Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΙ ειρωνεύονται και ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τον Χριστό και την Παναγία!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΒΡΑΙΟΙ ειρωνεύονται και ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τον Χριστό και την Παναγία!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Από εκπομπή σε κανάλι του
 Ισραήλ!

Αυτά δεν θα τα δείτε ποτέ στα
 κανάλια των Χριστιανικών χωρών
 απλούστατα γιατί όλα τα μεγάλα 
ΜΜ"Ε" ελέγχονται από Εβραίους
 οι οποίοι το παίζουν άθεοι στις 
υπόλοιπες χώρες εκτός Ισραήλ,
 αλλά στο Ισραήλ βρίζουν χυδαία
 οτιδήποτε το Χριστιανικό! 


Δείτε τους ελεεινούς πως χλευάζουν ότι πιο ιερό έχουμε....

Greece Report: ΕΒΡΑΙΟΙ ειρωνεύονται και ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ τον Χριστό και την Παναγία!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΗΓΗ

Σκοπιανοί ιστορικοί: «Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι είμαστε Σλάβοι»

Σκοπιανοί ιστορικοί: «Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι είμαστε Σλάβοι»

«Το ζήτημα της μακεδονικής ταυτότητας μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι των λέξεων και των ερμηνειών», γράφει το Alsat-M και συνεχίζει:

Ο ιστορικός των Σκοπίων Τοντόροφ Τσεπρεγκάνοφ, δεν αρνείται τη σλαβική καταγωγή των πολιτών του κράτους της FYROM, αλλά λέει ότι έχει προσδιοριστική σημασία για τις φυλές που υπάρχουν και όχι για το σύνολο του λαού.

Σύμφωνα με τον Τσεπρεγκάνοφ (Тодоров Чепреганов)οι πολίτες της FYROM δεν έχουν μόνο σλαβική καταγωγή, αλλά και αρχαία και βυζαντινή καταγωγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές είναι αιτίες που οι Ηνωμένες Πολιτείες προβαίνουν σε δηλώσεις και μαζί με την ΕΕ προσπαθούν να αρνηθούν την ύπαρξη του ‘μακεδονικού’ λαού και επιδιώκουν την αλλαγή του ονόματος της χώρας.

Μια διαφορετική προσέγγιση κάνουν οι Αλβανοί ιστορικοί. Ο Βέμπι Τζεμάιλι (Веби Џемаили) εκτιμά ότι δεν υπάρχει τίποτε προσβλητικό στην ονομασία των πολιτών ως Σλάβοι, γιατί αυτό είναι ένα αποδεδειγμένο επιστημονικό γεγονός.

«Αυτές οι φυλές ήρθαν στα εδάφη αυτά, κατά τον 7ο αιώνα. Αργότερα δημιούργησαν ένα κράτος, το οποίο δεν έχει τίποτε κοινό με τον όρο ‘Μακεδονικό».

Ως εκ τούτου, στην ευρωπαϊκή και την παγκόσμια διπλωματία, ιστορικά είναι γνωστοί ως ‘Σλαβομακεδόνες’ ή νοτιοΣλάβοι (στη σλαβική των Σκοπίων: како Славо-Македонци или јужни Словени). Υπάρχει πολύ χαμηλό επίπεδο για να διαμαρτύρονται, γιατί οι Αμερικανοί και η Ευρώπη γνωρίζουν πολύ καλά την ‘εθνογέννησή τους’, την προέλευσή τους και το σχηματισμό του παρόντος κράτους, το οποίο σχηματίσθηκε την κομμουνιστική περίοδο υπό την ηγεσία του Τίτο τους», δήλωσε ο ιστορικός Βέμπι Τζεμάιλι.

Οι προσπάθειες να αρνηθούμε τη σλαβική ταυτότητα και να προβάλουμε την αρχαία μακεδονική, άρχισε με την άφιξη του VMRO-DPMNE στην εξουσία και εκδηλώνεται έμπρακτα με το έργο της αρχαιοποίησης του κράτους [за антиквизација на државата], ειδικά με το σχέδιο «Σκόπια 2014».

Μάλλον, την εντελώς αντίθετη στάση έχουμε από τον πρώτο πρόεδρο της χώρας τον Κίρο Γκλιγκόροφ, όταν με δηλώσεις του από τα Τίρανα το 1992, απέρριψε κατηγορηματικά την αρχαία καταγωγή των σημερινών Σλάβων, λέγοντας ότι οι ‘Μακεδόνες’ είναι Σλάβοι (дека ‘Македонците’ се Словени), είπε ο Τζεμάιλι.