Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο σκουπιδοντενεκές Τηλεόραση και εμείς

Ο σκουπιδοντενεκές Τηλεόραση και εμείς


Μέσα στη τόση μαυρίλα που υπάρχει στη χώρα, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο καναλότοπος. Σ΄ αυτά τα κανάλια δεν ρέει σχεδόν ποτέ καθαρό νερό, αλλά λύματα και βρωμιά. Δεν επιδέχονται δε καθαρισμό, ούτε καν ανακύκλωση, διότι η σαπίλα τα έχει διαβρώσει σε υπερθετικό βαθμό. Θέματα ανούσια, κουτσομπολίστικα, κονσερβαρισμένες τεχνητές ειδήσεις…με μουσική υπόκρουση και ανάλογο προσποιητό ύφος τηλεπαρουσιαστών, και με έπαρση όταν έχουν κάποιον αξιόλογο συνομιλητή.

Εκπομπές τρισάθλιες για αποχαυνωτική κατανάλωση ανθρώπων θερμοκηπίου, όπου η αρρενωπότητα παρουσιαστών εκλείπει, και αναδεικνύεται ως πρότυπο το θηλυπρεπές. Αποβλακωτικά σήριαλ,
συζητήσεις ανιαρών και ανούσιων θεμάτων, κατασκευασμένα «γεγονότα» που προβάλλουν την μετριότητα και τα ασήμαντα, θάβοντας τα σημαντικά.

Χαμηλό επίπεδο παρουσιαστών και φιλοξενουμένων και αν τύχει κάποιος αξιόλογος προσπαθούν να τον εμπαίξουν και να του αφαιρέσουν τον λόγο. Μια καταλυτική ομοιομορφία σε όλα τα κανάλια, σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις την χαζομάρα, από το γελοίο, γιατί ξέρεις από πριν που και πως θα καταλήξει το σενάριο.

Κείμενα, υπότιτλοι, λογότυπα, εκφράσεις, όπου κατά κόρον χρησιμοποιούνται αλλογενείς γλώσσες και κουλτούρες. Τα φτωχά αγγλικά κυριαρχούν, απέναντι στον πλούτο των Ελληνικών λέξεων εξοβελίζοντάς τα, λες και αποτελούμε επαρχία της γηραιάς Αλβιόνος.

Σε εποχή ισχνών αγελάδων, όπου μετά δυσκολίας ο λαός βγάζει τα προς το ζην, προβάλλουν εκπομπές με παρασκευές πλούσιων εδεσμάτων ! δίνουν εικόνα για χόρταση… σε πεινασμένους. Διαφημίσεις κακόγουστες για άχρηστα προϊόντα που αποβλέπουν στην αρπαγή και του τελευταίου ευρώ του Έλληνα.

Φιλμ όπου κυριαρχεί η βία, όπου προβάλλεται η κατάπτωση των ηθικών αξιών είναι συχνή προβολή, οδηγώντας τις μάζες στην αποχαύνωση και στο κατέβασμα του νοητικού επιπέδου.

Ατσαλάκωτοι παρουσιαστές μιλούν με πάθος σε ειδήσεις, που δεν είναι ειδήσεις, προσφέροντας «μεταλλαγμένες τροφές» σε ανθρώπους που τους οδηγούν σε κατανάλωση υβριδικών ψευτοειδήσεων.

Τι πρέπει να κάνουμε ;

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Να αποκτήσουμε ξανά την χαμένη ανθρώπινη προσωπικότητα. Να μιλούμε στο εξής, γιατί κι αυτό μας το αφαιρεί η τηλεόραση.

Εκεί δεν υπάρχει διάλογος…είναι μονόλογος της τηλεόρασης. Τα φοβικά δελτία ειδήσεων είναι για να τρομοκρατούν τους απλούς ανθρώπους.

Αφαιρούν ενέργεια, δημιουργικότητα και παθητικά σχεδόν δεχόμαστε το ψέμα…. για αλήθεια, διότι το είπε το κουτί και ο σοβαροφανής τηλεπαρουσιαστής.

