις 20 ωρών.
Έως τώρα οι επιστήμονες πίστευαν ότι δεν ήταν δυνατό να υπάρχει ένας τόσο βαρύς βραχώδης πλανήτης, παρά μόνο αέριοι γίγαντες όπως ο Δίας. Παρόλα αυτά, ο Κέπλερ-10c είναι απολύτως στερεός και πολύ μεγαλύτερος από εξωπλανήτες στους οποίους έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός σούπερ-Γη - γι' αυτό ακριβώς ονομάστηκε μεγα-Γη.
Ο ιδιαίτερος εξωπλανήτης εντοπίστηκε αρχικά από το διαστημικό τηλεσκόπιο «Κέπλερ», το οποίο όμως δεν ήταν σε θέση να διακρίνει αν επρόκειτο για βραχώδη ή αέριο πλανήτη. Τελικά, κάνοντας νέες παρατηρήσεις με το Εθνικό Τηλεσκόπιο «Γαλιλαίος» στα Κανάρια Νησιά, οι αστρονόμοι κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι ο Κέπλερ-10c έχει στερεή σύνθεση και βάρος 17 φορές μεγαλύτερο από της Γης - πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο.
Επίσης, ο πλανήτης εκτιμάται ότι δεν έχει χάσει στο διάστημα την ατμόσφαιρά του, ακριβώς επειδή ασκεί μεγάλη βαρύτητα πάνω της και τη συγκρατεί. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν και άλλες μεγα-Γαίες.
"Βρήκαμε τον Γκοντζίλα"
«Εκπλαγήκαμε πολύ, όταν συνειδητοποιήσαμε τι είχαμε βρει», δήλωσε ο Ντιμίσκ. «Πρόκειται για έναν πραγματικό γήινου τύπου Γκοντζίλα! Αντίθετα όμως με το τέρας της ταινίας, έχει θετικές συνέπειες για τη ζωή», πρόσθεσε ο αστρονόμος Ντίμιταρ Σασέλοφ.
Με δεδομένο ότι το σύστημα πλανητών του άστρου Κέπλερ-10 έχει υπερδιπλάσια ηλικία από το δικό μας ηλιακό σύστημα, γύρω στα 11 δισεκατομμύρια χρόνια, δηλαδή σχηματίστηκε μόνο τρία δισεκατομμύρια χρόνια μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» (Μπιγκ Μπανγκ), αυτό σημαίνει ότι βραχώδεις κόσμοι, δυνητικά φιλόξενοι για τη ζωή, όπως τουλάχιστον την ξέρουμε στη Γη, σχηματίστηκαν πολύ νωρίτερα απ' ό,τι πίστευαν οι αστρονόμοι.
Και όσο νωρίτερα σχηματίστηκε ένας πλανήτης σαν τη Γη τόσο περισσότερο χρόνο θα είχε στη διάθεσή της πιθανώς η ζωή για να εξελιχτεί πάνω του. Ακριβώς γι' αυτό, βραχώδεις πλανήτες αυτού του είδους, γύρω από αρχαία άστρα, είναι κατ' εξοχήν υποψήφιοι για την αναζήτηση ζωής (γιατί όχι και με νοημοσύνη, όπως επιμένουν μερικοί επιστήμονες).

ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ

Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;! > "Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα..."

Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;! > "Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα..."

https://olympiada.files.wordpress.com/2014/05/20140530-081950-29990350.jpg
Ανεξέλεγκτη και με την συνέργεια της δύσης η φασιστική τουρκια συνεχίζει την γενοκτονια στην Συρια αλλα και το Ιράκ. Απο εχθές το μεσημέρι, η ροή του Ευφρατη, του ζωοδότη ποταμού για τις δυο χώρες εχει αποστραγγιστει …απο το δολοφονικό έργο των Τούρκων. Γεγονός που συνιστά έγκλημα κατα της ανθρωπότητας. Προφανώς ο λαός της Συρίας και του Ιράκ δεν συνιστά “ανθρωπότητα” με τους όρους που έχουν θέσει οι απάνθρωποι υπερεθνικοί εκτελεστές.
ΠΗΓΗ

Σχόλιο Τhe Secret Real Truth

Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου:
"Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα, και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή και ότι το ξανθόν γένος δηλαδή οι ρώσοι θα πολεμήσουν εναντίον της τουρκίας."
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Η Τουρκία "έκοψε" τα νερά του Ευφράτη !! Θυμάστε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου;;;! > "Οταν ακούσετε, ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα..." ΠΗΓΗ