Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η ιστορία του πλανήτη μας είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα τολμούσαν να φανταστούν

Η ιστορία του πλανήτη μας είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα τολμούσαν να φανταστούν

Η ιστορία του πλανήτη μας είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα τολμούσαν να φανταστούν.
Σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας που διδάσκεται στα γυμνάσια καικολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε όλη τη λεγόμενη Δύση, ο αρχαίος άνθρωπος ήταν ένα πολύ απλό πλάσμα με εξαιρετικά περιορισμένη γνώση.
Δυστυχώς για εκείνους που προωθούν αυτή την λανθασμένη εκδοχή της ιστορίας, οι αρχαιολόγοι συνεχώς ανασύρουν πράγματα που έρχονται σε άμεση αντίθεση.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια τεράστια ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων μεγάλων πνευματικών επιτευγμάτων στον αρχαίο κόσμο.





Για παράδειγμα, σκεφτείτε απλά την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα. Είναι μια τέτοια μαζική δομή που χτίστηκε με τέτοια εξαιρετική ακρίβεια που η σύγχρονη τεχνολογία μόλις τώρα αρχίζει να τη πλησιάζει.

Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε μια παρόμοια κατασκευή σήμερα, αν το θέλαμε, αλλά ο σύγχρονος άνθρωπος στην πραγματικότητα ποτέ δεν κατασκεύασε κάτι τέτοιο. Και όπως θα δείτε παρακάτω, η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας δεν είναι το μόνο παράδειγμα προηγμένης τεχνολογίας στον αρχαίο κόσμο που συναντάμε στην Αίγυπτο.
Παρακάτω είναι μια φωτογραφία από έναν τοίχο σε ένα αρχαίο αιγυπτιακό ναό στην Άβυδο. Κοιτάξτε τα ιερογλυφικά πολύ προσεκτικά.
Βλέπετε τίποτα περίεργο;

Αρχαία Αιγυπτιακά ιερογλυφικά που απεικονίζουν σύγχρονη τεχνολογία…

Η ερευνήτρια Lyn Leahz έγραψε για αυτά τα παράξενα ιερογλυφικά
Ο τοίχος ενός αιγυπτιακού ναού στην Άβυδο είναι διακοσμημένος με περίεργα ιερογλυφικά που απεικονίζουν αυτά που φαίνονται να είναι σύγχρονα αεροσκάφη του σήμερα. Η διαπίστωση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ των αιγυπτιολόγων και των αρχαιολόγων οι οποίοι δεν είναι βέβαιοι τι να σκεφτούν. Πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι 2-3.000 χρόνια πριν ενδεχομένως να έχουν γνώση για τα σύγχρονα αεροσκάφη;
Όταν η Δρ Ruth Hover και ο σύζυγός της πήγαν ένα ταξίδι στις πυραμίδες και τους ναούς της Αιγύπτου, αναστατώθηκαν όταν ανακάλυψαν, στο ναό της Αβύδου, ​​ιερογλυφικά που απεικονίζουν σύγχρονη αεροσκάφη. Φωτογράφιζαν ένα κομμάτι του τοίχου σε ένα τμήμα όπου ένα υπερκείμενο ταμπλό με Αιγυπτιακά ιερογλυφικά κατέρρευσε και έπεσε, αποκαλύπτοντας ένα παλαιότερο πίνακα από κάτω.
Αυτός ο μεγαλύτερος πίνακας ιερογλυφικών, φαίνεται παραπάνω, περιέχει εικόνες από ότι φαίνεται να είναι σύγχρονη τεχνολογία -ένα ελικόπτερο, ένα υποβρύχιο, ένα ανεμοπλάνο και ένα άλλο αγνώστου τύπου αεροσκάφος (ορισμένοι πιστεύουν ότι μοιάζουν με τα ζέπελιν Χίντεμπουργκ).
Έτσι πώς το εξηγούν αυτό, αυτοί που προωθούν την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας;
Δεν μπορούν.
Στο βίντεο παρακάτω, η Lyn Leahz λέει ακόμη περισσότερα για αυτά τα ιερογλυφικά και συζητά επιπλέον για τα «εκτός τόπου αντικείμενα» σε όλο τον κόσμο…





Play Button



Υπάρχουν επίσης βάσιμες αποδείξεις ότι η ανθρωπότητα γνώριζε τους δεινόσαυρους στην αρχαιότητα.
Δημοσιεύεται παρακάτω μια φωτογραφία ενός αρχαίου έργου χαρακτικής σε βουδιστικό ναό στην Καμπότζη γνωστό ως ο Ta Prohm Στεγόσαυρος. Σύμφωνα με την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας, μια τέτοια χαρακτική θα πρέπει να είναι απολύτως αδύνατη, επειδή οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια και οι σύγχρονοι επιστήμονες άρχισαν να τους ανασκάπτουν από το έδαφος πριν από 200 χρόνια. Και όμως αυτή η χαρακτική είναι εκεί …
Ο Ta Prohm Stegasaurus