Η εικόνα δύσκολα διαψεύδεται και σε αυτό έχουν επενδύσει με μαεστρία για να έχουν με το μέρος τους τις μάζες. Ο φοβισμένος υποκύπτει εύκολα, γίνεται θύμα δεν έχει αντιστάσεις. Τα αρρωστημένα μυαλά φρόντισαν να μας υπνωτίζουν μέσω αυτού του εργαλείου. Δεν υπάρχει σήμα.

Έτσι δεχόμαστε τις ψεύτικες υποσχέσεις των πολιτικών, τα παραμύθια που ξεφουρνίζουν κάθε τόσο, τις ψεύτικες αιτίες και αφορμές των πολεμικών συρράξεων, την αποδόμηση της εθνικής μας ταυτότητας και οι πολλές παγίδες που στήνουν πιάνουν και τα προσδοκώμενα θηράματα.
Πομπώδεις φράσεις και λέξεις όπως : «πολιτισμικότητα», «σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», «ανοχή», και άλλες συναφείς μπουρδολογίες γέμισαν την χώρα μας με λαθρομετανάστες, των οποίων τα δικαιώματα έγιναν περισσότερα από τους ιθαγενείς.

Μα ακόμη και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, το χαζοκούτι χώρισε την οικογένεια, διότι ένας θέλει να δει τα αθλητικά, άλλος την σαπουνόπερα, άλλος την κουζίνα και άλλος τα κουτσομπολιά.


Έτσι υπήρξε νέα ανάγκη να αυξηθούν οι τηλεοπτικές συσκευές, αφού η μία δεν επαρκεί για να καλύψει διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Η κοινωνικότητα θα επανέλθει, όταν ξέρουμε πως να χειριστούμε το κουτί και όχι να μας χρησιμοποιεί αυτό.

Ο σκουπιδοντενεκές Τηλεόραση και εμείς | ΑντιΝεοταξίτης ΠΗΓΗ

ΗΠΑ: Παράξενη νέα προσθήκη που λέει “2014” στις Georgia Guidestones

ΗΠΑ: Παράξενη νέα προσθήκη που λέει “2014” στις Georgia Guidestones

ΗΠΑ: Παράξενη νέα προσθήκη που
 λέει “2014” στις Georgia Guidestones

Ένα νέο τμήμα στο οποίο
 αναγράφεται "2014" προστέθηκε
 πρόσφατα στις Georgia Guidestones
 ("Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας"
 στα ελληνικά). Αυτό το απόκοσμο και
 μυστηριώδες μνημείο από γρανίτη,
 το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του 
λόφου Elbert County, στην Γεωργία
 των ΗΠΑ, μόλις έγινε ακόμα πιο 
απόκοσμο και μυστηριώδες.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε : Georgia Guidestones: 
Οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας; Με δυο λόγια: υπάρχουν πάνω στο
 μυστηριώδες αυτό μνημείο που χτίστηκε το 1980, αναφορές για μια μαζική
 εξολόθρευση πληθυσμού, μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια ενιαία γλώσσα 
και μια ενιαία θρησκεία.. Το μήνυμα - που αποτελείται από δέκα οδηγίες - 
είναι χαραγμένο σε οκτώ διαφορετικές σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη
 μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων. Οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, 
Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Αρχαία Κινέζικα, και Ρώσικα.

Μια πρόσφατη προσθήκη στο μνημείο - ένα τετράγωνο γρανιτένιο κομμάτι
 στο οποίο είναι γραμμένο το 2014 (στην πραγματικότητα 20 & 14) –
 τοποθετήθηκε ανάμεσα στην αγγλική και την ισπανική πλάκα. Τι να θέλει
 να πει αυτός ο αριθμός; Είναι κάτι ασήμαντο; Είναι κάποια φάρσα; Αποδεικνύει
 ότι οι Guidestones εξακολουθούν να «ενημερώνονται» από τους χορηγούς της 
και ότι το μήνυμά τους, περισσότερο από ποτέ, σχετίζεται με το 2014;
 
Μια άλλη πρόσφατη προσθήκη στα μνημεία είναι οι κάμερες επιτήρησης.


ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: ΗΠΑ: Παράξενη νέα προσθήκη που λέει “2014” στις Georgia Guidestones http://periergaa.blogspot.com/2014/10/2014-georgia-guidestones.html#ixzz3EsY0KEG6
Follow us: PERIERGAA on Facebook

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΟΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

















Τα εμβόλια προκαλούν μια άνευ προηγουμένου αριθμό μεταλλάξεωνΕξετάζεται ένας σοβαρός αναπνευστικός ιός γνωστός ως EV-D68.

Χτυπά σκληρά και....
γρήγορα και έχει ήδη δημιουργήσει ένα ξέσπασμα στο Κολοράντο, Μισούρι, Utah, Κάνσας, Ιλινόις, Οχάιο, και σ άλλα τέσσερα κράτη στις μεσοδυτικές πολιτείες.

Έχει, επίσης, περάσει από τον Καναδά με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Αλμπέρτα, Βρετανική Κολούμπια και το Οντάριο. Αν και δεν υπάρχει κανένα γνωστό εμβόλιο για τον ιό, κατά ειρωνεία της τύχης ένα κοινό θέμα έχει ανακαλυφθεί σε όσους έχουν μολυνθεί ... όλοι έχουν εμβολιαστεί.





Τα συμπτώματα μπορεί να μιμούνται εκείνα του ιού της γρίπης, αλλά μπορεί να έχει μια πολύ πιο τρομερή επίδραση σε εκείνους που αρρωσταίνουν. Ο Δρ Mary Anne Jackson, διευθυντής τμήματος του νοσοκομείου για μολυσματική ασθένεια συμμερίζεται τις ανησυχίες του με το CNN.

«Είναι χειρότερο από την άποψη του πεδίου εφαρμογής του σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά που χρειάζονται εντατική φροντίδα. Θα έλεγα ότι είναι άνευ προηγουμένου. Έχω ασκηθεί για 30 χρόνια στην παιδιατρική, και δεν έχω δει ποτέ τίποτα αρκετά όπως αυτό. "


Ο Enterovirus D68 (EV-D68) έχει μολύνει περισσότερα από 150 παιδιά στις ΗΠΑ, και έχει προσφάτως εξαπλωθεί στον Καναδά με 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε τρεις επαρχίες.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει πεθάνει από τον ιό, αλλά δεκάδες παιδιά έπρεπε να αντιμετωπιστούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Εντεροϊοί, όπως EV-D68, σχετίζονται με το κοινό κρυολόγημα ιό και μπορεί να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο με το βήχα και το φτάρνισμα, με τη στενή επαφή με μολυσμένα άτομα ή αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια. 

Σε γενικές γραμμές, εντεροϊοί έχουν περίοδο αιχμής το καλοκαίρι και το φθινόπωρο , έτσι δεν είναι ασυνήθιστο να δούμε αύξηση των ασθενειών που προκαλούνται από εντεροϊοί αυτή τη φορά του έτους, ωστόσο, η ένταση με την οποία ο ιός επιτίθεται παιδιά είναι σπάνια.

Υπάρχουν περισσότερα από 100 είδη των εντεροϊών προκαλούν περίπου 10 έως 15 εκατομμύρια κρούσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, σύμφωνα με το CDC. Αυτά μεταφέρονται στον εντερικό σωλήνα και συχνά εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος.

