Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ;; (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 5,3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ (ΥΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ)ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΗΔΥΝΑΤΟ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΟΥΔΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΔΕ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΟΥΔΕ ΝΑ ΒΛΕΠΗ ΑΥΤΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 5,13
ΚΑΙ ΠΑΝ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ ΗΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ ΕΣΤΩ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,1 5ο ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ
ΚΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΣΤΗΡ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟY ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,2 ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ
ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΜΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣΚΑΙ ΕΣΚΟΤΙΣΘΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΗΡ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,3
ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,4 Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ
ΚΑΙ ΕΡΡΕΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΨΩΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΜΗΔΕ ΚΑΝΕΝ ΧΛΩΡΟΝ ΜΗΔΕ ΚΑΝΕΝ ΔΕΝΔΡΟΝ ΕΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ
AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,5
ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΘΑΝΑΤΩΣΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΘΩΣΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,6
ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΕΚΕΙΝΑΙΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΥΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΣΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΑΥΤΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,7
ΚΑΙ ΑΙ ΜΟΡΦΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΗΣΑΝ ΟΜΟΙΑΙ ΜΕ ΙΠΠΟΥΣ
ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ
ΩΣ ΣΤΕΦΑΝΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,8
ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΤΡΙΧΑΣ ΩΣ ΤΡΙΧΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ
ΟΔΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΛΕΟΝΤΩΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,9
ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΘΩΡΑΚΑΣ ΩΣ ΘΩΡΑΚΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΩΣ ΦΩΝΗ ΑΜΑΞΩΝ ΙΠΠΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,10
ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΟΥΡΑΣ ΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΥΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΝΑ ΒΛΑΨΩΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 - ΒΙΝΤΕΟ


Πως θα είναι τα σπίτια του μέλλοντος και πως κάποιοι ετοιμάζουν για εμάς μια μικρότερη κατοικία για να μην είναι επιβαρυμένη και από πολλούς φόρους, ήταν ενα από τα θέματα της εκπομπής LiveU - Με την Πόπη Τσαπανίδου.

Η τηλεόραση όπως έχετε καταλάβει είναι το κύριο μέσο προπαγάνδας σε όλο τον κόσμο, όπου μπορεί να ανεβάζει και να κατεβάζει κυβερνήσεις και να προωθεί οτιδήποτε θέλει, και με τον τρόπο που θέλει σε όλους αυτούς τους ανυποψίαστους τηλεθεατές που ο αριθμός τους φτάνει τουλάχιστον τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού, οι οποίοι είναι εντελώς απορροφημένοι απο το άγχος της καθημερινότητας χωρίς να περνάει κάν από το μυαλό τους αν, και από ποιούς μπορεί να ελέγχεται ο πλανήτης από το παρασκήνιο.

Η απάντηση όμως, για να γυρίσουμε στο θέμα μας έρχεται από το M.I.T της Μασαχουσέτης, ενα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπου οι επιστήμονες τους σχεδίασαν το σπίτι του μέλλοντος.

Ενα σπίτι 18 τετραγωνικά που θα χωράει 8 δωμάτια. Ναί, καλά ακούσατε, μια ποντικότρυπα 18 τετραγωνικά που θα ταιριάζει στις επιθυμίες του ΟΗΕ και της Ατζέντας 21.

Το σπίτι θα είναι μια πολυλειτουργική ποντικότρυπα που θα χειρίζεστε απλά με την κίνηση του τσιπαρισμένου χεριού σας, όπως δείχνει η φωτογραφία.



Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής βρήκε καταπληκτικό το σπίτι των 18 τετραγωνικών και τόνισε με σιγουριά ότι σε λίγο καιρό σε τέτοια σπίτια θα ζούμε μέσα στις πόλεις, όπου δεν θα χρειάζεται να καθαρίζουμε πολύ κιόλας με μόνο 18 τετραγωνικά μέτρα.

Εχουμε μιλήσει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση για την Ατζέντα 21 και τον τρόπο που θέλουν να μας μαντρώσουν τα παγκόσμια υποχθόνια και επιχθόνια λαμόγια. Θέλουν τον ανθρώπινο πληθυσμό να μαντρωθεί σε πιο στενά σφιχτοδεμένες πόλεις με δωμάτια όπως ενα κελί φυλακής.

Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να αφανιστεί η μεσαία τάξη αφού θα έχει γονατίσει από τους παράλογα τρελούς φόρους της Ατζέντας 21 που θα βάζει η εκάστοτε κυβέρνηση - χωρίς βέβαια να ξέρει ο ανυποψίαστος πολίτης ότι προέρχονται από εκεί, με τον τρόπο που γίνεται σήμερα.

