Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP

haarp6

Ο Snowden αποκαλύπτει την Δολοφονική Ατζέντα του HAARP



Μόσχα, Ρωσια – Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA) αποκάλυψε έγγραφα την Τρίτη στους ρεπόρτερ του Internet Chronicle που αποδεικνύουν ότι το High Frequency Active Auroral Research Program, ή HAARP, 
εμπλέκεται σαφώς σε ένα πρόγραμμα δολοφονιών και νοητικού ελέγχου.
Ενώ το στρατιωτικό – βιομηχανικό σύμπλεγμα επιμένει συστηματικά ότι το ευρισκόμενο στην Αλάσκα HAARP έχει σκοπό μόνον να μελετά τα φυσικά φαινόμενα στην ιονόσφαιρα της γης, ο Snowden κατάφερε να αποδείξει αυτήν την βάναυση τερατώδη απορία.
«Ο σταθμός του HAARP,» ανέφερε, «έχει τοποθετηθεί στρατηγικά μακριά από τα μάτια μας στην Gakona, της Alaska, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να εξολοθρεύει η να χειρίζεται τους αντιφρονούντες στον παγκόσμιο καπιταλισμό σε κλίμακα εκατομμυρίων ανθρώπων.
«Με αυτές τις επίγειες κεραίες», πρόσθεσε ο Snowden κάνοντας εισαγωγικά με τα δάχτυλά του, «το ΝΑΤΟ [North Atlantic Treaty Organization] μπορεί, σε παγκόσμια κλίμακα, να σωπαίνει τους «δράστες» με αποκλίνουσα ή ανατρεπτική σκέψη.»
Χωρίς να το γνωρίζουν τα θύματα ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το HAARP εκπέμπει υπέρ-υψηλής ισχύος ραδιοφωνικά κύματα. Αυτά τα κύματα λειτουργούν στην ίδια ηλεκτρονική συχνότητα όπως το truncus encephali, η το εγκεφαλικό στέλεχος, προκαλώντας επιλεκτικά θανάτους που φαίνονται ότι προέρχονται από φυσικά αίτια – περιλαμβάνοντας αυτούς που φαίνονται στους ιατροδικαστές ως εμφράγματα η καρδιακές προσβολές.
Σ. Σ. Φυσικά απαιτείται η γνώση της «αιθερικής υπογραφής» του θύματος. Την βρίσκουν εύκολα, π.χ. από μια φωτογραφία σας στο Facebook. Επίσης δεν παίζει ρόλο σε ποιο σημείο της γης βρίσκεστε. Αν αναρωτιέστε γιατί ο γράφων βάζει κανονικές φωτογραφίες του, σκεφτείτε ότι εκτός από του να είναι γνωστός σε αυτούς τους «άσπονδους φίλους» οπότε δεν έχει έννοια, μπορεί να χορέψει τοντελευταίο χορό του πολεμιστή, έχει και τους ασημένιους οργονίτες τουwww.orgonodrome.gr που τους σχεδιάζει ο ίδιος και ΞΕΡΕΙ να τους χρησιμοποιεί, οπότε όταν κι αν «προσπαθούν» πάντοτε τους περιμένει άμμος και αίμα!
«Όταν και εάν οι μυστικές υπηρεσίες δεν θεωρούν την δολοφονία σαν ιδανική λύση,» είπε ο Snowden, «μπορούν να κάνουν ένα [στόχο] να δρα παράλογα, για να τον δυσφημήσουν. Όταν ήμασταν στο τράνζιτ μεταξύ του Hong Kong και της Μόσχας, το προσωπικό του WikiLeaks και εγώ έπρεπε συνεχώς να αποκρούουμε την συνεχή απειλή των αυτοκτονικών παραισθήσεων από τα ειδικές ραδιοφωνικές συχνότητες.»
Στο ξενοδοχείο Novotel στο πολυτελές δωμάτιο του στο αεροδρόμιο Sheremetyevo ο πρώην συμβασιούχος της NSA αρχίζει να εξηγεί. Λόγω των συμφωνιών εχεμύθειας με την Booz Allen Hamilton (εταιρεία συμβούλων Στρατηγικής και Τεχνολογίας), το Chronicle δεν μπορεί να πει τίποτε περισσότερο πέραν του ότι έχει εξοπλίσει όλο το δωμάτιο ώστε να είναι ένας πλήρως λειτουργικός κλωβός Faraday. [Κλωβός Faraday αποκαλείται κάθε αγώγιμο περίβλημα που καλύπτει όλες τις επιφάνειες του χώρου που μας ενδιαφέρει].
Ο πρόχειρα φτιαγμένος κλωβός Faraday του Swowden, υποστηρίζει ότι μπορεί να μπλοκάρει τις παρεμβολές από εξωτερικά στατικά και μη στατικά ηλεκτρικά πεδία.
«Χωρίς αυτό,» λέει «Θα ήμουν νεκρός σε μια στιγμή αφότου το Guardian δημοσίευσε την πρώτη ιστορία.»
Ο Snowden ενίσχυσε την μαρτυρία του με ντοκουμέντα για το HAARP που αποκτήθηκαν από προσωπικούς λογαριασμούς email υψηλόβαθμων αξιωματούχων, όπως ναύαρχοι και ταξίαρχοι της αεροπορίας.
Πηγές των μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσαν στο The Internet Chronicle την αυθεντικότητα αυτών των ντοκουμέντων, καθώς και τις τρομακτικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Πηγές που γνωρίζουν τις συζητήσεις μεταξύ της Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) και του πανεπιστημίου της Αλάσκα, που βοηθά στην διαχείριση του HAARP, υπαινίσσεται ότι οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας καθώς και η TrapWire (είναι μια αντιτρομοκρατική εταιρεία τεχνολογίας που παράγει ένα ομώνυμο έξυπνο λογισμικό συστήματος που έχει σχεδιαστεί για να βρίσκιε τα πρότυπα ενδεικτικά των τρομοκρατικών επιθέσεων) «είναι εν ενεργεία εδώ.»
Η μαρτυρία του Snowden φαίνεται να είναι μερικώς στην ίδια γραμμή με αυτή του αδελφού το 2009 ενός Αμερικανού γερουσιαστή. Ήταν τότε που αυτός ο Nick Begich, είπε στο “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” ότι «το να επηρεάσουν το μυαλό με συναισθηματικές αλλαγές γίνεται τόσο εύκολα, με το HAARP»
Oliver Wilis, 10 Ιουλίου 2013.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Λίγο πριν από το αυριανό, κρίσιμο Eurogroup στο οποίο η Ελλάδα διαπραγματεύεται με τους εταίρους ζητώντας τη διακοπή του Μνημονίου κι ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, οι δημοσιογράφοι Μάκης Βραχιολίδης και Γιάννης Παπαζήσης επέδωσαν ανοικτή επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Κύριο Ιωάννη Βαρουφάκη.  
Στην επιστολή αυτή καταδεικνύεται η κλοπή σε βάρος του λαού από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, σε συμπαιγνία με τις 4 συστημικές τράπεζες, προτείνοντας παράλληλα λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί! Λύση η οποία θα είναι σωτήρια για τη χώρα. Ελπίζουμε ότι η επιστολή και η λύση που προτείνεται, θα φανεί πολύτιμη στον κ. Βαρουφάκη.
Ιδού η επιστολή:

Οι δημοσιογράφοι Μάκης Βραχιολίδης, Γιάννης Παπαζήσης που
απέστειλαν την επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών
        Κύριε υπουργέ,
 γνωρίζουμε το μέγεθος της επιστημοσύνης σας αλλά και τις προθέσεις σας με την ανάληψη των καθηκόντων σας, όπως επίσης και το εύρος των δραστηριοτήτων σας, εδώ και 2 εβδομάδες που αναλάβατε το δύσκολο αυτό έργο. Εμείς λοιπόν θέλουμε με την παρούσα επιστολή να σας βοηθήσουμε για το καλό της πατρίδος διότι εάν αποτύχετε αυτό  θα έχει συνέπειες δραματικές για όλους μας.
       Με τη δημοσιογραφική μας ιδιότητα ήρθαμε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα και τα στοιχεία που συλλέξαμε  από τις συνεντεύξεις που πήραμε πιστεύουμε ότι θα σας είναι χρήσιμα για να φέρετε σε πέρας το υπερμεγέθους δυσκολίας έργο που αναλάβατε στην πολύ δύσκολη αυτή στιγμή για το έθνος και κάθε δυνατή βοήθεια από όπου και αν προέρχεται, πιστεύουμε ότι θα σας φανεί χρήσιμη.
           Επί της ουσίας λοιπόν σας γνωστοποιούμε ότι οι 4 πρώην πρωθυπουργοί  δανείστηκαν από το εξωτερικό 233 δις ευρώ και τα έδωσαν όλα στις 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση αυτών και τα χρέωσαν στον ελληνικό λαό, με συνέπεια σήμερα να εμφανίζονται ότι δεν  χρεωστάνε αυτές στους δανειστές της χώρας μας αλλά εμείς, ο ελληνικός λαός!!! Αυτό Κύριε υπουργέ έγινε μέσω των ΦΕΚ νο250 της 9-12-2008 