Αν και δεν υπάρχει κανένα γνωστό εμβόλιο για τον ιό, καθώς και το πεδίο που θα φτάσει είναι επίσης άγνωστο, εκείνοι που έχουν μολυνθεί είναι μετά από ένα κοινό θέμα. Έχουν όλοι έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR, εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια πολιομυελίτιδας. Φυσικά, πολλά παιδιά στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμβολιαστεί, και οι περισσότεροι χρειάζεται να εμβολιαστούν, ώστε να πανε στο σχολείο.Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η ασθένεια δεν συμβαίνει, ακόμα, σε παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Μέχρι στιγμής όλες οι εκθέσεις που βλέπουμε προέρχονται από παιδιά που έχουν εν μέρει ή πλήρως εμβολιαστεί," είπε μολυσματική ασθένεια ειδικός Δρ Heather Ashton. «Οι εκθέσεις που διαχειρίζεται το Εθνικό Σύστημα Επιτήρησης Enterovirus και οι περιλήψεις μέχρι στιγμής όλες έρχονται από εμβολιασμένους παιδιατρικούς πληθυσμούς στις ΗΠΑ και τον Καναδά."

Ο Δρ Pritish Tosh, για λοιμώδη νοσήματα ιατρός-ερευνητής στην Κλινική Mayo, πρόσθεσε: «Όταν έχουμε να κάνουμε με ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος σε νέους ανθρώπους, που μπορεί να είναι σοβαρή και να οδηγήσει σε εισαγωγές στο νοσοκομείο και την απαίτηση της εντατικής θεραπείας. Και φαίνεται ότι μέσα από αυτό το στέλεχος του ιού που προκαλεί λοιμώξεις σε παιδιά είναι αρκετά σοβαρά με αποτέλεσμα να  εισαχθούν στο νοσοκομείο. " 



Γιατί τα εμβολιασμένα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα στην ασθένεια

Εκτός από τις περιβαλλοντικές τοξίνες και εφοδιασμό μας σε τρόφιμα, εμβόλια παραμένουν ως μια από τιςμεγαλύτερες απειλές για την υγεία των παιδιών μας .

Σε μια μελέτη του 2011 στην Εφημερίδα της Ιολογίας ερευνητές στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία απέδειξαν ότι η τακτική εμβόλιο της γρίπης στα παιδιά επιδεινώνεται πραγματικά μια βασική πτυχή της γρίπης καταπολεμώντας το  ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αυτή η έρευνα δεν διεξήχθη από 
επιστήμονες που αντιπαθούν το εμβόλιο . Μάλλον, διεξήχθη από ερευνητές pro-εμβόλιο που αφιέρωσαν την καριέρα τους προσπαθώντας να αναπτύξουν καλύτερα εμβόλια. Επικεφαλής συγγραφέας Rogier Bodewes παραδοσε το απογοητευτικό μήνυμα, όπως ο ίδιος εξήγησε ότι τα εμβόλια της γρίπης "έχουν πιθανά μειονεκτήματα που έχουν προηγουμένως υποστεί εκτιμηθεί και ότι είναι επίσης ένα θέμα της συζήτησης."

Περιέλαβε εξαιρετικά προηγμένη επιστημονική αξιολόγηση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι ερευνητές συνέλεξαν δείγμα αίματος από 27 υγιείς, μη εμβολιασμένα παιδιά με μέση ηλικία των 6 ετών, και 14 παιδιά με κυστική ίνωση οι οποίοι έλαβαν ένα ετήσιο εμβόλιο της γρίπης. Τα μη εμβολιασμένα παιδιά βρέθηκαν να έχουν μια ανώτερη ανοσολογική απόκριση, δίνοντας τους ευρύτερη προστασία από ό, τι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σε μια πραγματική εποχή γρίπης, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της πανδημίας.

Σύμφωνα με [2011 Aug] μέλος της υγείας των μη εμβολιασμένων παιδιών: Ασθένειες σε μη εμβολιασμένα παιδιά , τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα μη εμβολιασμένα παιδιά  επηρεάζονται λιγότερο από κοινές ασθένειες.

