Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

"ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ"








ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ
Εφ' όλης της ύλης...
γνώσης ιδιαίτερου θεματικού ενδιαφέροντος
"ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ"
Στα Πλαίσαι της Εκπομπής Ερευνα Θεσεις Αντιθεις Καλεσμένος
Ο ΑΛΕΥΚΙΜΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΗΝΥΜΑ!!! 2
youtube.com/watch?v=k-AmaGQH7dw&feature=youtu.be
ΤΑΧΥΓΡΑΦΟΣ
httpa//www.heliosradio.com/index.php/chat
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
httpa//www.heliosradio.com/
ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ
httpa//heliosradio.com/player.html
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ Tunein
tunein.com/radio/Ilios-Web-Radio
"ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ" from ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ on Vimeo.


























Ο Θεός ο άγιος, ο εν αγίοις αναπαυόμενος, ο τρισαγίω φωνή υπό των Σεραφείμ ανυμνούμενος και υπό των χερουβείμ δοξολογούμενος και υπό πάσης επουρανίου δυνάμεως προσκυνούμενος· ο εκ του μη όντος εις το είναι παραγαγών τα σύμπαντα· ο κτίσας τον άνθρωπον κατ εικόνα σήν και ομοίωσιν και παντί σου χαρίσματι κατακοσμήσας· ο διδούς αιτούντι σοφίαν και σύνεσιν και μη παρορών αμαρτάνοντα.





"ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ" from ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ on Vimeo.
"ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ" on Vimeo ΠΗΓΗ

Ψώνια με δακτυλικό αποτύπωμα στην Βενεζουέλα

Ψώνια με δακτυλικό αποτύπωμα στην Βενεζουέλα

Η Νέα Τάξης πραγμάτων φυσικά βρίσκει πάντα τρόπους να περάσει τους μηχανισμούς της ως βάλσαμο στην οποιαδήποτε ανθρωπιστική κρίση.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι θα τοποθετήσει περίπου 20.000 μηχανήματα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στα σούπερ μάρκετ της χώρας, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις και τον πανικό των καταναλωτών.

Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο είπε ότι οι ελλείψεις οφείλονται στη χειραγώγηση των τιμών και στα παιχνίδια που παίζουν οι κερδοσκόποι.

Ο ίδιος κατηγορεί συχνά τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τα οποία έχουν επιδεινωθεί λόγω της κατακόρυφης πτώσης της τιμής του πετρελαίου.

Τον Φεβρουάριο η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ με την κατηγορία ότι προκαλούσαν τεχνητές ουρές στα ταμεία, ώστε να δοθεί η εντύπωση ότι υπάρχει έλλειψη βασικών αγαθών. Κατά τις Αρχές, το «κόλπο» ήταν να μην ανοίγουν αρκετά ταμεία για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Η κυβέρνηση Μαδούρο, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τα εισοδήματα και την αγοραστική δύναμη των πολιτών, έχει καθιερώσει ανώτερο πλαφόν κέρδους το 30% και αυστηρότητα πρόστιμα (έως κάθειρξη 12 ετών) σε όσους παρανομούν.

Βοήθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης υποσχέθηκαν στην Βενεζουέλα και οι υπόλοιπες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Η Βενεζουέλα είναι και επισήμως η χώρα με τον υψηλότερο πληθωρισμό τουλάχιστον στην Λατινική Αμερική, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας. Ο δείκτης για το 2014 διαμορφώθηκε στο 68,5%.

thecuriosityofcat

FEMA: Στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ολοκάυτωμα της ΝΠΤ [Βίντεο]

FEMA: Στρατόπεδα συγκέντρωσης και το ολοκάυτωμα της ΝΠΤ [Βίντεο]


Συνεχίζοντας με τη μπερδεμένη κατάσταση μέσα στην οποία οι σκοτεινοί θέλουν να εμπλέξουν το ανθρώπινο γένος με στόχο τον αποδεκατισμό του, έχουν δημιουργήσει φοβερά «στρατόπεδα συγκέντρωσης εγκλεισμού» τα οποία είναι παρόμοια ή και «χειρότερα» από αυτά που κατασκευάστηκαν από τη Ναζιστική Γερμανία στον ανατριχιαστικό, καταστροφικό και τρομακτικό 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αλλά από πού προήλθε αυτή η φοβερή ιδέα που θέλουν να εφαρμόσουν ενάντια στις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα;
Είναι απίστευτο αλλά η δημιουργία της επονομαζόμενης Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για τη διαχείριση εκτάκτων Περιστάσεων (FEMA) δεν έχει συζητηθεί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ αλλά έγινε απλά με νομοθετικό διάταγμα..
Αλλά ποιος είναι ο αληθινός αρχιτέκτονας αυτού του οργανισμού, αυτής της νέας Κυβέρνησης της Σκιάς που έγινε με τη δικαιολογία της αντιμετώπισης των εθνικών κρίσεων και όπου ο αυστηρός στρατιωτικός έλεγχος οπλισμένος επιβάλει την κυριαρχία του αυθαίρετα επάνω σε όλους;
Και ποιος είναι ο μυστικός στόχος αυτών των «800 στρατοπέδων εγκλεισμού περιορισμού» που έχουν ετοιμάσει ήδη και βρίσκονται τέλεια διανεμημένα στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, και σε άλλες χώρες όπως ο Καναδάς, το Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικό, η Κούβα, διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.. ενώ πολλά από αυτά έχουν κατασκευαστεί κατά εκπληκτικό τρόπο πολύ κοντά σε επικίνδυνους πυρηνικούς αντιδραστήρες;
Στη συνέχεια κρίνετε από μόνος σας τα στοιχεία που θα παρουσιάσουμε