Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Βραχογραφίες 10.000 ετών «δείχνουν» εξωγήινους και ιπτάμενους δίσκους (Βίντεο)

Βραχογραφίες 10.000 ετών «δείχνουν» εξωγήινους και ιπτάμενους δίσκους (Βίντεο)


Η κρατική υπηρεσία της αρχαιολογίας και του πολιτισμού της επαρχίας Τσατίσγκαρ στην Ινδία σχεδιάζει να ζητήσει την βοήθεια της NASA για τις 10.000 χρονών βραχογραφίες που απεικονίζουν εξωγήινους και Ιπτάμενους δίσκους στην περιοχή ΧΑΡΑΜΑ στο Μπαστάρ.

Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat, στα έργα αυτά που απεικονίζονται εξωγήινοι, όπως αυτοί φαίνονται στο Χόλιγουντ και το Μπόλιγουντ! Η τοποθεσία βρίσκεται περίπου 130 χιλιόμετρα από την Ραϊπούρ και οι σπηλιές υπάγονται στα χωρά Chandeli και Gotitola.

«Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι κατά τους προϊστορικούς χρόνους μπορεί να είχαν δει ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες. Περισσότερη έρευνα είναι απαραίτητη για την περαιτέρω συμπεράσματα,» είπε ο Bhagat στους Times Of India.

Υπάρχουν πολλές δοξασίες των ντόπιων σε αυτά τα χωριά. Ενώ λίγοι λατρεύουν λατρεύουν τις βραχογραφίες, άλλοι αφηγούνται ιστορίες που έχουν ακούσει από τους προγόνους για «ανθρώπους rohela» – μικρούς μεγέθους ανθρώπους- που χρησιμοποιούν ένα στρογγυλό σχήμα ιπτάμενου αντικειμένου και να παίρνουν ένα ή δύο άτομα του χωριού, που δεν θα επέστρεφαν όμως ποτέ.

«Οι εικόνες γίνονται με φυσικά χρώματα που δεν έχουν ξεθωριάσει, παρά τα 10.000 χρόνια. Οι παράξενες σκαλισμένες φιγούρες κρατούν κάποιου είδους όπλα, αλλά και αντικείμενα που δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά. Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν. Σε μερικές φωτογραφίες, απεικονίζονται να φορούν διαστημικές στολές.

Δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τη δυνατότητα της φαντασίας από τους προϊστορικούς ανθρώπους αλλά οι άνθρωποι συνήθως φαντάζονται πολλά φανταχτερά τέτοια πράγματα «, δήλωσε ο αρχαιολόγος.

Πρόσθεσε ότι είναι σύμπτωση ότι αυτές οι αρχαίες εικόνες έχουν σαφείς ομοιότητες με τα ΑΤΙΑ όπως φαίνονται σε σχετικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας. «Η κεραία σαν βεντάλια και τα τρία σκέλη του οχήματος δείχνουν σαφώς ομοιότητα με σκάφη τύπου ΑΤΙΑ», είπε.

Η είδηση είχε δει το φως της δημοσιότητας και παλαιότερα αλλά δυστυχώς τίποτα νεότερο από τον επιστημονικό κόσμο σχετικά με το ποιοι φτιάξανε τις βραχογραφίες και γιατί.