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, αυτός ο ναός στην Καμπότζη είναι περίπου 800 ετών…
Βαθιά στις ζούγκλες της Καμπότζης βρίσκονται περίτεχνα τέμπλα και παλάτια από τον πολιτισμό των Χμερ. Ένας τέτοιος ναός, ο Ta Prohm, αφθονεί με λίθινα αγάλματα και ανάγλυφα. Σχεδόν κάθε τετραγωνικό εκατοστό του γκρι ψαμμίτη είναι καλυμμένο με περίτεχνα, λεπτομερή γλυπτά.
Αυτά απεικονίζουν γνωστά ζώα, όπως πίθηκοι, ελάφια, βουβάλια, παπαγάλους και σαύρες. Ωστόσο, μια στήλη περιέχει ένα περίπλοκο σκάλισμα ενός πλάσματος όμοιου με στεγόσαυρο. Αλλά πώς θα μπορούσαν οι τεχνίτες διακόσμησης ενός βουδιστικού ναού 800 ετών να ξέρουν πως έμοιαζε ένας δεινόσαυρος; Η δυτική επιστήμη άρχισε τη συναρμολόγηση των σκελετών των δεινοσαύρων τους τελευταίους δύο αιώνες και μόνο.
Πολύ περίεργα πράγματα.
Άλλο ένα απροσδόκητο μέρος όπου θα βρείτε «αρχαία τέχνη δεινοσαύρων» είναι οι αρχαίες Πέτρες Ίκα που ανακαλύφθηκαν στο Περού. Αυτές οι πέτρες βρέθηκαν αρχικά από τους Ισπανούς το 1535 και οι Ισπανοί εξερευνητές έστειλαν μερικές από αυτές τις πέτρες πίσω στην Ισπανία το 1562.
Η τέχνη σε πολλές από αυτές τις πέτρες είναι εξαιρετικά όμορφη, αλλά αυτό που τις καθιστά εξαιρετικά αμφιλεγόμενες είναι το γεγονός ότι πολλές από αυτές φαίνεται να περιέχουν σαφή απεικόνιση των δεινοσαύρων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα …

Και εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά σε αυτό, μπορείτε να δείτε κάτι που μοιάζει πολύ μοιάζει με ένα Τρικεράτοπα…

Οι δεινόσαυροι στις Πέτρες Ίκα

Για άλλη μια φορά, αυτοί που προωθούν την κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας βρίσκονται χωρίς να μπορούν να το εξηγήσουν αυτό. Πιο συχνά, προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό ως φάρσα, επειδή οι ​​ντόπιοι άρχισαν να δημιουργούν εικονικές «Πέτρες Ίκα» τα τελευταία χρόνια από τη στιγμή που ανακάλυψαν ότι οι τουρίστες ήθελαν να τις αγοράσουν.
Αλλά οι πέτρες Ίκα που θεωρούνται αυθεντικές περιέχουν μερικές αξιοπρόσεκτες λεπτομέρειες. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος των ανατομικών γνώσεων για τους δεινοσαύρους που απεικονίζονται σε αυτές τις πέτρες ανακαλύφθηκαν μόλις πολύ πρόσφατα από τους σύγχρονους επιστήμονες…
Άλλα στοιχεία της ανατομικής ακρίβειας που πιστοποιούν την αυθεντικότητα αυτών των απεικονίσεων στις Πέτρες Ίκα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση της ουράς και τα πόδια. Νωρίς οι κριτικοί είπαν οι Πέτρες Ίκα ήταν πλαστές, εν μέρει επειδή οι ουρές τους προεξείχαν, ενώ βάδιζαν. Οι παλαιοντολόγοι στη δεκαετία του 1960 ήταν βέβαιοι ότι οι δεινόσαυροι έσυραν τις ουρές τους.
Οι παλαιοντολόγοι έκαναν λάθος και οι Πέτρες Ίκα είχαν δίκιο. Οι επιστήμονες τώρα πιστεύουν ότι οι δεινόσαυροι σήκωναν τις ουρές τους από το έδαφος, ενώ βάδιζαν, γιατί δεν υπάρχουν άλλα σημάδια από ίχνη δεινοσαύρων. Οι δεινόσαυροι για τις Πέτρες Ίκα απεικονίζονται σε όρθια θέση, παρά με ανοιχτά τα πόδια σε θέση όμοια με της σαύρας. Αυτό, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες των δεινοσαύρων, είναι «απολύτως» ακριβές.
Φυσικά, οι Πέτρες Ίκα είναι ένα μόνο από τα απίστευτα παραδείγματα της αρχαίας τέχνης δεινοσαύρων που έχουν ανακαλυφθεί σε όλο τον κόσμο.
Καθένας που προσπαθεί να σας πείσει ότι οι άνθρωποι που έζησαν χιλιάδες χρόνια πριν, ήταν ενθουσιώδεις κυνηγοί που είχαν την τύχη να χτίσουν καλύβες λάσπης και να καλύπτουν τα γεννητικά όργανά τους με φούστες χλόης, σας λέει ψέματα.
Η αλήθεια είναι ότι η ανθρώπινη ιστορία είναι απίστευτα πολύπλοκη. Υπάρχουν μονολιθικές κατασκευές σε όλο τον πλανήτη που είναι ακόμα όρθιες μετά από χιλιάδες χρόνια που θυμίζουν σε όλους μας ότι μεγάλοι πολιτισμοί με εκπληκτικές τεχνολογίες κάποτε ήκμασαν.
Και υπάρχουν πράγματι αποδείξεις ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι πραγματικά να πιο χαζοί. Ένας καθηγητής βιολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ δημοσίευσε πρόσφατα μια εργασία στην οποία εξέφρασε το συμπέρασμά του ότι οι άνθρωποι έχουν χαζέψει εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Επίσης, ο Δρ John Sanford του Πανεπιστημίου Cornell διεξήγαγε μια πρωτοποριακή έρευνα που αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα σταθερά εκφυλίζεται και τελικά οδεύει προς εξαφάνιση.
Έτσι, ίσως δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας τόσο ανώτερους από την αρχαία ανθρωπότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι μπορεί να ήταν σωματικά και ψυχικά ανώτεροι μας με πολλούς τρόπους.