Το άσθμα, η αλλεργική ρινίτιδα και νευροδερματίτιδα. Μια γερμανική μελέτη με 17461 παιδιά ηλικίας 0-17 ετών (KIGGS) έδειξε ότι το 4,7% των παιδιών πάσχουν από άσθμα, 10,7% των παιδιών αυτών από αλλεργικό συνάχι και το 13,2% από νευροδερματίτιδα. Οι αριθμοί αυτοί διαφέρουν σε δυτικές χώρες, δηλαδή την επικράτηση του άσθματος μεταξύ των παιδιών στις ΗΠΑ είναι 6%, ενώ είναι 14-16% στην Αυστραλία (Australia Υγείας 2004, AIHW). Ο επιπολασμός του άσθματος μεταξύ των μη εμβολιασμένα παιδιά στη μελέτη ήταν 0,2%, 1,5% αλλεργική ρινίτιδα και νευροδερματίτιδα 2%.

Σύμφωνα με τη μελέτη KIGGS περισσότερο από το 40% των παιδιών ηλικίας μεταξύ 3 και 17 ετών είχαν ευαισθητοποιηθεί κατά ένα τουλάχιστον αλλεργιογόνο που είχαν δοκιμαστεί (20 κοινά αλλεργιογόνα ελέγχθηκαν) και το 22,9% είχε μια αλλεργική νόσο.

KIGGS έδειξε ότι το 12,8% των παιδιών στη Γερμανία είχε έρπητα και το 11% υποφέρει από ωτίτιδα (φλεγμονή του μέσου ωτός). Αν συγκρίνουμε αυτό με τα μη εμβολιασμένα παιδιά ο έρπητας μεταξύ του είναι πολύ σπάνιος (λιγότερο από 0,5%).

Σε μικρά παιδιά κάτω από την ηλικία των 3 τα ​​κονδυλωμάτα είναι πολύ σπάνια. Μετά τα 3 έτη της ηλικίας τους, ωστόσο, ο επιπολασμός αυξάνεται. Στις ηλικίες μεταξύ 4 και 6 ετών, 5-10% των παιδιών έχουν κονδυλώματα, στην ηλικιακή ομάδα 16-18, 15-20% έχουν κονδυλώματα. (Πηγή: netdoktor.at ). Μόνο το 3% των μη εμβολιασμένων παιδιών στην έρευνα είχαν κονδυλώματα.

Μη εμβολιασμένα παιδιά είναι πέντε φορές λιγότερο πιθανό να έχουν άσθμα από τα εμβολιασμένα, 2,5 φορές λιγότερο πιθανό να έχουν δερματικά προβλήματα και 8 φορές λιγότερο πιθανό να είναι υπερκινητικά.

ΝαηοΒασίβήα και Mycoplasma

Υπάρχουν ομοιότητες με το μυκόπλασμα και  ανακαλύφθηκαν πρόσφατα νανοβακτήρια, σήμερα θεωρείται ότι είναι οι μικρότερες μορφές της ζωής και είναι γνωστό ότι μολύνουν τα εμπορικά εμβόλια.Nanobacteria είναι πανταχού παρούσα και μπορεί να εμπλέκεται στην παθολογία πολλών ασθενειών επί του παρόντος θεωρούνται από άγνωστη αιτία.

Ο Donald W. Scott, ο συντάκτης του The Journal of Εκφυλιστικές Παθήσεις και ο συν-ιδρυτής της Common Cause Ιατρικό Ίδρυμα Ερευνών, συνδέει τα εμβόλια για το AIDS (όπως έκανε ο Hillerman) και στις ΗΠΑ βίο-όπλα της έρευνας, και λέει ότι έχουν μολυνθεί με μυκόπλασμα , ένα πρωτόγονο βακτήριο που παίρνουν μέσα από τα κυτταρικά τοιχώματα.

Τον Μάιο του 2005, ο Δρ Olavi Kajander παραδοθεί ένα απογοητευτικό μήνυμα σε μια κοινή συνεδρίαση του FDA των ΗΠΑ και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων για την ασφάλεια από ιούς, όταν παρουσίασε νέα στοιχεία για να υποστηρίξει κάτι που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1997: ότι τα εμβόλια έχουν μολυνθεί με νανοβακτήρια. Από το 1999, οι κρατικές υπηρεσίες δεν  έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για να διερευνήσουν την καταγγελία, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το πείραμα NIH που απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν τα σωματίδια ανακαλύφθηκαν από Kajander ως δείγματα ελέγχου? τώρα που η μόλυνση του εμβολίου έχει αναφερθεί επίσημα στις αρχές, το ερώτημα είναι: τι θα γίνει;

Ίσως η μεγαλύτερη επιστημονική αρχή για εμβόλια λέει ότι έχουν μολυνθεί είναι ο Garth Nicolson. 