Ν. 3723/08 , ΦΕΚ νο 65 την 6-5-2010 


Ν. 3845/10, ΦΕΚ νο 148 την 3-9-2010 , 

Ν. 3872/10, ΦΕΚ νο 256 την 9-12-2011 

Ν. 4031/11 και ΦΕΚ νο 94 την 11-9-2012. 

Στα παραπάνω ΦΕΚ και στους αντίστοιχους Νόμους θα δείτε ότι οι προκάτοχοί σας έβαλαν ως εγγύηση το ίδιο το κράτος και το μέλλον όλων μας το υποθήκευσαν στο αγγλικό δίκαιο, πράγμα απαράδεκτο!    Δανείστηκαν χωρίς λόγο 233 δις ευρώ, τα έδωσαν στις τράπεζες και έβαλαν ως εγγυητή το κράτος, δηλαδή όλους μας, δίνοντας ως εγγύηση ομόλογα του ελληνικού κράτους τα οποία υποχρεωνόμαστε να πληρώσουμε εμείς επειδή δεν πληρώνουν οι τράπεζες. Οι τραπεζίτες, με την ανοχή και εγγύηση του κρατικού μηχανισμού επειδή αρνούνται να τα πληρώσουν, καλούμαστε όλοι μας να πετύχουμε το ακατόρθωτο, να πληρώσουμε δηλαδή ως λαός 233 δις ευρώ συν τους τόκους,  χωρίς να τα έχουμε πάρει εμείς αυτά τα δάνεια!
Ρωτούμε λοιπόν, είναι ή δεν είναι ιδιωτικές εταιρείες όλες οι ελληνικές τράπεζες; Έπρεπε οι μέτοχοί τους να αναλάβουν την ανακεφαλαιοποίησή τους με δικά τους έξοδα; Πού έχει ξανασυμβεί το κράτος να αναλαμβάνει την ανακεφαλαιοποίηση ιδιωτικών εταιρειών; Είναι ή δεν είναι παράνομο αυτό;
Καλείστε λοιπόν να ερευνήσετε το όλο θέμα  με τα στοιχεία που σας δώσαμε, να ζητήσετε τα χρήματα αυτά να καταβληθούν από τις 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες που τα έχουν στα χρηματοκιβώτιά τους ή σεoff shore εταιρείες τους και αν δεν τα επιστρέψουν, να περάσουν από δίκη άπαντες όσοι συνέργησαν σε αυτό το ασύλληπτου μεγέθους οικονομικό έγκλημα που έγινε σε βάρος όλων μας.
Μόλις επιστρέψουν τα χρήματα στα κρατικά ταμεία οι τράπεζες, με οποιοδήποτε τρόπο είτε δια της μεταξύ σας συνεννοήσεως είτε δια της δικαστικής οδού (που δεν θα πρέπει να καθυστερήσει καθόλου), τότε να επιστραφούν στους δανειστές μας για να ανακουφιστεί η χώρα και οι πολίτες από αυτό το πραγματικά τεράστιο και πρωτοφανές πρόβλημα. Αμέσως μετά να ακυρωθούν τα μνημόνια εις το ελληνικό κοινοβούλιο διότι ψηφίστηκαν αντισυνταγματικώς ως προσχέδια νόμων και όχι ως δανειακές συμβάσεις στα μνημόνια 2 και 3 και η απόδειξη βρίσκεται στο ΦΕΚ της 14-2-2012 Ν. 4046 




ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 240 ΤΗΣ 12-12 2012 
Το δε μνημόνιο Νο1 το πέρασαν μόνοι τους από την βουλή οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντινου. Επί αυτών μάλιστα απεφάνθη και ο κύριος Κατρούγκαλος ως έξης: «Καμία από τις τρεις δανειακές συμβάσεις, κανένα από τα Μνημόνια δεν ήρθε να κυρωθεί στη βουλή με τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα δηλαδή ως υπογραμμένη Συνθήκη και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5. Η πρώτη δανειακή σύμβαση κατατέθηκε και αποσύρθηκε και η δεύτερη και Τρίτη ψηφίστηκαν ως σχέδια και μάλιστα με το τέχνασμα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Αρχικά εγκρίθηκαν τα σχέδια όχι οι συμβάσεις  και μετά κυρώθηκαν . Δεν επιδιώχθηκε η ακύρωσή τους διότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο που να επιτρέπει τον έλεγχο αυτών των πραγμάτων . Το ΣτΕ ελέγχει μόνο την νομιμότητα Διοικητικών πράξεων, όχι διεθνών συμβάσεων και ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα. Όσο δεν έχουν Συνταγματικό Δικαστήριο  αυτές οι πολιτικές πράξεις δεν μπορούν να έχουν έλεγχο. Στο δεν  Διεθνές Δικαστήριο πάλι δεν υπάρχει δικαστήριο που να ελέγχει ένα τέτοιο εσωτερικό ζήτημα»
             Πιστεύουμε ότι έγινε αντιληπτό το μέγεθος του εγκλήματος που συντελέστηκε σε βάρος του ελληνικού λαού.
Παίρνετε λοιπόν πίσω τα 233 δις από τις τράπεζες, που τα έδωσε αναίτια το κράτος, ακυρώνετε τα μνημόνια, δίνετε τα χρήματα πίσω στους δανειστές μας και ησυχάζουμε άπαξ δια παντός.
Αυτή είναι η πιο ασφαλής οδός Κύριε Υπουργέ και δι’ αυτής της οδού δεν θα χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με κανένα ευρωπαϊκό κράτος ούτε να ζητήσετε βοήθεια από κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος. Αν πράξετε αυτό τότε μπορείτε να πάτε την Γερμανία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να μας αποδώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις και όσα μας οφείλει από το κατοχικό δάνειο τα οποία ξεπερνούν συνολικά τα 500 δις ευρώ συμφώνα με τον κύριο Μανώλη Γλέζο. Έτσι την «τινάζετε» στον αέρα για να μην μπορέσει ξανά να σας υποδείξει ποιος είναι ο έντιμος και ποιος όχι αλλά και ποιος χρωστάει τελικά σε ποιον Κύριε Υπουργέ. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.
    Μετά τιμής
Ιωάννης Παπαζήσης δημοσιογράφος- συγγραφέας

Μάκης Βραχιολίδης δημοσιογράφος-εκδότης τοπικής εφημερίδος