Οι άνθρωποι θα χάσουν τα σπίτια τους από τους πολλούς φόρους, όπου θα αναγκαστούν να χαρίσουν τα σπίτια τους στο κράτος αφού δεν θα μπορούν πλέον να τα συντηρήσουν.

Μετά από αυτό, αφού θα έχουν πρώτα κατασκευαστεί όλες αυτές οι μεγαλουπόλεις, θα αναγκαστεί ο πληθυσμός να μαντρωθεί σε αυτά τα κελιά που θα έχει σχεδιάσει η Ατζέντα 21 (πάντα για το καλό μας) και με το χάραγμα του Αντιχρίστου στο χέρι που χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να πουλήσεις, αλλά και να αγοράσεις ούτε καν αυτό το κελί που θα σε αναγκάσουν να κατοικίσεις.

Η Ατζέντα 21 θέλει τους πληθυσμούς να περιοριστούν σε μαγαλουπόλεις, φυλακισμένοι έτσι ώστε να μπορούν να ελεγχθούν εύκολα και να μετριάσουν την περαιτέρω αύξηση του πληθυσμού, και περίπου το ήμισυ της γης αναμένεται να τεθεί ως ακατοίκιτη περιοχή no human zone - Ζώνη χωρίς ανθρώπους σύμφωνα με τις προσταγές της Ατζέντας 21.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο πως περνούν την προπαγάνδα στον κόσμο τα τσιράκια του συστήματος.


Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/06/21.html#ixzz35IvpIS2K

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Ο κόσμος πριν από τους Νεάντερταλ ήταν σαν το Game of thrones!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Ο κόσμος πριν από τους Νεάντερταλ ήταν σαν το Game of thrones!


Ο κόσμος πριν από τους Νεάντερταλ θύμιζε μάλλον τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones». Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι επιστήμονες έπειτα από την ασυνήθιστη μαζική ανακάλυψη - ορόσημο 17 κρανίων και πολυάριθμων οστών από 28 σκελετούς, σε ένα υπόγειο σπήλαιο βάθους 14 μέτρων της βόρειας Ισπανίας, στα όρη Αταπουέρκα.

Είναι τα αρχαιότερα κρανία που έχουν βρεθεί να έχουν σαφή κάποια από τα γνώριμα χαρακτηριστικά προσώπου των Νεάντερταλ, αν και σε πιο πρωτόγονη μορφή.

Αυτό δείχνει ότι ανήκουν σε προγόνους των τελευταίων ανθρωπιδών ή σε πρωτο-Νεάντερταλ, έναν «χαμένο κρίκο» μεταξύ των Νεάντερταλ και ενός πιο πρωτόγονου είδους που προηγήθηκε και που μένει τώρα να προσδιοριστεί.

Οι Ισπανοί επιστήμονες εκτιμούν ότι αυτό το αρχαιότερο προγονικό είδος ζούσε στην Ευρώπη πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια και θα έπρεπε να ονομαστεί Homo antecessor. Πιθανώς από αυτό το άγνωστο είδος -που δεν ήταν ο «άνθρωπος της Χαϊδελβέργης» (Homo heidelbergensis), όπως θεωρείτο ως τώρα- ξεπήδησαν πριν από περίπου 500.000 χρόνια τόσο οι Νεάντερταλ, όσο και οι σύγχρονοι «έμφρονες» άνθρωποι (Homo sapiens).

Η μελέτη των παλαιότατων απολιθωμάτων, που χρονολογούνται έως πριν από 430.000 χρόνια, αποκαλύπτει συνεχείς μάχες επιβίωσης και εξουσίας ανάμεσα σε διαφορετικά «βασίλεια» και φυλές, γεγονός που, μεταξύ άλλων, είχε ως συνέπεια ορισμένοι πρόγονοι των Νεάντερταλ να εξελίξουν ορισμένα χρήσιμα χαρακτηριστικά του προσώπου τους πιο γρήγορα από άλλους.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή παλαιοανθρωπολογίας Χουάν- Λουίς Αρσουάγκα, του Πανεπιστημίου Κομπλουτένσε της Μαδρίτης, που έκαναν τη σχετική παρουσίαση στο περιοδικό «Science» σύμφωνα με τα πρακτορεία Ρόιτερς και Γαλλικό, το «Nature» και το «New Scientist» δήλωσαν ότι «ένα σενάριο όπως αυτό της σειράς "Games of Thrones" πιθανότατα περιγράφει την εξέλιξη των ανθρωπιδών στην Ευρασία και την Αφρική κατά τη Μέση Πλειστόκαινο περίοδο».