Αυτός είναι ένας βιολόγος κυττάρων και εκδότης του Journal of Clinical and Experimental μετάσταση, και στην Εφημερίδα της Κυτταρικής Βιοχημείας. 
Αυτός είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιστήμονες στον κόσμο, έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 600 ιατρικές και επιστημονικές κριτές χαρτιά, επεξεργασία πάνω από 14 βιβλία, και υπηρέτησε στη συντακτική επιτροπή των 28 ιατρικών και επιστημονικών περιοδικών. Δεν είναι απλά λέγοντας ότι τα εμβόλια έχουν μολυνθεί από μυκόπλασμα αλλά προειδοποιεί τις ΗΠΑ . Ο Nicolson προχωρεί περισσότερο και λέει ότι  όλοι θα καταστραφουμαι από αυτούς και τις αναθέτουσες χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες που δημιουργούν. Η ζημία μεταφράζεται σε δια βίου ασθενείς (και ως εκ τούτου βίου κέρδος) για την φαρμακευτική βιομηχανία που κάνει τα εμβόλια και λέει δεν φαίνεται να είναι τυχαία.







Nanobacteria είναι νέοι μικροοργανισμοί που δεν είναι ανιχνεύσιμα με τις σημερινές μεθόδους δοκιμής στειρότητας, αλλά είναι ανιχνεύσιμη με νέα κουλτούρα και Immunomethods. 

Αυτά είναι συνήθως παρόντες σε βοοειδή και τα προϊόντα αίματος και επομένως σε καλλιέργειες κυττάρων και αντιγόνων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων που προέρχονται από αυτά, και μπορεί να είναι παρόν σε προϊόντα αντισώματος και γάμμα σφαιρίνη. 
Nanobacteria είναι ένας πιθανός κίνδυνος, λόγω των κυτταροτοξικών ιδιοτήτων και την ικανότητα να μολύνει τα έμβρυα τους, και κατά συνέπεια την παθογένεια τους πρέπει να ελέγχονται.

Το πρόβλημα με τα μυκοπλάσματα είναι ότι δυνητικά κάθε εμβόλιο θα μπορούσε να έχει κάποιο επίπεδο της μόλυνσης. Myco υποδεικνύει μύκητες, αλλά ακόμη μυκοπλάσματος δεν είναι πραγματικά ένας μύκητας, βακτήρια, ή ένας ιός. Είναι το είδος του σαν ένα ψευδό όλα αυτά. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα, πηγαίνει βαθιά μέσα στους πυρήνες των κυττάρων, καθιστώντας έτσι πολύ δύσκολο να εγείρουν μία ανοσολογική απάντηση έναντι.

Ο Δρ Larry Palevsky, μια σκάφους επικυρωμένο NY παιδίατρος , ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια έδωσε συστηματικά εμβόλια στους ασθενείς του, μέχρι που παρατήρησε ότι έχασαν την όραση τους και στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει μέσα στα εμβόλια που είχε εμπιστευθεί τυφλά. Βρήκε ότι ΟΛΑ ειναι μολυσμένα με ιούς που είναι τόσο μικρά που δεν μπορούν να αφαιρεθούν. Αυτός δεν δίνει οποιαδήποτε εμβόλια. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σήμερα νέους ασθενείς του για τον αυτισμό και άλλες νευρολογικές κακώσεις από τα εμβόλια.

