Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Τι ήταν τα περίεργα φώτα πάνω από τον Ειρηνικό που τρόμαξαν τους δύο πιλότους ενός Βoeing 747;

Τι ήταν τα περίεργα φώτα πάνω από τον Ειρηνικό που τρόμαξαν τους δύο πιλότους ενός Βoeing 747;

Τι ήταν τα μυστηριώδη κόκκινα φώτα που είδαν οι δύο πιλότοι ενός Boeing 747-400 πάνω από τον Ειρηνικό; Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς και μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Σε ανάρτησή ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αναφέρει:
«Την περασμένη νύκτα πάνω από τον ειρηνικό Ωκεανό κάπου νότια από την ρωσική χερσόνησο της Καμτσάτκα βίωσα την πλέον ανατριχιαστική εμπειρία μου σε όλη την καριέρα μου ως πιλότος αερογραμμών.  Ύστερα από 5 ώρες πτήσης αφότου είχαμε αφήσει την Ιαπωνία και ταξιδεύαμε χωρίς αναταράξεις στα 34.000 πόδια πετούσαμε  προς την Αλάσκα όπου θα φτάναμε ύστερα από 4,5 ώρες περίπου.
Τότε ακούσαμε στον ασύρματο για σεισμούς στην Ισλανδία, τη Χιλή και το Σαν Φρανσίσκο και επειδή στη διαδρομή μας υπήρχαν κάποια ηφαίστεια τα οποία υπήρχε κίνδυνος να επηρεαστούν από τη σεισμική διέγερση. Αμέσως επικοινωνήσαμε με το κέντρο βάσης για να ελέγξουμε  υπήρχε κάτι τέτοιο καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης μας από τότε που είχαμε αναχωρήσει από το Χόνγκ Κόνγκ.
Τότε στο βάθος του ορίζοντα και λίγο πιο πάνω από αυτόν παρατηρήσαμε μια έντονη λάμψη να φεύγει από την επιφάνεια. Έμοιαζε σαν μια αστραπή αλλά πολύ μεγαλύτερης έντασης κατευθυνόμενη όμως από κάτω προς τα πάνω. Δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου κάτι παρόμοιο και δεν υπήρξαν άλλες λάμψεις πριν ή μετά από αυτή την «έκρηξη» φωτός. 
Από τη στιγμή που στο ραντάρ καιρού δεν είχαμε παρατηρήσει καμιά καταιγίδα εντείναμε την προσοχή μας μήπως υπήρχε κάτι που είχε διαφύγει από το ραντάρ.
Αποφάσισα να πάρω μερικές φωτογραφίας από τον νυκτερινό ουρανό και την παράξενη πράσινη λάμψη η οποία ήταν παντού σχεδόν πάνω από το βόρειο ημισφαίριο. Νομίζω πως ήταν κάποιο είδος βόρειου σέλαoς αλλά ήταν πολύ πιο διασκορπισμένο σε σημείο που να μην έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Ύστερα από 20 λεπτά παρατήρησα ένα βαθύ κόκκινο- πορτοκαλί φως να εμφανίζεται στο ίχνος της πτήσης μας αλλά και αυτό ήταν κάπως παράξενο καθώς δεν έπρεπε να υπήρχε τίποτα εμπρός μας παρά μόνο ατελείωτος ωκεανός ολόγυρά μας και εκατοντάδες μίλια. Ούτε κάποια πόλη ούτε και κάποιος αλιευτικός στόλος θα έπρεπε να υπήρχε στην περιοχή, εκτός του γεγονότος ότι τα φώτα ήταν κόκκινα και πορτοκαλί σε αντίθεση με τα κίτρινα ή λευκά που πόλεις ή τα πλοία δίνουν. 
Όσο τα; πλησιάζαμε τόσο πιο έντονα γίνονταν, φωτίζοντας τα σύννεφα αλλά και την θάλασσα από κάτω μας σε μια παράξενη λάμψη που προκαλούσε φόβο. Και όλα αυτά σε ένα σημείο του κόσμου όπου δε θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα παρά μόνο ατελείωτη θάλασσα.
Ο μόνος λόγος τον οποίο θα μπορούσα να σκεφτώ για το παράξενο αυτό φαινόμενο είναι κάποια έκρηξη υποθαλάσσιου ηφαιστείου γύρω στα 30 λέπια πριν πετάξουμε από το συγκεκριμένο σημείο.
Επειδή το κοντινότερο αεροδρόμιο βρισκόταν τουλάχιστον 2 ώρες μακριά δεν αισθανθήκαμε και ιδιαίτερη χαρά καθώς εάν επρόκειτο για ηφαίστειο η ηφαιστειακή σκόνη θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στους κινητήρες μας. Τελικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Αναφέραμε το γεγονός στον πύργο Ελέγxου του Σαν Φρανσίσκο και τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ήταν αυτά τα περίεργα φώτα». καταλήγει στην εξιστόρηση του ο κυβερνήτης του Boeing 747.»
 Τι ήταν τα περίεργα φώτα πάνω από τον Ειρηνικό που τρόμαξαν τους δύο πιλότους ενός Βoeing 747; ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..Απαγορευεται η αναρτηση της Ελληνικης Σημαιας δια νομου! Ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..Απαγορευεται η αναρτηση της Ελληνικης Σημαιας δια νομου! Ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες



Με σχετικό νόμο απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας. Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο....
851/1978 Αρ.2 παρ. 2α η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Κατά την... διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.

Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου αναφέρει ....
"ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού."

Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το «υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς.»

Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα.
skeftomasteellhnika.blogspot.gr