«Όπως και στη διάσημη σειρά, ποτέ δεν υπήρξε ένα ενωμένο και ενιαίο ευρωπαϊκό "βασίλειο" εκείνη την εποχή, αλλά ένας αριθμός "οίκων" που ζούσαν σε διαφορετικές περιοχές και συχνά ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για τη γη. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η ανθρώπινη εξέλιξη δεν ήταν μια βαθμιαία και αργή διαδικασία όλου του πληθυσμού με τον ίδιο ρυθμό σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο» πρόσθεσε ο Ισπανός επιστήμονας.

Επιστολή-ερώτηση αναγνώστη στη Greenpeace για τους αεροψεκασμούς. Τι απαντά η οργάνωση;

Επιστολή-ερώτηση αναγνώστη στη Greenpeace για τους αεροψεκασμούς. Τι απαντά η οργάνωση;

"Εχθές έστειλα στην Greenpeace Greece επιστολή, για να μάθω την θέση της για τα chemtrails γιατί πρόσεξα ότι στην ιστοσελίδα της δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για το σοβαρό αυτό ζήτημα. Με εξέπληξε η απάντηση που πήρα από την μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση, και σας την επισυνάπτω μαζί με την επιστολή μου για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας."

Ο αναγνώστης μας έστειλε την επιστολή στοpsekasmata και την αναδημοσιεύουμε αυτούσια...


ΠΡΟΣ ΤΗΝ  Greenpeace Greece 

 Έψαξα στην ιστοσελίδα σας, αλλά δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεστε στην γεωμηχανική, και στα ψεκάσματα (chemtrails) από αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος που βλέπουμε καθημερινά τις δικτυωτές γραμμές που αφήνουν στον ουρανό της Ελλάδας.

Είναι τουλάχιστον απορίας άξιο, το να μην ασχολείται η μεγαλύτερη οικολογική οργάνωση με ένα τόσο σοβαρό για το περιβάλλον και για την υγεία μας θέμα.

Παρακαλώ να με πληροφορήσετε ποια είναι η θέση της Greenpeace για το ζήτημα αυτό.

Ζ. Α.



Greenpeace Greece 

προς Εμέναhttps://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif
Αγαπητέ κε Ζ..................

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επικοινωνία σας με την Greenpeace. Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η δράση μας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς επικεντρώνεται στις εκστρατείες ενάντια στις κλιματικές αλλαγές, στην απαγόρευση γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών, και την προστασία της θαλάσσιας ζωής μέσω της δημιουργίας θαλάσσιων καταφυγίων. 
Επιπλέον, η δράση μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές πολιτών όπως εσείς. Αυτή η επιλογή μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε απολύτως ανεξάρτητοι από οποιαδήποτε συμφέροντα, παράλληλα όμως περιορίζει τους πόρους της οργάνωσης. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνειδητά επιλέξει την αξιοποίηση των πόρων (οικονομικών και ανθρώπινων) και της τεχνογνωσίας μας στους παραπάνω συγκεκριμένους τομείς με στόχο η δράση μας να είναι αποτελεσματική και αποδοτική. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναλάβουμε ουσιαστική δράση και να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα. 
Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα περιβαλλοντικά προβλήματα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, η δράση μας όμως, όπως αναφέρουμε παραπάνω, επικεντρώνεται σε αυτά για τα οποία έχουμε διενεργήσει έρευνες σε βάθος και έχουμε συνεργαστεί με έγκριτους επιστήμονες διεθνώς. Δεδομένου ότι το ζήτημα των chemtrails δεν περιλαμβάνεται σε κάποια από τις διεθνείς μας εκστρατείες, δε διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία ώστε να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη πληροφόρηση των πολιτών. 
Έχουν γραφτεί αρκετά άρθρα γύρω από την θεωρία της ύπαρξης chemtrails και πως, εαν υπάρχουν, μπορεί να χρησιμοποιούνται για μετατροπή καιρικών συνθηκών, βιολογικό πόλεμο, μεταφυσικές δραστηριότητες ή έλεγχο των εγκεφαλικών λειτουργιών του ανθρώπου. 
Η Greenpeace δεν έχει οποιαδήποτε έρευνα ή σχέση με αυτό το θέμα. Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πληθώρα κειμένων γύρω από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παρασκευόπουλος
Ελληνικό γραφείο της Greenpeace
Greenpeace Ελλάς  Κολωνού 78, τ.κ. 104 37 - Αθήνα



Περισσότερα για την αντιμετώπιση της Greenpeace, η οποία έχει αυτοχαρακτηριστεί ως "Μη κυβερνητική οργάνωση με σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος", μπορείτε να δείτε ΕΔΩ