Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!

ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ!!! ΟΙ ''ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ'' ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!


Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις!!!!

"Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..." Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της. Οι φήμες και οι θεωρίες για την ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946.

Το άτομο που ξεκίνησε αυτή τη φημολογία ήταν ο Richard Shaver – συγγραφέας, δημοσιογράφος και επιστήμονας.

Η μοναδική ιστορία του για... επαφές που είχε με εξωγήινα όντα που ζούσαν κάτω από το έδαφος δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Amazing Stories». Ο Shaver δήλωσε πως έζησε κάποιες εβδομάδες κάτω από την επιφάνεια της Γης μαζί με εξωγήινα όντα διαβολικής μορφής, περιγραφές που μπορούν να βρεθούν μέσα σε αρχαίους μύθους και παραμύθια. Σχεδόν κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία για μια αρχαία φυλή που εγκαταστάθηκε στον πλανήτη Γη πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Τα όντα αυτά που ζουν υπόγεια περιγράφονται σαν εξαιρετικά ταλαντούχα, έξυπνα και πολιτισμένα – δεν θέλουν να έχουν τίποτα κοινό με τους ανθρώπους. Κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι η ιστορία του αμερικανού συγγραφέα είναι αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας του.

Παρολ’ αυτά, εκατοντάδες αναγνώστες ανταποκρίθηκαν στο δημοσίευμα αυτό. Αναφέρουν ότι επισκέφθηκαν υπόγειες πόλεις, μίλησαν με τους κατοίκους τους και είδαν ασύλληπτες τεχνικές εφευρέσεις που διασφάλιζαν μια άνετη ζωή στο κέντρο του πλανήτη. Ακόμα μαρτυρούν ότι οι τεχνολογίες που έχουν αναπτύξει οι εξωγήινοι που ζουν εκεί του επιτρέπουν να ελέγχουν τον ανθρώπινο νου. Η απίστευτη αυτή ιστορία είχε μεγάλη επιρροή στους επιστήμονες και αποτέλεσε κίνητρο για τις έρευνες πάνω σε παραφυσικές δραστηριότητες.


Ο Edmund Halley, Άγγλος αστρονόμος του 17ου αιώνα, οι συγγραφείς Ιούλιος Βέρν, Έντγκαρ Άλαν Πόε καθώς και άλλοι, γράφουν στα έργα τους ότι ο πλανήτης Γη είναι μια κενή σφαίρα. Οι αμερικανικές αρχές κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα προετοίμαζαν μια επιστημονική αποστολή για να ερευνήσει το βάθος της κενής Γης. Οι επιστήμονες του Τρίτου Ράιχ έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον στο μυστηριώδη υπόγειο κόσμο. Μια ειδική μυστική αποστολή είχε οργανωθεί το 1942. Οι Γερμανοί επιστήμονες ήλπιζαν να καταφέρουν να εγκαταστήσουν συστήματα ραντάρ κάτω από την επιφάνεια της Γης και να οδηγηθούν στην καθολική κυριαρχία του κόσμου. Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν είναι γνωστό όμως η υπόθεση ενός υπόγειου πολιτισμού επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Υπόγειοι εξωγήινοι πολιτισμοί

Το 1963, δυο αμερικανοί ανθρακωρύχοι, ο David Fellin και ο Henry Throne, ανακάλυψαν μια μεγάλη πόρτα σε έναν υπόγειο διάδρομο πίσω από την οποία υπήρχε μια μαρμάρινη σκάλα.
Στην Αγγλία, οι ανθρακωρύχοι μπορούν να ακούσουν τον ήχο από μηχανοκίνητες συσκευές κάτω από τη Γη, την ώρα που σκάβουν κάποιο τούνελ. Ένας από αυτούς είπε ότι είχαν βρεί εκεί μια σκάλα σε ένα υπόγειο πηγάδι. Ο ήχος των μηχανών γινόταν ολοένα και πιο καθαρός και οι εργάτες τρομοκρατήθηκαν. Όταν επέστρεψαν στο τούνελ δεν υπήρχαν πια οι σκάλες ούτε η είσοδος στο πηγάδι. Ένας αμερικανικός δορυφόρος έβγαλε πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες στα τέλη της δεκαετίας του 70. οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν σε πολλά δυτικά επιστημονικά περιοδικά: απεικόνιζαν ένα σκοτεινό κανονικού σχήματος σημείο στο Βόρειο Πόλο.

Οι φωτογραφίες δεν ήταν ελαττωματικές: παρόμοιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το ίδιο σκοτεινό σημείο στον πόλο έχουμε και χρόνια αργότερα. Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της; Είναι κούφια η Γη στο εσωτερικό της;Ο ανθρωπολόγος James McKenna ερεύνησε μια κακό-φημισμένη σπηλιά στην πολιτεία του Idaho. Ο McKenna και άλλα μέλη της αποστολής άκουγαν κραυγές και οιμωγές καθώς κινούνταν εκατοντάδες μέτρα προς το βάθος της σπηλιάς. Εκεί βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν την αναζήτησή τους καθώς η μυρωδιά από το θειάφι ήταν πολύ έντονη.

Οι γεωλόγοι δεν συμφωνούν με τη θεωρία της κούφιας Γης αν και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχει μεγάλος αριθμός κενών χώρων στο κέντρο του πλανήτη. Η ανθρώπινη ζωή είναι αδύνατη σε αυτούς τους χώρους: η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο.
Κάποιοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι υπόγειοι πολιτισμοί ίσως έχουν εξωγήινη καταγωγή. Είναι πιθανό, οι εξωγήινοι να κουράστηκαν από τους ανθρώπινους πολέμους και κτηνωδίες και να μετακόμισαν κάτω από τη Γη από όπου και μπορούσαν άνετα να παρακολουθούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Κι αν τα UFO που έχουν εμφανιστεί στον ουρανό δεν προέρχονται από άλλους γαλαξίες αλλά από μέσα από τη Γη; Αν όμως η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό της, τότε κάποιος θα είχε βρει την είσοδο στον υπόγειο κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων πιστεύουν ότι υπόγειες πόλεις υπάρχουν στη Γη στην τέταρτη διάσταση.

Όταν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης αλλάζει από καιρό σε καιρό, οι είσοδοι στο τούνελ ανοίγουν και κάποιοι τυχαίοι επισκέπτες μπορούν να δουν τις υπόγειες πόλεις και τους κατοίκους τους. Μια από τις θεωρίες αναφέρει ότι πολλές μυστηριώδεις κατασκευές, όπως το Stonehendge στην Αγγλία, έχουν χτιστεί για να υποδηλώσουν της εισόδους στις υπόγειες πόλεις.-->

Αν υπάρχει μια λογική φυλή που ζει υπογείως αυτό θα μπορούσε να είναι η ερμηνεία σε πολλά ανεξήγητα φαινόμενα.

6 ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ 9-11 ΑΛΛΑ ΕΚΡΗΞΗ! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/6-n-9-11.html#ixzz344RTya9I

ΠΡΙΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 6 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!!!!!!!!!




ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΦΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΙΣ 9/11-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!:
 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/911.html#ixzz344dFSaFG

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ:

 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/blog-post_189.html#ixzz344dKlBzO


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ "9-11" ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ:

 http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/9-11_7.html#ixzz344dPzODZ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/06/6-n-9-11.html#ixzz344RMWnWt



6 ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ 9-11 ΑΛΛΑ ΕΚΡΗΞΗ! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ! ~ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΗΓΗ