Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Smart Card = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ - ΣΚΛΑΒΙΑ



ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Smart Cards (ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ CHIP-ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΩΤΟ Ή ΑΛΛΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΝΟΥΜΕΡΑ - ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΤΟ 2012 - 2013 ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ) ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. 

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=Cedif...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτώνhttp://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο) 


Η ταινία μικρού μήκους 'Smart Card' (Έξυπνη Κάρτα) του JamesOxford, είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει πόσο φρικτή μπορεί να γίνει η καθημερινή ζωή μας από την εξάρτησή μας από τη σύγχρονη τεχνολογία, όπου κάθε συναλλαγή και επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω ενός συστήματος, της Έξυπνης Κάρτας. ΠΗΓΗ: http://redskywarning.blogspot.gr/2012... ΚΑΙhttp://redskywarning.blogspot.gr/sear... 
'Smart Card' (2005) : Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)
Ένα τρομακτικό μέλλον εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος είναι σκλάβος της τεχνολογίας, φακελωμένος και έρμαιο σε «ανθρωποειδή» ...
Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James Oxford που παρουσιάστηκε στο 2ο ετήσιο φεστιβάλ οπτικοακουστικών μέσων Hatch στην Bozeman της Mοντάνα των ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2005. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Σαμαράς - νέες ταυτότητες - πλαστικό χρήμα : Αφού διαμαρτύρεσθε θα σας δέσω τα χέρια με σπάγγο αλλά τους λαιμούς με αλυσίδα" ΠΗΓΗ:http://www.pentapostagma.gr/2012/12/b...

Θαύμα! Παράλυτος κούνησε το χέρι του! - Δείτε πως προωθούν το χάραγμα του θηρίου χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα τους ανθρώπους

Θαύμα! Παράλυτος κούνησε το χέρι του! - Δείτε πως προωθούν το χάραγμα του θηρίου χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα τους ανθρώπους

Ένας άνθρωπος που είναι παράλυτος από το λαιμό και κάτω έχει γίνει ο πρώτος ασθενής που θα κουνήσει το χέρι του μόνο με τη δύναμη της σκέψης.

Χάρη σε ένα τσιπ εμφυτευμένο στον εγκέφαλό του, ο Ian Burkhart μπαίνει σε αυτό που οι γιατροί αποκαλούν μια «βιονική εποχή» που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αντιμετώπιση των ατόμων με αναπηρία.

Το μόνο που είχε να κάνει είναι να σκεφτεί έντονα να κινήσει το χέρι του και το υπόλοιπα γίνονται από το τσιπ σε λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Ο 23-χρονος κ. Burkhart, διεξήγαγε μια επιτυχή δοκιμή του «Neurobridge» που οι γιατροί λένε ότι θα μπορούσε να προσφέρει ελπίδα σε θύματα εγκεφαλικών επεισοδίων και άτομα με μυϊκές διαταραχές.

Μια ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και την εταιρεία ερευνών Battelle άνοιξε το κρανίο του ασθενούς και προσέθεσε το 0,15 ιντσών τσιπ στον εγκέφαλό του για να «διαβάζει» τις σκέψεις του.

Σε μια δοκιμή, ο κ. Burkhart ήταν σε θέση να σφίξει το χέρι του σε γροθιά, να το ανοίξει πλήρως και να πιάσει ενα κουτάλι. Δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι αυτό είναι το πράγμα που του έλειπε περισσότερο διότι πλέον «νιώθει ανεξάρτητος».

Ολα καλά μέχρι εδώ, και ποιός δεν θα τολμούσε να πεί μπράβο σε μια τέτοια μεγάλη επιτυχία της επιστήμης;

Η πλειοψηφία των ανθρώπων θα το δεχτεί ασυζητητί, εκτός βέβαια από μια μερίδα ανθρώπων που έχει τη γνώση, ερευνεί τις Χριστιανικές γραφές και καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ανακάλυψη που δεν είναι άλλο από μια απάτη του διαβόλου να τσιπαριστεί το σύμπαν.

Τι περιμένετε, να σας πούν ξαφνικά ελάτε να πάρετε το χάραγμα του θηρίου επειδη έτσι το αποφάσισε ο αντίχριστος;

Φυσικά και θα μας το περάσουν ύπουλα, ώστε ακόμη και αυτοί που είναι αντίθετοι να το δεχτούν με ευκολία.

Θα πεί κάποιος ... καλά, εδω θα θεραπευτεί ένας παράλυτος άνθρωπος κι εσυ μου λές παραμύθια για τσιπάκια;

Και σας απαντώ φίλοι μου. Γιατί με αυτή την τεχνολογία και όχι με κάποια άλλη- που δεν θα περιλαμβάνει μικροτσίπ εμφυτεμένο στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου;

Διότι ολόκληρη η τεχνολογία είναι του κακού, και αυτός μαζί με τα τσιράκια θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές στην κόλαση. Ομως ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 13 στους στίχους 16 εώς 18 μας προειδοποιεί:

16. Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,

17. και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.


18. Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς'.

Τώρα, ας διαβάσουμε περιληπτικά τη διήγηση του θαύματος της θεραπείας του παραλύτου της Βηθεσδά.

Στα Ιεροσόλυμα ήταν ένας άνθρωπος, άρρωστος τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια. Όταν τον είδε ο Ιησούς κατάκοιτο γνωρίζοντας πως ήταν έτσι για πολύ καιρό, τον ρώτησε: «Θέλεις να γίνεις καλά;» «Κύριε», του αποκρίθηκε ο άρρωστος, «δεν έχω κανέναν να με βάλει στη δεξαμενή μόλις αναταραχτούν τα νερά˙ έτσι, ενώ εγώ προσπαθώ να πλησιάσω μόνος μου, πάντοτε κάποιος άλλος κατεβαίνει στο νερό πριν από μένα». Ο Ιησούς του λέει: «Σήκω πάνω, πάρε το κρεβάτι σου και περπάτα». Κι αμέσως ο άνθρωπος έγινε καλά, σήκωσε το κρεβάτι του και περπατούσε.

Σήμερα φίλοι μου, έρχεται ο διάβολος μαζί με την τεχνολογία του για να θεραπεύσει τον παράλυτο και τον κάθε άρρωστο ως άλλος Μεσσίας.

Τότε να μην πλανηθήτε από τα όμορφα λόγια και τα θαύματα του. Ο αντίχριστος δεν θα φανερωθεί με το πρόσωπου του κακού, αλλά θα θελήσει να βοηθήσει τους φτωχούς και τους πονεμένους, και όλος αυτός ο κόσμος ο ανίδεος θα τρέξει από πίσω του και θα λέει:

Να ο Χριστός, αυτός είναι, και οχι εκείνος που σταυρώθηκε. Αυτό όμως που θα αποζητά θα είναι να καίει τις ψυχές μας στο αιώνιο πύρ.

Ας προσευχηθούμε να μας να μας φωτίσει ο θεός και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε.

Και για να μην χάσουμε την ελπίδα μας ποτέ, αυτό που πρέπει να λέμε πάντοτε είναι

ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ

Γιατί στο τέλος πάντα.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ!!!