Τα εμβόλια προκαλούν μεταλλάξεις που ενδέχεται να βλάψει την υγεία των μελλοντικών γενεών

Τα εμβόλια προκαλούν μια άνευ προηγουμένου αριθμό μεταλλάξεων που δημιουργούν μικρόβια και ισχυρά ιοί και τα βακτήρια που μπορεί τελικά να απειλήσει τις μελλοντικές γενιές και την ίδια την ανθρωπότητα. Τα στοιχεία συνεχίζουν να συσσωρεύονται από την επιστημονική κοινότητα, που τώρα παραδέχονται ότι ορισμένα εμβόλια είναι-γεγονός που προκαλεί τόσο ιογενείς και βακτηριακές μεταλλάξεις.

Απειλητικές για τη ζωή παθογόνα είναι ικανά να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και την ανάπτυξη γενετικών κράχτες που χρησιμεύουν για να τα συγκαλύψει, ακόμα και από τα πιο ισχυρά φάρμακα.

Στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ερευνητής Rory Bowden διαπίστωσε ότι παθογόνα διακόπτη γενετικό υλικό με άλλα βακτήρια, αλλά κατά κύριο λόγο για το τμήμα του γονιδιώματος αρμόδιος για την πραγματοποίηση της επικάλυψης των κυττάρων, η οποία είναι η έκταση στοχευμένη από τα εμβόλια.

Ο πρώην μεταδιδακτορικός ερευνητής του Κέντρου Λοιμωδών Νόσων Dynamics, Grainne Long διαπίστωσε ότι ο εμβολιασμός οδήγησε σε μια 40-πλάσια αύξηση της B. parapertussis αποικισμού στους πνεύμονες.Δεδομένα του πρότειναν ότι το εμβόλιο μπορεί να συμβάλλουν στην παρατηρούμενη αύξηση σε whooping συχνότητα βήχα κατά την τελευταία δεκαετία με την προώθηση B. parapertussis μόλυνση.

Μικροβιολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας έχουν βρεθεί παραλλαγές των βακτηρίων του κοκκύτη με μια συγκεκριμένη γενετική υπογραφή έχουν αυξηθεί στο 86 τοις εκατό του συνόλου των δειγμάτων που λήφθηκαν από τα μολυσμένα άτομα μετά από μια συνεχή επιδημία κοκκύτη βήχα ξεκίνησε το 2008.

Παρά το γεγονός ότι τα στελέχη που ήταν παρόντες στην Αυστραλία από το 2000, που αντιπροσώπευαν μόνο το 31 τοις εκατό του συνόλου των δειγμάτων που συλλέχθηκαν μεταξύ 2000 και 2007 - γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν άκμασε παράλληλα με το τρέχον εμβόλιο.

Προειδοποίησε ότι οι άλλες χώρες που χρησιμοποιούν παρόμοια εμβόλια θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για αλλαγές σε γενετικά χαρακτηριστικά ανιχνεύονται στο κοκκύτη bug.

Στη νότια Ιταλία, 44 επαφές από φορείς του ιού της ηπατίτιδας Β, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών από μητέρες φορείς, έγινε HBsAg θετικές παρά παθητική και ενεργητική εμβολιασμού, σύμφωνα με τυποποιημένα πρωτόκολλα. Σε 32 από τα εν λόγω λοίμωξη εμβολιασθέντες επιβεβαιώθηκε από την παρουσία πρόσθετων δεικτών του ιικου αναδιπλασιασμου.
 Στελέχη HBV που περιέχει πρότυπα μετάλλαξης διαφυγής εμβόλιο είναι ικανό για αντιγραφή και εμφανίζονται να είναι μεταδοτική και των παθογόνων.

Πηγές:
gc.ca
inquisitr.com
myfox8.com
vox.com
salem-news.com
netdoktor.at
whale.to
ctvnews.ca
thestar.com
smh.com.au
psu.edu
ncbi.nlm.nih.gov

Ο Dave Mihalovic είναι ένα Naturopathic γιατρός που ειδικεύεται στην έρευνα για το εμβόλιο, την πρόληψη του καρκίνου και μια φυσική προσέγγιση στη θεραπεία.


Η ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ http://www.infowars.com  ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΊΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ(ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2014/10/blog-post.html#ixzz3Epv9OLMA